Locul fetelor Nou-Venite (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

O prietena care e acum in 23 sapt mi-a zis ca ea a inceput sa aibe o secretie abundenta dupa ovulatie care s-a terminat in II. Cand mi-a povestit am crezut ca are candida si urma sa isi fara programare la lamele dar, nu a mai fost cazul.
Nu stiu daca are vreo relevanta. Sper sa nu fie candida .
Cred ca e un caz destul de rar, cu un final fericit. Mai bine iti faci o programare la doctor

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetele de la ovulatie am o secretie abundenta....in perioada aceea mi se parea normala....dar acum ...mi-e teama de o micoza....celebra candida

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia

Mergi la inceput

Neata!
Multumesc pentru pupicei Nu le mai dau drumul

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Neata fetelor
Pupiceii de molipsire

Lia ma bucur nespus de mult ca ai intrat pe la noi,te mai asteptam

Nike sa-ti traisca baietelul,o minune intr-adevar ca este sanatos tun.....

DD ne-a daruit o minune 7+

www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

pt candida cu recidiva , fa-ti un set de analize la Insitutul Victor Babes(imunofetipare),la Insitutul de Hematologie( dr Vladareanu),la Insitutul Cantacuzino( pt candida).
asa vei avea o radiografie exacta a intregului sistem imunitar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

trutzi Doamne ajuta
lia de obicei cand aveam candida, mai aveam si alte simptome..offffffff sper sa nu-mi fac iluzii desarte ca dupa aia iar bocesc

Mergi la inceput

lorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:

trutzi Doamne ajuta
lia de obicei cand aveam candida, mai aveam si alte simptome..offffffff sper sa nu-mi fac iluzii desarte ca dupa aia iar bocesc

hai nu te mai gandi la ce e rau
in perioada de ovulatie ai secretie mai abundenta este adevarat dar poate la tine s-a prelungit perioada

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:

trutzi Doamne ajuta

Secretia de care vb tu cum arata ?

Pentru ca secretia din candida difera mult de secretia de dinainte de menstruatie daca e "cu ochi"

Tu nu erai printre noi atunci cand a ramas Ale insarcinata, dar eu imi aduc aminte ca ne spunea tot asa de o secretie abundenta, ca albusul de ou si mucilaginoasa, parca...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Nu vreau sa iti dau sperante vroiam doar sa iti atrag atentia sa nu te infigi in antibiotice
Prietena mea mi-a povestit ca imediat dupa ce trebuia sa ii vina i s-a facut greata de la un ou, la o zi de la niste carnita de vita si la o saptamana si-a facut testul (dupa ce o sunam in fiecare zi sa o intreb ce face si daca i-a venit ) Am stresat-o la maxim Nu imi venea sa cred ca ea asa de calma
Cu o luna inainte imi povestise ca la mijlocul ciclului a avut niste pete de sange pe chilot (eu am crezut ca e vb de nidatie, nu a fost cazul )

Citat:

trutzi Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Sun secretia de la ovulatie e transparenta ca un albus de ou...cea de la candida e albicioasa spre galbui, uneori usor branzita si insotita de disconfort...arsura si mancarici

leucoreea e albicioasa si e inofensiva

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Pai secretia este albicioasa..uneori cu aspect de albus alteori cu aspect alb opac...nu am alte simptome doar o umezeala acolo...ma dor ffff putin sani rar...deci mintea imi joaca feste

Mergi la inceput