Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Hello, fetelor va rog sa imi raspundeti la o intrebare: analiza D-dimerilor se face teoretic dupa o pauza de anticoagulante de min 72 ore. Voi asa faceti, intrerupeti tratamentul cu heparina ?

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna,

Paulapor, ma bucur ca bebica e in parametri. Sper din suflet sa fie totul in regula pana la sfarist. Stiu ca tu te-ai apucat de heparina in timp ce iti era descoperita mutatia. Eu voi face FIV si dr meu nu prea e de acord cu clexane, a zis ca e suficienta suplimentarea cu folat dar as vrea sa-mi iau toate precautiile necesare. M-am apucat de capul meu de femibion, aspenter, acifol si magneB6. Am vazut ca asta iei si tu...

Fetele care ati facut FIV si aveti mutatia mea (Mcrissa help), de cand ati inceput heparina? Din prima zi de stimulare sau dupa ce ati vazut cele doua liniute???

Suntem atatea mutante Voi ce stiti, care sunt sansele de transmitere a bolii catre fetitele noastre? E vreo statistica ceva??Ce e cu rasa umana de se deterioreaza asa???

Pup,

Felix

mutatie A1298C homozigota

If you smile,through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow, you'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying, smile, what's the use of crying?
You'll find that life is still worthwhile, if you'll just Smile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Felix76 mutatia homozigota se mosteneste de la ambii parinti si se transmite copiilor, doar ca nu se stie care forma se transmite homozigota sau heterozigota. Intradevar eu am luat Clexane preventiv pentru ca bebelusul meu era in intarziere de crestere si pt ca nu mai scapam de hematoame, din contra cresteau, dar am inteles ca se poate doar cu Aspenter (sau TromboAss) in cazul in care sarcina nu are de suferit, cu conditia monitorizarii foarte exacte, insa cand sarcina este foarte mica nu se poate monitoriza foarte bine. Eu nu iau Magne B6, nici nu am luat in sarcina si nici Femibion, iau doar TromboAss in loc de Aspenter, iau Elevit, am luat Fier primele 3 luni de sarcina, Acid folic 2x5mg/zi.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

bb wanted, ai putina rabdare.nu stam toata ziua pe D C si nu-l butonam in fiecare minut.la Fundeni nu se fac mutatiile,ci se analizeaza ceea ce ar trebui sa fie manifestarea lor clinica.chiar daca la Fundeni ies bine anal,mutatiile pot exista,iar sarcina sa fie in pericol.cel mai bine e sa faci amandoua si sa iei trtament in sarcina,indiferent de rez.
goldi ce-s aia?nu i-am facut.
letzy,nu au disparut simptomele,sunt doar suportabile acum.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans 12+

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Letzy, cand mi-e rau, cand n-am nici un simptom. Imi vine sa innebunesc! Mi-am dat seama azi ca n-a trecut decat o sapt de cand am fost la medic, mi se parea deja o luna...

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

Goldi, de ce nu-i scrii mail dnei Uscatescu s-o intrebi?

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Graviduta a treia oara - sa speram cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mikisor, eu sunt plecata si net=ul merge doar pe calorifer aici unde sunt eu! Nici nu prea am timp acum si de abia vineri ma intorc, asa ca daca ne citesti, mai bn deschizi tu cap nou!
Felix, parerea mea e ca vei face clexane, caci esti homozigoata.
Goldi, pana acum nu am facut dimeri, deci nu stiu!
Va pup!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trombofilia spune:

Cap nou aici

Mergi la inceput