Din nou..decalotare
Raspunsuri - Pagina 5
danangie spune:
ROLI nu ma refeream la acea mamica.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
roli25 spune:
Mi-a venit inima la loc
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
doxinu spune:
danangie pareri pro si contra vor exista mereu si fiecare mama face ce crede ca este mai bine pentru copilul sau si daca citeste ce scriu alte mame si daca nu.Unele sunt receptive si invata din experientele altor mamici,altele merg pe mana pediatrilor care cateodata, nici ei nu stiu exact despre ce este vorba.Este alegerea fiecareia dintre noi!
Ca mama de baiat,sunt contara decalotarii deoarece mi s-a explicat foarte bine de catre un dr. canadian ce se intampla.Sunt curioasa daca mamicile care au si fetite le dezvirgineaza si pe ele....
Sunt pro decalotare atunci cand copilul are intr-adevar nevoie,altfel nu se poate.
Sunt mamici care decaloteaza asa cum dau calciu/vitamine(dupa ureche),pe motivul ca sa fie,chiar daca niste analize nu au evidentiat acest lucru.
Ma gandesc ca avand atata incredere in dr. pediatru,unele mamici nu cauta informatii si in alta parte si nu sunt constiente de faptul ca sunt singurele care au dreptul sa decida daca copilul trebuie decalotat sau nu.La noi,decizia inca o iau altii pentru noi,deoarece asa am fost invatati: sa acceptam nu sa alegem.In majoritatea spitalelor de stat nu te anunta ce interventie ii fac copilului,decat dupa ce au facut-o,deci nici vorba sa-ti ceara permisiunea..........
Degeaba scriu unele mamici(deci depun un efort ,le intereseaza) ce si cum,pentru ca nu reusesc sa faca nici o diferenta.Majoritatea mamicilor care creeaza aceste subiecte sunt total atrase de cele ce au aplicat metoda "hard way".
Marina spune:
frate ii dati cu lupta de clasa ceva de groaza. Intreba omul ceva nici nu se mai baga in seama. culmea am rezistat in Ro 6 ani aproape fara decalotare si acum chiar sunt in dilema cum rezist in continuare. Ce face un baietel sa-si duca mana frecvent la putulica ?
danangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxinu danangie pareri pro si contra vor exista mereu si fiecare mama face ce crede ca este mai bine pentru copilul sau si daca citeste ce scriu alte mame si daca nu.Unele sunt receptive si invata din experientele altor mamici,altele merg pe mana pediatrilor care cateodata, nici ei nu stiu exact despre ce este vorba.Este alegerea fiecareia dintre noi! |
Exact asta spuneam si eu. Ca fiecare mamma face cum crede si este alegerea ei. Ce ai inteles din mesajul meu? Ca sunt mame care aleg decalotarea si care nu. §Deci , banuiesc ca asta inseamna ca este alegerea fiecareia.Asta spuneam si eu.
Cat despre decalotare de catre cadrele mmedicale fara instiintarea noastra.....Alessio cam asa a fost decalotat.El avand probleme cu hidrocelul tot mergeam la vizite si o data cand Alessi avea 5 luni doctorita care-l vizita hop! decalotarea ca si eu si sotul am cam ramas masca dar noi oricum incepusem sa-l decalotam cam de o luna.Dar doar in baita si nu "frecat" acolo cu sapun sau alte cele....doar apa.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
bebeaca spune:
Se pare ca nu am nimerit unde trebuia.Am citit mare parte din subiectele de aici si in majoritatea lor va atacati unele pe altele,in loc sa va ajutati.Pentru a va raspunde:da inca il spal eu,chiar daca are cinci ani,inca il ating acolo unde pt voi se pare ca e interzis,inca ma port cu el de parca e un bebelus si NU,NU ma laud cu asta,doar mi-am spus parerea.Pentru a va lamuri dilema baietelul meu este autist,inca nu vrea sa ''vina'' in lumea asta rea si incep sa-i dau dreptate.Din cauza asta inca il spal eu in zonele intime.Imi pare rau ca v-am deranjat,o sa incerc sa va urmaresc numai din umbra.O zi buna va doresc!
Marina spune:
te superi degeaba, lumea e ocupata cu faultatul nu cu sfaturile. Am intrebat de doua ori ceva in sub asta si cu o mica exceptie nu s-a gasit nimeni sa-mi dea un sfat sau sa ma bage in seama ca doar discutam principii, nu?
bebeaca spune:
Marina...nu cred ca ma supar degeaba.M-a deranjat ca au facut sa par ca as fi obsedata de chestia asta,...un fel de pedofila.Imi iubesc copilul in limitele normale,asa..ca orice mama.Doar ca sunt mai protectoare,era sa-l pierd de mai multe ori si poate din cauza asta sunt asa.Nu caut sa-l dezvirginez sau altceva,doar sa mentinem zona curata.Nu inteleg ce e asa grav ce am spus.Avand in vedere ca eu am un copil mai special nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarea ta,poate ca acum isi descopera sexualitatea.Desigur se va gasi cineva sa atace si raspunsul acesta......Inca o intrebare:trebuie sa am vechime pe forum pt a putea sa-mi zic parerea?
Marina spune:
tb sa ai vechime pe forum ca sa faci fata fara sa te superi la urmatoarele subiecte:
- alaptat sau lapte praf
- nastere normala sau cezariana
- decalotat sau nu
- acum vad ca incepem si cu wrap, sling etc
- copilul se duce la gradinita de mic sau sta cu mama acasa creaza ocazional tensiuni.
- evita subiectele cu rromi, musulmani, evrei, crestini etc , mereu se lasa cu scandal si discriminare
- la politica e distractiv dar de asemenea trebuie sa rezisti la multe vorbe intelepte
Asa ca nu mai pune la suflet si bucura-te de baietelul tau.
Marina spune:
Si mai vroiam sa zic ca e un Forum fantastic, o sa gasesti o multime de sfaturi utile si o multime de prietene virtuale dar exista niste fixuri bine incetatenite.