Instructiuni de folosire a femeilor
Raspunsuri - Pagina 2
ladyJ spune:
Bine, MR a incercat sa se intreaca pe sine bag de seama dar din pacate i-a iesit prost.
JG, nu, nu se reduce fericirea noastra a femeilor la un singur factor. Insa uita-te in jur putin, judeca la rece si ai sa vezi ca cele mai mari probleme ale femeilor sunt in sfera sentimentala.Parca lumea noastra graviteaza in jurul barbatului...si asta e natural as spune. Te rog sa excluzi orice fel de exagerari bolnavicioase, stii tu ce vreau sa zic.:)
Ne rezolvam carierele, suntem independente, dar cand apare EL , cel potrivit adica, si cea mai cerebrala dintre femei isi pierde ratiunea.
Nu stiu cum stau lucrurile dpdv al unui barbat, probabil la fel...
Ma rog, una peste alta, cuvintele lui MR sunt cam(,) ca nuca-n perete. Nu prea o caracterizeaza dulcegariile astea, oare ce-i cu ea?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Nu suport glorificarea femeii delicate care traieste cu iubire. |
Ce sa zic...mie imi place imaginea delicata si iubitoare a femeii. Da, daca vrei, poti ridiculiza aceasta imagine, in sensul in care spui. Probabil sunt barbati care o fac. De ce ar face-o si femeile...mie imi scapa.
Mi-e teama ca nu ne putem pronunta cat e biologic si cat e educatie. Dupa cat imi dau eu seama, citind doar pareri de la femei (nu numai la subiectul asta), sunteti departe de a fi intr-un consens pe acest subiect.
Femeia are si alte nevoi? Sunt sigur de asta. Dar nici nu mi s-a parut ca citatele respective ar fi avut pretentia ca le-a enumerat pe toate.
In fine...parerea mea...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui ladyJ Ma rog, una peste alta, cuvintele lui MR sunt cam(,) ca nuca-n perete. Nu prea o caracterizeaza dulcegariile astea, oare ce-i cu ea? |
Mda, cam asa e. Totusi o fi scris si ea ce-a simtit la momentul respectiv. Astea ii lipseau ei atunci, micile dulcegarii. Ca nu cred ca-i lipseau de la Elan provocari intelectuale si nici probleme cu recunoasterea valorii ei.
beshter spune:
J G, io-s perfect de acord cu tine. Accepti niste standing ovations?
Femeile sunt educate sa fie pasive si unidirectionale, rabdatoare si intelepte, sa nu vorbeasca neintrebate, sa foloseasca ton de semi-intrebare pentru orice afirmatie, sa li se faca tot felul de chestii - dragoste de pilda -, sa creada cu sfintenie ca orice urma de viata sau spatiu personal exista numai ca pretext intru glorificarea unei jumatati masculine posibile.
A, si ce e cu adevarat relevant nu e nicidecum preferinta vreunui barbat pentru imaginea de madonna angelicata sau a altui barbat pentru imaginea de dominatrix, ci dorinta unei femei de a vehicula si perpetua niste clisee periculoase pentru propria 'specie'.
Ce e cel mai jignitor in abordarea autoarei e pretextul atat de transparent ca se adreseaza barbatilor. Sub pretextul asta, nu face decat sa intareasca imaginea pasiva si dependenta a femeii, determinandu-le pe cele care nu se regasesc in imaginea de delicatete-robotizata-cu-manual-de-instructiuni sa creada ca e ceva in neregula cu ele.
Ceea ce nu e cazul
blackpanterro spune:
Sota-miu are o vorba "Happy wife, happy life!" :)
Ai dreptate Rufus!! Toate femeile predica despre ce are nevoie femeia sa fie fericita dar cand exprima cineva asta, chiar si asa ca nuca in perete, tot femeile sunt cele care se declara amazoane, vezi doamne daca sunt iubite gata, sunt slabe, ce sa zic, beton logica...
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
kay spune:
hai mai, sa fim mai pasnice pe voi niciodata nu v-a bucurat un gest frumos de la Marcel, venit din senin? chiar asa Xena estem toate? uite mie mi-e drag cand ma trezesc dimineata cu oua/lapte(intergi si laptele in cutie) sau ce-mi mai aduce fiica-mea in pat si apoi gasesc un bilet dragut, un desen de la marcel al meu. un te iubesc sau magalit noi 3 pe o foaie
elyda spune:
Acum vorbind sincer , cred ca daca stau bine si citesc ceea ce a scris MR aici , contine si o farama de adevar. As fi ipocrita sa nu spun ca nu-mi place sa fiu rasfatata de partenerul meu, sa nu fie cateodata Gogu lipiciosu', sa simt ca ma iubeste si ma doreste.Ceea ce ma supara este modul cum o spune , e cam fortat, are niste expresii care ma cam racaie la urechi(femeia pe care VREI S-O INTREBUINTEZI???!!!, DACA ESTE TRISTA FA DRAGOSTE CU EA ??!!) si oricat imi plac mie dulciurile, e cam mult sirop de dude. Nu cred ca sunt femei care sa nu-si doreasca alaturi de ele un partener care sa le aprecieze si sa le rasfete...din cand in cand.Dar ea prezinta femeia ca pe un robot caruia ii citesti instructiunile de folosire si o mai bagi in priza ...cand e trista.
Dana
elyda spune:
citat din mesajul lui kay e o metafora, dana |
Pai m-am prins , dar tocmai am spus ca ma zgarie la urechi.Ori sunt iubita , ori sunt folosita.
Dana
karligutza spune:
citat din mesajul lui elyda Femeia pe care tocmai vrei s-o întrebuintezi a fost facuta din iubire, si de aceea nu poate functiona fara acest combustibil. Ai grija sa-i faci mereu plinul. Daca o iei în brate, nu uita sa repeti constant gestul. Reactioneaza la fel de minunat la sarutari si mângâieri, ba chiar la cuvinte calde si simple. Când e trista, încearca sa o faci sa zâmbeasca. Daca nu stii cum, fa dragoste cu ea, va avea apoi cel mai frumos zâmbet. Nu lovi niciodata o femeie, caci vei înceta sa mai fii barbat si vei deveni o jigodie, chiar si pentru copiii tai. Ei nu vor uita niciodata ca ai batut-o pe mama lor... Femeile, chiar si cele mai sofisticate, au bucurii dintre cele mai simple - o floare, chiar si una salbatica, le da atâtia fiori cât un barbat nu poate întelege... Sa nu uiti de ziua ei, de 1 Martie si de 8 Martie, de ziua casniciei, dar, neaparat, macar o data, într-o zi oarecare, din banalul motiv ca ti-e draga... joia asta nu uita sa-i duci o floare, poate chiar pe cea care-i place ei, nu pe cea care s-a gasit la colt... Iubeste-o dimineata si vei fi si tu fericit. Abia pe la ora prânzului îti vei da seama de ce-ti merg toate atât de bine si de ce abia astepti sa ajungi din nou acasa, chiar si dupa ani buni împreuna. Asta spune Mihaela Radulescu ...Voi ce credeti? Dana |
deci asta e proza? e citat din asa zisa carte a ei? si ea e o scriitoare? parerea mea e ca scrie jalnic si chiar nu mai conteaza despre ce scrie...
karligutza
sunt mamica Adelutei