Din nou..decalotare
Raspunsuri - Pagina 7
filofteia spune:
Citat: |
dar fetele nu aveau de unde sa stie ca baietelul bebeacai este cu proble sau ca eu nu pricepeam nici in ruptul capului de ce sa mi-l decaloteze fortat daca nu e rosu,face pipi normal si in jet, pastrez zona curata. |
Din pacate judecati oamenii fara a va gandi la repercursiuni sau ca pot exista alte probleme despre care persoana respectiva nu se simte confortabil sa scrie.
Si eu l-am decalotat pana la 7-8 ani (stai linistitta Bebeaca ), nu mai stiu exact cand a inceput s-o faca singur. Acum are 9 ani si inca nu se fereste de mine, insa suntem la nivelul la care ii spun sa se spele si o face asa cum trebuie. Eu am dezvoltat o astfel de relatie cu copilul meu, pentru ca trebuie sa-mi spuna, daca are vreo problema relativ la organele genitale, pana va putea sa se duca singur la doctor...
Din pacate tati este o persoana mai dura si desi am incercat sa-l implic pe el im problema asta a fost un esec, asa ca am "luat eu initiativa".
Bebeaca imi cer scuze ca ai fost primita atfel pe forum.
Eu insa iti urez "bine ai venit" si vei vedea ca sunt multe de invatat de aici. Uite aici
http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150419
vei gasi niste mamici minunate.
bebeaca spune:
Multumesc,Filofteia.Sincer ar trebui sa fiu obisnuita cu astfel de atacuri,ma lovesc zi de zi de ele.Nu-mi e rusine cu copilul meu,v-as spune povestea noastra dar nu stiu unde s-o scriu.Imi cer scuze ca am deviat de la subiect.
sdcristian spune:
bebeaca o poti scrie la nasteri - si aduci pana in ziua de azi - sau la copii cu nevoi speciale, sau la cabinetul psi. sau si aici la parinti
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina am si eu o problema cu obiectul baiatului. Baiatul are 5,7 ani si de vreo luna isi tot duce mana la putulica, dar extrem de des, sta cu mana numai pe ea si nu stie sa explice daca il doare, ustura , mananca. L-am dus la dr care evidamente m-a trimis la chirurg, decalotare etc etc. Am ignorat recomandarea si m-am pus sa il spal cu vrednicie. zona e ok, face pipi normal dar in continuare ceva il deranjeaza foarte frecvent. Ma duc sa vad al doilea dr dar s-a mai intalnit cineva cu asta? idei de ce ar tb sa mai intreb dr? Marina |
Aidan e mare fan de partile lui intime :), nu ma stresez, nu i-am spus decat ca afara sau la gradi nu se ating partile intime, acasa poate sa o faca dar nu in vazul tuturor.I-am spus ca e o chestie privata ce nu trebuie facuta in public. Nu fac mare caz din asta ca sa nu o faca si mai mult ca el nu intelege de ce ar fi interzis.
Baie inca ii fac eu pt ca la dus nu suporta sa stea sa ii curga apa in cap si in vana nu ii pot pune apa sa se balaceasca pt ca s-a inrosit tot la partile intime de la samponul de par si corp(desi folosesc sampoane de bebe, cu ph neutru si organice) asa ca ii fac dus in vana si cum nu am perdea si nici nu pot pune nu vreau sa inunde baia.
Nu l-am decalotat niciodata pt ca nici un dr aici nu recomanda asta(a se intelege dr americani), mi s-a spus ca atata timp cat face pipi in jet si nu are balon e ok.Nu am avut nici o problema pana acum si nu cred ca vom avea.
Marina, am uitat sa spun ca atunci cand s-a iritat de la sampon il ustura si pe el si isi ducea mana acolo mult mai intens ca de obicei.Bine el mi-a si spus ca il deranjeaza si era intr-adevar rosu.S-a rezolvat numai dupa ce nu am mai pus apa in vana si am trecut la dus in vana.Eu degeaba ii puneam crema sa ii treaca usturimea ca in fiecare seara ne intorceam de unde am plecat cand facea baie acu apa in vana.
Adriana 17+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
fianna spune:
Fii-miu(2,8 ani) sta toata ziua cu mana la putulica. Cum e fara scutec cum se trage de ea. Rezultatul a fost ca s-a decalotat singur si fara nici o complicatie. Acum incerc sa-l mai tin in chilotei ca prea se trage toata ziua de ea.
Din ce am mai vorbit cu cateva mamici de baietei toti obisnuiesc sa umble la ea si se pare ca nu se dezvata niciodata....
rarutu spune:
Noi am facut decalotarea la 1.3 ani la medic, la Gr. Alexandrescu, dupa ce i-a trecut infectia cauzara de nisipul de la mare, pentru ca nu se decalota a intrat nisip acolo. A fost greu in primele zile dupa care totul a decurs normal. La fiecare baita, dar si la spalarea zilnica avem grija sa ne facem igiena locala.Important este sa ajungi la medic la timp, cu cat mai repede si mai micut cu atat mai bine. Daca este mai mare nu uita, este si mai greu, dar si mai dureros.Nu iutam sa dam cu crema de galbenele, este foarte buna si ajuta si la igiena.
Multa sanatate!
gabriela42 spune:
parte din mamici sunt impotriva decalotarii din diverse motive,cea cu dezvirginarea ma uimeste,am apelat la metoda din necesitate a facut o problema si asta ne-a fost recomandat.cred ca eram ciudata daca ma contraziceam cu medicul 1 si 2 micutul trebuie sa-si faca igiena dupa ce merge la fete?obiceiurile igienei se contureaza individului pina la 3 ani,simtim in jur adultii care nu prea le-a deprins de mic.a pune minuta la cuculet este firesc pina descopera toate partile corpului apoi...necontrolata situatia nu este amuzanta se poate ajunge prea devreme la capitolul masturbare obicei de care va fi dezvatat mai greut
roxy spune:
scuza-ma gabriela, daca ceea ce voi scrie nu e chiar in acord cu ce spui tu.Spui ca obiceiul igienei se invata de mici, nu dupa ce merg la fete, aici complet de acord, dar cu precizarea , ca igiena inseamna si spalat la puta, cu apa si sapun asa, firesc ,la fel cum te speli pe orice parte a corpului.Eu nu cred ca pentru o mai buna igiena te apuci si-ti sufleci pielea de la calcai pana in varful capului pentru ca sa te cureti mai cu spor.Asa si aici, simpla spalare fara sa insisti este complet de ajuns, nu trebuie sa ii intorci pe dos ca sa fi sigura ca sunt curati.
Iar ca daca se joaca mici fiind cu puta, deja ne gandim ca vor ajunge niste adulti ce se masturbeaza non stop e cam aberant, fara suparare, dar chiar si daca nu se joaca cu puta mici fiind, cand vor fi mari nu cred ca exista vreun barbat care sa nu se fi masturbat , parerea mea.
Dar asta nu are treaba cu decalotarea.Eu nu incerc sa conving pe nimeni ca e bine asa sau altfel, ca oricum fiecare face ce vrea, dar sa se gandeasca atunci cand o fac fara sa fie cu adevarat nevoie, ca nu pe ele le doare si ca daca ar fi ele in locul copilului cred ca s-ar gandi de doua ori , cand mama lor i-ar inmana doctorului sa-i faca treaba asta, ca asa e la moda, si sa fie ele linistite...
Irina_2010 spune:
L-am decalotat si tot degeaba, i se adunase un saculet de smegma, si cu toate eforturile si creme si mers la dr tot nu i-a cedat pielicica si pe zi ce trecea saculetzu tot se umfla.
L-a ciupit putin chirurgical si acum e totul oki
Chuny spune:
Gabriela42, oh! Deci tu l-ai decalotat sperand sa-i controlezi masturbarea??! Si cum o sa il dezveti de obiceiul asta pacatos pe care oricum il va avea mai incolo?