Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 9
Ramonika spune:
bine ati venit la primele 365 zile si un pupic special pt. carmita felicitari! sa-mi spui pe PM cum a fost.
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
cris.dogarel spune:
DECENUELA, nici eu nu o scol/ridic noaptea sa scoata aeru' ce-am innebunit? doarme asa de bine langa mine culcata... a mea mai eructeaza si la semi-orizontala, cand suge in pozitzia tolanit peste burta lu' mami (scoate pe langa sfarc, nu-i da drumu'
Dupa cum vezi nu te las sa culegi toti laurii de la logoree
ONITA. care e faza cu baia in cada? daca ai timp si chef nu vad de ce nu...lohii abundente nu-s, deci.. go ahead. alaptatzii la san fac caca rar ptr ca asimileaza tot-tot in anumite perioade. la fel facea si ema si m-am mirat, dar atunci cand face e "normal", adica nu e tare sau alte semne de constipatie, deci...ok
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze
povestea noastra
blue_flower spune:
Bun gasit fetelor si bebeilor in casa noua, sa avem parte de un an usor...desi numai usor nu va fi!!!, fara boli si fara probleme mari.
Am citit paginile scrise pana acum, imi pare rau ca sunt bebei cu probleme, cu mers la spital, of of of...de ce nu se poate sa fie bine?
Daniel mananca si doarme, mai are si stari de veghe de vreo 1-2 ore dupa masa, la noi merge Infacolul de minune, nu plange aproape deloc, poate cateva minute seara, in rest e un dulce, sa traiasca cine a inventat Infacolul. Am incercat si cu Colief in cateva seri, si-a facut efectul si nu prea.
A luat 950 gr si 5cm in prima luna, deja are o luna si 8 zile. :) Eu nu il cantaresc prea des, poate o data la 2 saptamani, daca el mananca si doarme si e fericit, nu ma mai stresez cu cantaritul!
Am vazut ca vreti sa faceti baie, mie doctorul mi-a zis ca pot sa fac baie la cateva zile dupa ce ajung acasa, adica 3 zile in spital + inca vreo 3-4 acasa....numai ca nu am apucat pana acum sa fac si baie...asta e alta poveste.
O alta poveste e cu contactul sexual, am citit capitole in urma, la Odisee, ca sunt fete care deja au inceput. Mie doctorul mi-a zis ca e interzis 6 saptamani de la nastere. Vineri ma duc la controlul de 6 saptamani si poate vom avea liber. Sper!
In rest...ne innebuneste vremea asta ca nu pot sa il scot afara din casa, bate vantul ingrozitor! Poate va veni si primavara la un moment dat!
Sa aveti o primavara frumoasa si fara probleme cu bebeii!!
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
emanuelle spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Balansoarul n-are treaba cu colicii. Daca pentru asta il vrei dai banii degeaba. Al meu sta in el ca sa mancam, sa gatesc, sa fac curatenie, sa intind rufe sau sa calc... Uneori mai si doarme in el. Dar cand are nervi nu sta... Si asta e valabil pentru orice model cred. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Subscriu si eu la ce a spus Cristies despre balansoar.
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel ne-am intors victorioshi d la spital: a tzinut branula, mai avem ultima admin. diseara.. vad ca vorbiti de kg bb...din pacate noi am scazut mult de la boala. avea deja 600 gr. luate in 3 sapt de la greutatea de la 1 luna, dar dupa...a scazut vreo 200, pe care le-a recuperat, aproape..azi avea 4800 imbracata. asa ca am anulat controlul de 2 luni, asteptam sa treaca si convalescentza. la fel si vaccinarea, amanata. io nu am luat mucenici (de fiert)...nu am avut de unde. poate sun sotzul sa caute, desi e super ocupat in nshpemii de drumuri. acu' a trebuit sa vina sa ne duca si la spital (daca mamaia a plecat), dupa ce a dus-o pe Ana la scoala(40' dus, 40' intors). poate fac cu paste simple Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
Cris.d, ce ma bucur ca Ema e mai bine, mai are doar o doza de antibiotic si i-a tinut branula. Nu-ti face griji cu kg, se recupereaza important e sa fie sanatoasa.
Poti face macinici si cu paste fainoase. Eu asa fac ca aici nu am opturi sica sa semene cat de cat fac cu funtitze
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
bun venit in club.... colici sau nu?....prb ce zici tu nu sunt colici...oricum...cam devreme..prb se screme de kk sau beshe...cum fac mai multi bb...si jiji fireste. colici...cica echivaleaza cu urlatul neconsolat.. io...si nu faceti ca mine...de mila...mai ales cand suge de la orizontala si adoRME...nu-l mai trezesc Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
Nici eu nu-l mai trezesc pe Arthur cand suge culcat, adica noaptea, mai ales ca de multe ori adormim amandoi la tzitzi
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
emanuelle spune:
Noi azi noapte am capatat prima zgarietura pe nas. Noi nu ii punem manusi, ca se enerveaza si pana acum nu se zgaria..si ii taiem si unghiutzele de 2 ori pe saptamana.
Si am mai inceput sa zambim semi-constient zic eu, ca mi-e greu sa cred ca poate zambi la 3 saptamani si un pic.
Am fixat si noi data botezului, pe 1 mai. Sper sa fie o zi insorita
Cris D ma bucur enorm ca mai aveti un picutz si va vindecati.
emanuelle spune:
Fetelor cu bb-ei mai maricei, a facut careva Rotarix-ul?
Daca da, la ce varsta si ce manifestari ulterioare ati observat la bebelaci?
Multumesc.
blue_flower spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danyelana
Nici eu nu-l mai trezesc pe Arthur cand suge culcat, adica noaptea, mai ales ca de multe ori adormim amandoi la tzitzi Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Eu l-am invatat pe al meu copil sa doarma cu zgomote si cu miscat, adica il mut dintr-o camera in alta cand doarme, daca adoarme la san il pun in patut, il intorc pe burta...nu se trezeste. Se mai sperie la zgomote bruste si tari, gen cazut capac pe gresie in bucatarie, dar in rest....nu se trezeste. Deci scoate si aerul in somn.
Noi i-am ridicat salteaua patutului pe niste carti, e plan inclinat unde doarme el, si mai eructeaza si in somn uneori.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
emanuelle spune:
Legat de scosul aerului, noi il scoatem la fiecare masa, chiar de cate 2 ori uneori, daca face pauza de supt. La noi merge cu ea pe umar, cu simularea de pasi cu degetele ascendent pe spate si apoi cu frecarea in sensul acelor de ceasornic a mainii pe spate.
Preferam sa o trezim decat sa avem de-a face cu gazele din burtica, care oricum ne vor deranja somnul mai mult.