9 Martie , ziua barbatului
Raspunsuri - Pagina 2
Iasmin08 spune:
Kariguld, n-ai nimerit-o. Guestus se invarte pe aici. Acu' e la subiectul cu ''Barbatii buni la pat". Acusi acusi vine.
De unde stiai ca am mucenici? Ti-as trimite si tie, da' Germania nu e tocmai dupa coltz.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Aha, deci azi se 'reintra in normal': barabatii la baut, femeile la cratita! |
nu, nu. io nu-s de acord la cratita
Iasmin, astept sa vina soacra sa-mi faca mucenici, numa ca mai dureaza putin.
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
AkaManah spune:
citat din mesajul lui desprecopii ei na, inca o zi? de parca nu e in fiecare zi ziua lor. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
Aaaahh cata rautate...
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
Iasmin08 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AkaManah
Aaaahh cata rautate.... Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta. Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii. |
si pentru asta...cat de mult ne iubiti!!!!
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
viviana spune:
E prima oara cand aud ca in traditia romaneasca 9 martie e si ziua barbatului!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
elyda spune:
5 mai era o propunere s-o dezbata in Parlament, o incepusera unii de la o mare companie producatoare de bere.Astazi este ziua tuturor celor care nu au nume de sfinti si in popor se spune ca e ziua barbatilor.Asa ca fetelor reveniti-va dupa ziua de ieri si rasfatati-va sotii.Desi dupa 40 de pahare cu vin...nu mai aveti pe cine...
Dana
s_ellia25 spune:
40 de pahare cu vin???waw!!asta de ziua barbatului..
ce pot sa zic ??nu e totusi cam multisor???
elyda spune:
citat din mesajul lui s_ellia25 40 de pahare cu vin???waw!!asta de ziua barbatului.. ce pot sa zic ??nu e totusi cam multisor??? |
pentru mucenici, ca erau 40.
Dana
Tisina spune:
citat din mesajul lui s_ellia25 40 de pahare cu vin???waw!!asta de ziua barbatului.. ce pot sa zic ??nu e totusi cam multisor??? |
Multisor? Eu stiam de 40 de pahare de tuica SI 40 de pahare de vin , bineinteles pentru cei 40 de mucenici (ha-ha-ha, ce scuza buna!)
Cat priveste ziua de 5 mai, parca era vorba de "Ziua tatalui" (sau le confund?)
Eu sunt la al treilea pahar, insa nu de alcool ci de ceai, ca ma incearca o raceala
Oricum, sa ne traiasca barbatii, ca si ei sunt ai nostri
inbox spune:
Eu stiam ca 9 martie e ziua celor care nu au un nume de sfant sau cam asa ceva...deci eu o consider ziua mea :)!
Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika !!