Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Am si eu o intrebare: Mosorelului meu mici a inceput de doua zile sa-i miroase urat dintr-o ureche. Nu-i curge nimic, nu e rosu, nu are febra si nici nu-l doare la pipait. Totusi, are un miros foarte urat. (Mentionez ca nu suntem chiar animalele preferate ale Techilei si ne curatam frumos cu betisoare fara sa bagam prea adanc in ureche.)
Ce ziceti, poate fi o otita fara alte simptome sau sa incerc sa-l curat mai bine cu ser fiziologic? I s-a mai intamplat cuiva asa ceva?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata

Ce frumoasa e Ama fetelor
Lali si eu cred ca ar putea fi dintocii ca altfel nu cred ca au ceva motive de tristete la varsta asta
Uka ....si eu aveam intrebarea asta...pana i-am bagat si niste orez in fructe si acum daca mananca pe la 10 dimineata nu mai baga nimic pana la 1-2. Cam cat mananca Carinuta ? in fructe vreau sa zic....1 mar, 1 banana? ca sa compar si eu cu davidelu...

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

luto, daca vrei iti spun cum papa maia fructele. vrei, da?

ii amestec 1 banana + 1 mar + 2 masuri cereale cu orez integral si ia cam 1/2 - 3/4 din chestia asta. apoi, ii mai rad 1-2 mere (in fctie de cata banana a papat) si le papa. tot, tot. ii plac merele simple. bine, mar ar papa la orice ora, chiar daca s-a saturat cu altceva. nu ii dau insa la orice masa, de teama sa nu prefere dulce in loc de legume, de ex. de obicei dupa masa de fructe nu mai bea laptic. tot ce iti spun eu, pe cantar arata cam 180-220g.
doc mi-a spus ca s-ar putea sa nu mai vrea lapte dupa 150-200 g fructe / legume.

vreo 3 zile i-am data si para, dar nu e incantata. azi am amestecat para cu banana si cereale si nu ne-a placut. a fost cah...
eu ma mir, para e tare dulce si buna. in fine...fiecare cu gusturile lui .

diseara la baita o cantaresc sa vad daca a reusit sa ma ia 27,3 grame sapatamna asta . saptamna trecuta a reusit sa se ingrase cu 50 g, scumpa lu' mami draga si iubita si dragalasa si finuta si gingasa .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulika uraa!! pt primavara! ce mai face puiul? nici un dinte inca?

Liliacule cum a fost la serbare? emotionant, cu siguranta...

Anamaria bravo puiului pentru dintzoc!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

hello fetele
am o durere de caaaaaaaaap...
azi, singura cu picii, cred ca de-aia ma doare de mor , dar l-am chemat pe tati la pranz sa ne ajute cu papa si...a venit.m-au innebunit minunile azi, dar cred ca si eu pe ei ca au picat rupti de oboseala dupa lapticul de la 18.00.asa ca acum ma lafai in patul din dormitor si sincer incep sa vad partea plina a paharului si sa ma gandesc ca e mai bine asa decat sa ma fi apucat acum sa fac cine stie ce pentru sotz.daca nu vreau decat sa ma odihnesc, aia fac.

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

7 martie facem jumate de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bia dar e sigur din ureche?? Ia da-i asa cu degetul pe spatele pavilionului si vezi nu cumva e de-acolo?? Se curata pielicica aia si vezi daca miroase...nu stiu cum sa-ti explic.
Daca ar fi otita l-ar durea de n-ai mai sti ce sa-i faci...zic si io.
Pup Mosorelul sa nu fie nicio problema!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Vad ca "powerplay"-ul zilei ramane DA. Parerea mea de mamica ce a trecut prin de-astea e ca nu se aplica intotdeauna teoria cu alaptatul exclusiv si DA. Andra n-a fost alaptata decat 3 sapt. Si i-au aparut pe la 5-6 luni
Si azi dimineata i-a explodat pielicica in spatele genunchiului...asa dintr-o dara si inca nu-mi dau seama de la ce. Stau ca tampita si ma gandesc ca acasa n-ar fi avut de la ce, dar este posibil sa se fi scapat la vreun aliment mai nasol pe la gradi..sau poate ca o fi bobinat niscaiva cioco de-aia fara lapte...

Am avut si servarea...si m-am certat cu hazbandu'... ca nu le are dom'le deloc cu cele artistice. Mi-a facut o filmareee in care se vede mai mult capul unei bunici, nicidecum dansu' lu' fii-mea. Muream de nervi cand am vazut ca a stricat tot. In concluzie acum nu vorbim
Am facut io vreo 2-3 poze...dar nici eu n-am mana de artist. Am pus cateva aici

mangulico cum ma, soricei?? In inima Londrei?? Pupam pe Aidan ca tare mai este frumos pustiulica asta al tau . Ce voce, unde voce?? Ca eu am dat aseara pe linku' ala de pe YM da' nu mi-a mers...neam Cred ca am dat de vreo 15 ori si m-am lasat pagubasa

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

draga mea...rumoasa fata, mi-a placut peruca. de ochisori nu mai zic. link-ul de aseara era la radio ciocarlia, unde vinerea Sergiu are emisiune de muzica dance. iti trebuie winamp sau un alt music player instalat ca sa poti asculta.

vezi ca duamna bunaciune ti-ar da nota 2 pentru asta - ai trecut cu vederea mesajul meu in care ziceam ca sunt 2 linkuri pe mailul comun cu 2 filmulete - unul cu aidan acum si unul cu aidan pe 8 noiembrie. tz, tz, tz...

pupam morcovetele

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Am vazut pozici de clown dulce pui de Liliac. Tare frumusica Andra. Liliana, ared ca pana la urma temerile tale cu visurile artistice ale Andrei se vor implini. Si atunci sa te tii. Nu mai scapam de tine pe forum. "Fiica mea a jucat saptamana trecuta in Inima facuta zob."

Iar domnul David se pregateste sa devina judecator. In pozica aceea lipsea doar ciocanelul ala ca sa dea sentinta. Pupam mamica Luto care s-a plans ca n-a intrebat nimeni de ea si n-a observat ca era prezenta in cel putin doua din mesajele mele (regulamentar, cu bold si verde) din ziua aceea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

bia, si eu zic sa incerci in spatele urechii. am constatat ca si de la ai mei miroase uneori din spatele pavilionului, si miroase ffffffff urat. e laptele care mai ajunge si pe acolo pentru ca eu ii hranesc si pe spate in special dimineata la 6 si in week, cand sunt singura si nu are cine sa ma ajute, asa ca se mai scurge laptic si se opreste acolo si sa nu-ti spun ce urat miroase.

anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)

poze

7 martie facem jumate de an

Mergi la inceput

Multumesc fetelor. Ce repede mai raspundeti!
Nu, sunt sigura ca nu e din spatele urechii. Cu varianta aia suntem patiti si noi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Am si eu o intrebare: Mosorelului meu mici a inceput de doua zile sa-i miroase urat dintr-o ureche. Nu-i curge nimic, nu e rosu, nu are febra si nici nu-l doare la pipait. Totusi, are un miros foarte urat. (Mentionez ca nu suntem chiar animalele preferate ale Techilei si ne curatam frumos cu betisoare fara sa bagam prea adanc in ureche.)
Ce ziceti, poate fi o otita fara alte simptome sau sa incerc sa-l curat mai bine cu ser fiziologic? I s-a mai intamplat cuiva asa ceva?

_

parca Sophie patise acelasi lucru acum ceva timp in urma. sper sa nu ma insel, Andra? etele ii spusesera ca s-ar putea sa fie lapte ce a curs in urechiusa si s-a invechit acolo.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput