Senioare mari,mijlocii si mici (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Va multumesc tuturor!

Eu am fost la eco... cica am 4 foliculi ceea ce la ok la amh-ul meu si avand in vedere ca se vede doar un ovar... acu' sa speram sa creasca si sa aiba si oo in ele... Doamne ajuta! mai am vineri eco...
In rest ce sa va spun... m-am intalnit cu fete de romania si am cam facut galagie la clinica dar sper sa nu se fi suparat nimeni pe noi! diseara mergem la pensiunea unde sta samira asa ca poate facem si poze! va pupacesc dulce!

amy iti tin pumnii!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari sorinake
am fost ieri la eco.
din pacate am facut hiperstimulare. m-am ales cu o chestie de 32mm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

wow!! mire,m-ai dat gata!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Va multumesc tuturor!

Eu am fost la eco... cica am 4 foliculi ceea ce la ok la amh-ul meu si avand in vedere ca se vede doar un ovar... acu' sa speram sa creasca si sa aiba si oo in ele... Doamne ajuta! mai am vineri eco...
In rest ce sa va spun... m-am intalnit cu fete de romania si am cam facut galagie la clinica dar sper sa nu se fi suparat nimeni pe noi! diseara mergem la pensiunea unde sta samira asa ca poate facem si poze! va pupacesc dulce!

amy iti tin pumnii!

Laura

acuma stiu de ce nu mi-a mers forumul......
de....acolo ni se trage!!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

laurico bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

simonia imi pare tare rau!

galli of course ca de-aici ti se trage!

mire ce rau imi pare ca nu esti si tu aici!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neataaaa!
Sunt si eu pe aici, dar nu prea am timp. Cum prind putin liber, incerc sa citesc cat de cat din urma. Va pup pe toate si in special multi pupici de incurajare pentru fetele care sunt in focul fivurilor!
Eu am fost azi la medicul de familie sa vad ce imi poate da compensat din lista de analize pe care mi-au dat-o ca pregatire pt Fiv. Hm... nu prea multe si alea... greu! Adica cica mai intai trebuie sa ma duc eu la un cabinet de-asta de face analize compensate si sa ma inscriu pe listele de asteptare!!! Si apoi cu cateva zile inainte sa ma duc la medicul de familie sa imi dea trimiterea. Si ca acum pe martie nu mai sunt fonduri pentru compensate, deci doar in aprilie. Ma rog... am incercat si eu. Va puup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

iubitelor, un nou capitol
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149659

Mergi la inceput