Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
si o www.trilulilu.ro/hosmy/23b46d1ceeec33" target="_blank">dedicatie pentru mamica mea iubita .. te iubesc mult de tot si iti multumesc pentru tot ce ai facut si faci pentru mine!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
gata am fugit la .. tot am ascultat cantecele cu si despre "mama" si m-a apucat ..
ii multumesc lui Dumnezeu pentru fericirea de a mi se spune "mama" si ma rog sa-mi tina copiii sanatosi si pe noi la fel sa-i putem creste asa cum ne-au crescut si parintii mei si cum au grija de noi si ne ajuta in continuare!
nu stiu daca am fost coerenta ..
noapte buna!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
madalina84 spune:
Pentru majoritatea dintre noi este primul an din viata cand putem sarbatori ziua de 8 martie cu adevarat,suntem femei dar mai presus de toate suntem MAME.Este primul an in care ni se va spune "la multi ani mamico!" chiar daca nu va fi din partea copiilor nostri,vor fi persoane dragi care ne vor felicita caci simtim sentimentul de mama,avem grijile unei mame si mai ales fericirea unei mame oferita din partea puiului pe care il are...
Asadar dragele mele mamici,va urez un LA MULTI ANI calduros,sa fiti sanatoase,sa va bucurati de familia voastra si sa ne facem puii mari,sa ne ofere cate o floare si sa ne spuna:"sarumana mama"...cele cu doi copii sunteti fericite la dublu
MangaGirl spune:
LA MULTI ANI, MAMICI DRAGI! ce frumos suna...si eu fac parte dintre ele. yupiiii. fie ca pruncii sa ne fie santosi, sa creasca frumos si armonios si noi sa ne avem alaturi de ei multe clipe fericite.
elle multumim pentru dedicatii.
iuliko super tari bancurile.
cred ca ma duc si io la somn. cupilu' meu e foarte funny in ultimele 2 zile. adik doarme mult. azi a dormit o ora dimineata, o ra si un pik pe la 1 si apoi de la 5 si ceva doarme. cu 2 pauze scurte de papa.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
madalina84 spune:
ELLE multumim de dedicatii,am vazut-o si pe Anna cum si-a gasit ea sezlong pentru plaja la lumina becului,e o razacioasa si o grasunica
MANGA somnic usor,sa sti ca si Iri doarme mai mult ziua,are reprize si de cate 2-3 ore.
Ma bag si eu la somnic caci baiatul meu a vrut sa-mi faca un cadou si l-a luat somnu repede
SabinaY. spune:
www.flickr.com/photos/47523886@N06/4415401329/" target="_blank">La multi ani!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
La multi ani Maria!!! de roxxy80
La multi ani Carol Ioan!!! de Danutzu
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
mary_07 spune:
La Multi Ani MAMELOR!!! Sa ne dea Dumnezeu sanatate sa ne putem creste frumos copiii si sa le oferim toata linistea si siguranta din lumea asta!
O www.youtube.com/watch?v=NKQVDo12_5k" target="_blank">dedicatie pentru voi
Buna dimineataSa aveti toate o zi minunata si cu mult soare in suflete!
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."