Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Fetele, Gargaritzul s-a intors singur de pe spate pe burtica. Acum gandaceste cu fundul in sus. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
s-a dus linishtea ta, mami:centuri, tzarc, etc scrie pe tine de acum..
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Din alea cu cuvinte... eu nu mai tin minte nimic de la gradinitza ... Mersi . din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi |
multzi lalaiam si-n scoala cantecele, daramite la gradi... in 2 sapta o sa stii toate cutiutzele muicale...garantat
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
larisel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
eu o am in engleza, format hard (hartie), dar daca o vrei ti-o trimit, ca eu am folosit la ana din ea, dar acum nu sunt de acord cu multe chestii de acolo, asa ca...(sa las copilul sa planga, sa se adoarma singur, sa pap multe "boabe":mazare, fasole, etc.., ca sa dau 2 exemple). Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Mie mi-a recomandat-o cineva pt partea legata de tratamente pana ajungi la dr...dara daca are idei din astea mai bine nu. Mersi ca m-ai pus in garda
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
onitza spune:
CRIS, multam de raspuns. Sa va bucurati la maxim la petrecere, astept cu nerabdare impresii. MI-am nootat si eu si daca vei fi multumita acolo il voi serba si eu pe paul anul acesta.
Heeei, s-a intors Gargaritul nostru iubit???? Mama mia, dar e precoce puiutul tau CRISTIES, bravo!!!!!!!!!!!
Si eu mi-am legat trompele. Gata cu grijile de contraceptie.
haircut spune:
citat din mesajul lui ale1212xa si al meu la fel..tot doar cu supozitor...tot asa doar de vreo 2 ori singurel...dar eu eu ii pun in fiecare zi ca il vad ca incepe sa se agite si nu reuseste singurel...dr a zis ca nu e problema, nu se obisnuieste asa repede...si tot normal e kk, nu e constipatie. ----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
La inceput facea tare mult cand ii puneam supozitor, ma gandeam si eu sa-i pun zilnic, de cateva zile vad ca si la 2 zile se chinuie cateva ore dupa ce i-l pun si face putintel...oare s-o las mai multe zile??offf, vreau un pediatru bun...au vazut-o doi pana acum si nici un sfat concret...Nu stiti pe cineva bun in Dr.Taberei sau pe aproape???
de Maia Ilinca (29.01.10)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui haircut Maia nu face kk decat cu supozitor in 3 sapt, nu stiu daca a avut 2 scaune normale, restul...la 2 zile cate o juma de supozitor cu glicerina...mi-e teama sa nu se invete asa, nu stiu ca sa-i fac, dr zice ca nu stie sa-si controleze sfincterul si in loc sa relaxeze si sa faca, ea il strange...eu n-am mai auzit de asta...kk e moale, normal atunci cand face, deci nu e constipatie...acum are un supozitor la bord si "gandaceste" la greu, se chinuie sa faca... de Maia Ilinca (29.01.10) |
Haircut si a mea a avut cam acelasi lucru doar ca eu dupa prima jumatate de supozitor amm inceput sa caut alte solutii pentru ca eu, bbebelus fiind am avut aceiasi problema si de la prea multe supozitoare am facut o complicatie care a necesitat o mica interventie chirurgicala...in concluzie vre-o 3 sapt i-am dat alei ele Lass baby de la erba vita, iar acum de vre-o 2 sapt amm oprit si iese in continuare bine...sa treaca mai repede
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare
xela_07 spune:
citat din mesajul lui cristies Fetele, Gargaritzul s-a intors singur de pe spate pe burtica. Acum gandaceste cu fundul in sus. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
URAAA!!!! Asta e tb serioasa, bravo mami. E "precoc" rau flacaul tau, ti-am mai spus nu ?
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
lorex spune:
off...fetelor...asa mai alerg de doua zile dupa voi de mi-a iesit limba de-un cot ...pana la urma, cand am vazut ca nu izbutesc...am luat supersonicul si am aterizat direct la pagina 15 , adica aici, ca sa va intampin, ca altfel nu se mai putea...
nici nu stiu ce s-a mai intamplat...cu voi, cu strumfeii vostri...
am avut o zi grea alaltaieri si v-am scapat din mana..
iuria plangea si nu dormea si nu stiam ce are, pana mi-am dat eu seama ca nu aveam lapte si i-am dat un bibe cu LP apoi a dormit 5 ore...mititica..am tinut-o flamanda...
apoi a fost cineva sa-mi scoata firul de la operatie...a usturat putin ca era prins bine , apoi a fost preotul sa ne citeasca de 8 zile....am avut zi plina
bine ca pana la urma s-a intors lapticul din ceshtile calde cu ceai de lactatie!
acum ...nu reusim sa dam de un pediatru...chiar Dastefa, tu la ce pediatru mergi? sau fetele din iasi...
papa san cam la 2-3 ore, suge max 10 min si adoarme. cateodata mai are si program d euitat pe pereti...e simpatica, in general mi se pare cuminte...o mai doare si burtica si face caca f des...
e galben mustar semilichid. e bun???
aa...multumesc pt raspunsurile despre colici si scosul aerului...le-am citit sa stiti...dar iuria mea tot nu scoate nimic dupa supt la san. dupa biberon sau linguritza scotea imediat! acum nu...poate ca nu are..
in rest, ma ustura sanii de nush ce sa le mai fac, ca ii dau nonstop cu unguent si merg cu ei prin casa goi mai tot timpul, numai daca am musafiri mi-i acopar!
si ..fetele cu ceza...e normal sa te doara prin abdomen? se ashaza organele cum se spune? cel putin cand stau pe o parte, ma doare tare in p dreapta sub coaste, acolo unde-i ficatul dar aproape de stern...oare o sa-mi treaca?
_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)
larisel spune:
citat din mesajul lui SorinaF Daca pediatra nu v-a trimis la control nu te alarma....treaba asta are 4 grade: de la 0 la 3...bebe al meu e la gradul 3 adica cel mai grav....0 si 1 se trateaza de la sine...poate voi va incadrati in unul din ele. de Luca Stefan |
Dar cine ti-a stabilit ca e gradul 3 pediatrul sau ortopedul? Sper sa rezolvati cu masajul cat mai repede.
amr tot 7 kile (din 23.5) + 1 ...Target: 7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
larisel spune:
citat din mesajul lui xela_07 larisel - am trimis pe mailul comun dr_spock the first two years. Mie mi-a placut f mult cand am citit-o. Din pacate nu e cea clasica. O am eu acasa, daca te intereseaza un aspect anume de acolo pot sa-ti scanez si-ti trimit pe mail. Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010) |
Nu e cazul sa pierzi vremea cu scanatul... timpul acuma e foarte pretzios. O sa ma uit pe aia de pe mail.