Spune Nu - depozit de deseuri radioactive!
Pe teritoriul orasului Navodari, in batalul de la Fertilchim (USAS) Navodari se doreste infiintarea unui depozit pentru deseuri radioactive.
Primaria Orasului Navodari se opune infiintarii acestui depozit si va initia un referendum pe aceasta tema.
Asa suna petitia noastra!
Navodari, oras in care eu si familia impreuna cu fetita mea locuim. Un italian ne ameninta cu un astfel de depozit. Va rog sa ne ajutati in demersul nostru pentru a stopa acest proiect. Suntem 40000 de locuitori, oras turistic, avem deja ca un mediu poluat datorita firmei rompetrol. . Vrem un aer cat mai curat pentru copii si pentru noi. Semneaza si tu petitia. Iti multumesc pentru sustinere!
Spune mai departe tuturor prietenilor, rudelor, amicilor, tuturor celor care vor o Romanie mai curata!!
Multumesc anticipat tuturor celor care vor sa sustina aceasta campanie pe blog!
www.petitieonline.ro/petitie/petitie_impotriva_infiintarii_centrului_de_gospodarire_deseuri_industriale-p26275051.html" target="_blank">SEMNEAZA AICI!
Raspunsuri
andata spune:
Am votat si eu, dar se strang insa destul de putine semnaturi. Am vazut insa ca si la noi la primarie (eu locuiesc in Lumina) se strang semnaturi impotriva depozitului. Poate reusim sa stopam initiativa asta.
E ciudat cum cei care ar trebui sa apere cetatenii nu se gandesc la ei atunci cand e vb de bani.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
irlandeza spune:
Am semnat si am trimis link-ul catre toti prietenii mei. Sper sa ajute.
Bafta.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
paula2003 spune:
Eu am un motiv mult mai intemeiat sa fac acest gest. Din cauza radiatiilor se nasc copii bolnavi, ne imbolnavim si noi ...deci votez si eu.
menuet spune:
Va multumesc din suflet fetelor!
Stiu ca sunt putine semnaturi dar pic cu pic....Oricum se va organiza si un referendum prin care locuitori vor fi chemati sa isi dea semnatura impotriva acestui periculor depozit de deseuri.
E intrigant ca tot incearca sa ne convinga ca se neutralizeaza toate aceste deseuri..si dc e asa de ce nu fac acest depozit la ei acolo!!!!!
Sincer va spun am citit despre ce urmeaza a se depozita si m-am ingrozit
Va pup si va multumesc inca o data pentru sustinere!