LMA>Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**175**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Am observat o chestie la votat plantatiile:daca dai rapid dublu click pe "trimite" si daca mai e si site-ul mai lenes atunci, puncteaza dublu ! Ce-i drept a doua oara da doar unu pana la cinci banutzi, dar tot e ceva!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ANAMARIA multa sanatate!!!!! Bine ca si-a revenit. Eu sincera sa fiu nu cred ca a fost ceva grav, nu trecea asa de usor, vorba ta....acum erati internate. Sa ne spui si noua ce a iesit la al 2-lea laborator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ce fac fetele???
am intrat iar doar sa va salut...sa nu uitati cine sunt

LA MULTI ANI MARIA!!!!!

25 martie 2009

Nu uitam, nu uitam!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

olguta cat de dulce e davidutuuuuuuuu; s-a facut o superbitate de baietel
si noi blenduim papica, dar a inceput sa manance si mai mare... si mesteca la eaaaaa....; adica e un fel de a spune ca mesteca, ca de fapt le storceste cu limbuta de cerul gurii

legat de ...pai pune-te pe treaba din ziua 10, vreo 4-5 zile asa; poate e cu noroc din prima... eu tin pumnii

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Olishka, draga mea, intreba pe mama cand sa te pui pe ...ca as putea sa imi deschid un cabinet de consiliere in materie...toate prietenele mele au ramas dupa instructiunile oferite...sau au ramas ca au avut cu cine sa faca ???

Ei bine, pana in ziua 8-9 repaos total...la domnu'...ca sa se stranga material. Apoi exersati din 2 in 2 zile caci "purcelushii cu coditza" ajung la maturitate in 48 de ore si ei oricum rezista acolo mai multa vreme si ai toata perioada acoperita. E f important sa stii cam la cate zile ai "rushii" sa estimezi cat de cat perioada ovulatiei.
Eu de exemplu cu un ovar ovulam in ziua 8-9-10, cu celalalt 17-18-19...

Bafta si sa iasa fetita!!!

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am fost pe plantatii. iar am dat intre 1 si 5 monede . e criza mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

gigelica... cred ca noi doua o sa scriem un roman, ca avem cam aceleasi vieti de familie din cate imi dau eu seama; dar nu ne dam batute atat de usor nu????? oricand simti nevoia sa te descarci... baga un PM
pe mine m-au ajutat PM-urile cu una din fete... se stie ea cu musca pe caciula da???? tare bine mi-a priit sa ma mai descarc... si sa mai fiu si inteleasa pe deasupra

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 11 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannnah spune:

Buna seara tuturor!
Apropo de vaccinuri optionale...eu m-am lecuit! Pe la 4 luni ne-a recomandat pediatra Prevenar, cu multe laude si recomandari la adresa lui. Ne-a spus ca ne costa 300 ron. Noi, plini de elan - normal ca am zis DA, nici nu am stat pe ganduri! Plus ca o stiu de ani de zile pe doctorita. Ei, dupa ce a facut vaccinul, ne-a spus ca "ne vedem peste X luni(nu mai tin minte), la rapel!" Se fac 2 rapeluri, a cate 300 ron fiecare - deci 900 ron pentru un vaccin! M-a enervat la culme stilul tipic romanesc...de ce nu mi-a spus din start ca ma costa 900, nu 300?
Poate ca a fost si vina mea ca nu am intrebat..dar nu mi-a trecut prin cap ca imi spune doar pretul unei doze...Si nu se pune problema ca nu sunt o mamica informata - am citit o saptamana pe net despre el pana cand m-am hotarat sa-l fac! Apoi sa vedeti ce mi-au auzit urechile de la sot - ca indop copilul cu medicamente, ca daca ar fi dupa mine as face toate optionalele...si ca o sa ajungem in ritmul asta la sapa de lemn!blablabla
Si de atunci am hotarat sa nu mai fac decat cele obligatorii. Varicela, pojar, otita au avut copiii din totdeauna, doar sunt bolile copilariei. Plus ca unele nu imunizeaza pe viata. De ce m-o fi pus doctorita sa-i fac prevenar la 4 luni, ca doar nu intra in contact cu copii la varsta aia??
Pe langa asta am citit pe net niste articole despre vaccinuri si ce contin ele (de ex mercur), unele chiar sunt retrase in timp de pe piata...De ex am citi ca Hepavax TF se numea initial doar Hepavax. TF-ul vine de la "thiomersal-free". "Thiomersal"-ul este etil-mercur, care s-a dovedit a fi toxic. De aceea au creat formula fara mercur. Nu ma pricep in domeniu - e din ce am citi pe site-uri straine.
Eu am ales sa nu-i fac decat cele obligatorii, din prea mult bine ii pot face rau.E decizia fiecaruia.
Anyway, ideea era sa fiti atente si sa puneti ABSOLUT toate intrebarile ca sa nu patiti ca mine
Noapte buna la mamici si la bebei!

Bebelusa Mara 23 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Ma duc sa mananc ca nu am mancat decat un castronas cu gris.

Parca ma aud pe mine:)) Doar ca in drum spre bucatarie ma opresc sigur sa mai fac ceva si pana ajung acolo uit de ce m-am dus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olga, spor la treaba! daca iti iese luna asta, se va naste inainte de Craciun.
eu cu andrei, am avut UM 13 martie, si l-am nascut pe 16 dec.

Mergi la inceput