Doar un om sarac poate fi atat de generos

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Denizel, cu pielea ta "ca de caltita" , sunt absolut convinsa ca ai inteles ce am scris... Dar face bine si putin umor la subiect, de ce nu!

Oricum...cred ca este cazul sa-mi fac bagajelul de la subiect...sunt vorbe-n van!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Denizel, cu pielea ta "ca de caltita" , sunt absolut convinsa ca ai inteles ce am scris... Dar face bine si putin umor la subiect, de ce nu!

Oricum...cred ca este cazul sa-mi fac bagajelul de la subiect...sunt vorbe-n van!

pleci repede pina sa te luam noi la intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Hai Ardeiash, nu fi trista ca de-aia e diversitate pe forum : fiecare cu ce poate, mai un subiect serios, mai un mishto, mai o greatza, mai o campanie, mai o rigla peste degete ( unii le pot face pe aproape toate odata) ... nu e un motiv de tristete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

va rog nu ma criticati dar mi-e mi se pare scarbos. asta e senzatia pe care o am cand vad fotografie. e chestie de igiena nu de saracie sau bogatie. putea f bine sa-i dea cu biberonul.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mathilda poza inspira bunatate, puritate si simplitate. Nu insa asa cum simplitatea e conceputa in zilele noastre. Pacat ca am uitat cat e de frumos sa poti oferi unei fiinte cuvantatoare sau necuvantatoare o parte din sufletul nostru. De fapt lumea in genere e unde e, tocmai pentru ca am uitat sa fim...simpli.

Scarbos nu e. Asta e ultimul lucru pe care il exprima poza respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Sybille , nu cred ca trebuie sa pui suflet. E un tabu cultural mult prea inradacinat.
Domnelor, doar alaptarea unor pui de animale va intoarce stomacul pe dos?
Cand vedeti un barbat alaptand va e confortabil sau o fi neigienic? Sau poate putea folosi , naibii, un biberon, asa cum natura a intentionat de la inceput...

Mergi la inceput

ok, mi-era teama ca-s defecta, dar vad ca suntem mai multe asa

Sibylle http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Mergi la inceput