Instructiuni de folosire a femeilor
Raspunsuri - Pagina 3
Iasmin08 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui karligutza
deci asta e proza? e citat din asa zisa carte a ei? si ea e o scriitoare? parerea mea e ca scrie jalnic si chiar nu mai conteaza despre ce scrie... karligutza sunt mamica Adelutei |
La noi e un trend: toata lumea isi scrie autobiografia, toata lumea e brusc scriitor/scriitoare. Si se pare ca prinde la public, exista destui interesati (sau doar curiosi??)
Cu cat persoana are o imagine publica mai vie (nu conteaza daca pozitiva sau negativa), cu atat creste cantitatea de carti cumparata. In fond si la urma urmei, toti avem ceva de zis. Doar ca nu publicam carti
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Amina_Marina spune:
Inca o instructiune foarte importanta.
Fa-i o surpriza cind este in baie ( cada cu apa), intra peste ea, si spal-o cu limba pe spate si intre degetele de la picioare, si sigur vei fi rasfatat cu la cuisine francaise.
Atentie: Aceasta instrucitune nu este indicata celor care au nevestele/iubitele lucratoare in mina sau pe santier.
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Inca o instructiune foarte importanta. Fa-i o surpriza cind este in baie ( cada cu apa), intra peste ea, si spal-o cu limba pe spate si intre degetele de la picioare, si sigur vei fi rasfatat cu la cuisine francaise. Atentie: Aceasta instrucitune nu este indicata celor care au nevestele/iubitele lucratoare in mina sau pe santier. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
Dana
patrisuca spune:
apropo de flori intr-o zi oarecare....am primit odata un buchet de la sot..intr-o zi oarecare..si nu am stiut sa apreciez pe moment..m-a mirat si l-am intrebat pt ce e:)) daca m-a inselat cuvma:))de-mi aduce flori fara ocazie speciala
Amina_Marina spune:
Patrisuca, ca sa vezi cit de complicate sunt femeile.
Elyda, Pentru toate subiectele pe care le-ai deschis.
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Patrisuca, ca sa vezi cit de complicate sunt femeile. Elyda, Pentru toate subiectele pe care le-ai deschis. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
Sar'mana.
Dana