Trombofilia o cauza a infertilitatii - 23 -
Raspunsuri - Pagina 19
tamaryllis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan proteina S 40 limite 55-140 voi ce ziceti? |
mie pt Proteina S de la semnatura si C677T mi-a dat 0.4 clexane. Dar nu sunt insarcinata ...decocamdata
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
letzy81 spune:
Rocris cum stai cu greturile?Eu ma panichez cand nu le simt si stau cu inima cat un purice pana vom trece de 12 sapt.
Doamne ajuta!
Danny tu mai ai greturi?ca eu stiu ca dupa 12sapt cam dispar.
Azi am fost din Fundeni dar nu am putut sa astept rezultatele,se duce sotul maine dupa ele.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
felix76 spune:
Buna fetelor,
Hmmmm, de o vreme buna trageam cu ochianul la subiect, doar doar, analizele mele vor iesi ok. Din pacate ma inscriu si eu in listuta de mutante, cu A1298C homozigota pozitiva. O sa o trec si la semnatura.
Incercam de 6 ani buni sa facem pe bebe, avem la activ 2 inseminari nereusite in Romania, urmeaza FIV la Budapesta cu dr. Kovacs care m-a linistit ca nu trebuie heparina. Voi vorbi si cu dr.Uscatescu sa vedem ce zice. Banuiala mea este ca voi face clexane... Ata ete, macar bine ca am descoperit inainte de FIV problema si ca exista tratament.
Va pup si in curand va voi bombarda cu intrebari,
Felix
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...
That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile
bb_wanted spune:
buna seara,fetelor
am si eu o rugaminte la voi: cele care ati fost la dna dr Uscatescu si vi s-au facut analizele pt sdr antifosfolipidic si hemofilie,sunt aceleasi analizele ca cele care se fac la Synevo (acele doua "pachete"),sau doar o parte?
mi s-a recomandat sa merg si eu la dr Uscatescu,pt ca am pierdut o sarcina(IA),iar natural n-am ramas niciodata in 6 ani.
multumesc si va
bb_wanted spune:
as vrea sa fac fiv si as mai vrea sa fac mai multe analize pt a elimina riscurile de neimplantare sau pierdere a sarcinii...,chiar daca nu sunt neaparat cerute inainte de fiv de unii medici.
Simona_ spune:
Buna fetelor, din pacate a trebuit sa trec prin 2 FIV nereusite ca sa aflu ca am MTHFR C677T pozitiv si anticorpi antifosfolipidici, dar asta e. Acum stiu. Ma ingrozeste un pic ceea ce urmeaza si aici am nevoie de ajutor din partea voastra.
Eu sunt la al 3-lea fiv, 1 Debrecen, 2 Budapesta, acum la Gyor. Vineri 26.03.2010 fac punctia, apoi ET. Ce nu stiu eu si nici nu prea pot comunica cu medicul meu in amanunt(nu vorbim aceeasi limba)este ca probabil va trebui sa iau heparina. Se ia pe toata durata sarcinii, e dureroasa, se gaseste in Romania si la ce pret, se poate lua compensata?? El mi-a spus sa-mi comand si progesteron injectabil. Acum mi-am luat 50 fiole si mi-a spus ca imi va spune el cand sa incep si voi face 2 fiole odata desi mi-e groaza, e dureros???
Par intrebari prostesti dar stiu ca doar aici pot gasi raspunsuri.
Eu vorbesc ungureste strictul necesar si sincer nici nu am incercat sa il bombardez cu intrebari pt ca am facut-o datile trecute si nu mi-a fost de mare folos.
Acum sunt la mana lui si totusi....
Sper sa nu sper in van...
MTHFR C677T Heterozigot, anticorpi antifosfolipidici pozitiv, FIV 1 Debrecen nereusit, FIV 2 Budapesta, nereusit, FIV 3 Gyor, in curs
mrnscmnc spune:
Te rog sa ma scuzi ca iti scriu tie dar sunt noua pe forum si nu prea stiu cum se foloseste. Si eu merg la Fundeni si ultima sarcina oprita in evolutie a fost pe 26 ianuarie la 9 sapt, pe 27 ian mi-au facut chiuretaj din cauza hemoragiei abundente si de frica septicemiei(sarcina oprita in evolutie de 2 sapt). Prima menstruatie a fost pe 21 februarie. Pe 4 martie d-na Viorica de la Fundeni mi-a dat acid folic, Elevit si vit E pt 20 zile pe luna timp de 3 luni , apoi incerc din nou. Problema e ca 28 zile sau implinit pe 21 martie si...nimic. Dupa 20 martie trebuia sa revin la Fundeni dar nu m-am dus si am oprit si tratamentul ca m-am gandit ca poate e de la el.Te rog spune-mi daca dupa sarcinile oprite ai avut probleme de genul asta cu menstruatia? Sau daca asa e normal, ma gandesc sa sun la ginecolog sau la d-na Viorica. Poate imi dai ceva detalii destre cum a fost la tine ca sunt disperata, insarcinata nu pot fii ca m-am protejat si cel mai tare ma tem de o sinchemie ca am citit pe net si simt ca pierd controlul. Te rog din nou sa ma scuzi dar nu stiam cum sa fac sa-mi apara mesajele ca am mai scris si nu le vad.Monica
Simona_ spune:
Buna, analizele care se pot face sunt foarte multe si foarte scumpe. Sfatul meu ar fi sa incepti cu cele uzuale, respectiv cele hormunale FSH, LH, PROGESTERON, ESTRADIOL, PROLACTINA, TESTOSTERON... se fac in anumite zile si ar trebui sa consulti un medic sa iti spuna exact cand trebuiesc facute.
Apoi ar mai fi cele pt toxoplasmoza, cytomegalovirus, clamydia...
Si pt ca discutam la acest capitol, nu ar fi rau sa le faci si pe cele pentru trombofilie.
Incearca sa le faci pe rand, depinde si de istoricul fiecarei persoane.
Efectiv pt FIV, iti cer si HIV-ul, hepatitele B si C.
Tinem legatura.
MTHFR C677T Heterozigot, anticorpi antifosfolipidici pozitiv, FIV 1 Debrecen nereusit, FIV 2 Budapesta nereusit,
FIV 3 Gyor, in curs...speram cu noroc
p@ulici spune:
Buna fetelor. Azi am fost la control. Fetita e bine, creste, circulatia sangvina a ei este buna, astea sunt lucrurile importante si vestile bune. Vestea rea este ca am lichid amiotic cam putin dar nu este sub limita normala si faptul ca este o tumoare placentare (suspect corioangiom placentar), care sa speram ca nu va afecta bebelusul. In rest dna dr a zis ca ma va monitoriza foarte atent, iar daca va aparea o suferinta fetala inainte de 33-34 de saptamani ma va trimite in alta parte, iar legat de nastere a ramas sa nasc natural. Asa ca sper sa fie bine.
23+
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, ThromboAss 100, Utrogestan, Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare