Senioare mari,mijlocii si mici (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

prima...
Un vitel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ok,daca tu zici??!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

galli,al meu ma cunoaste.stie ca nu scapa.daca trec cu vederea se inavata cu narav. nici tu????tulai lume.scz,dar pot sa stiu motivul felicitarii?mi-a scapat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danny1

galli,al meu ma cunoaste.stie ca nu scapa.daca trec cu vederea se inavata cu narav. nici tu????tulai lume.scz,dar pot sa stiu motivul felicitarii?mi-a scapat.

tulai, se vede ca esti ardeleanca!!!!!!!!!!
4000 de mesaje......

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

imediat tre sa plec,dar revin cand pot sa va zic cum i-a stat cu buchetul sau ghiveciul in cap.gradina botanica il fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gagici, nu va faceti iluzii..
Ca nu-i al meu cel mai romantic broscoi din lume...
Aici nici nu se serbeaza ziua femeii.
Dar l-am educat yo...ca la noi....in Europa...aceste lucruri conteaza
Are la el la serv un tip venit la maturitate din romania si ala ii aminteste in fiecare an ca fumeile romance...le au cu florile de 8 martie..
Mai da el chics cateodata dar si eu am grija sa-i amintesc cu vreo sapt mai inainte ...
Macar se straduie.
De altfel eu i-am spus ca nu e vorba de flori scumpe sau pretentioase. Din partea mea poate sa fie culese din gardul viu de pe margine. Important este "jestul"
Asta-i....ca sa nu va roada invidia
Hai pupi pe orificii

Mergi la inceput

in sffffffffffffffffarsit!!! functioneaza!
mai sunteti pe aici?

Mergi la inceput

sami si laura!!!!!!!!asteptam pozele!

frau sami, was machen sie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

galli un pui de rottweiler care ma scoate din sarite de numa, ma trage de picioare, imi molfaie papuci si ma capseasa de cate ori prinde ocazia, azi imi venea sa l arunc de la balcon......dar e frumos tare

il dau eu pe brazda

Mergi la inceput

wow!! mire,m-ai dat gata!

Mergi la inceput