Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *103*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Multumesc mult pt voturi
Am pus poze de ieri dupa-masa aici

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

[

by za way...am o dilema de cateva zile...de ce fructe de plastic? io m-am bucurat pt tine...dar spune si la fata, care-i jmecheria.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Uhh,ce ma bucur ca mai e cineva care imparte emotia si bucuria cu mine

Lui Alex ii plac enorm animalele,ne uitam prin carti si enciclopedii zilnic (inca de cand era mic) si astfel am ajuns sa cumparam animale din alea pt copii,salbatice si domestice,'enspe seturi,ca sa avem o varietate cat mai mare.Mi se umple inima de bucurie cand il vad ce frumos se joaca cu ele
Ei,la fel de mult ii plac si legumele si fructele,asa ca m-am gandit sa-i cumpar si din astea.Le stie aproape pe toate,asa ca atunci cand i le-am adus,imi spunea el ce e fiecare.E tare incantat de ele,ne jucam de-a magazinul,tac'su ii da bani ,el le cumpara, iar eu sunt vanzatoarea

Multumesc tuturor pt voturi,am votat si eu pe toata lumea
Multumesc si pt comentariile de la poze

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Neatza, ladies!

La multi ani sotz de Vik!

Luto, Uka, pediatrul Nataliei a zis ca se va inlocui o masa de lapte dupa ce ajunge sa manance 100-150 gr fructe cu cereale.

Lali, cred ca dintisorii sunt!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

sarumanaa

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

woow, Fragutza, Lali, multam! am zis io ca-s norocoasa

sau banii-s mai buni?? Uka tu poti sa nu raspunzi, ca stiu parerea ta

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Draga mea tiza, Uka, ma sperie un pic ca-mi trimiti pupicei si esti mereu draguta cu mine. E linistea aia inainte de furtuna?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Trimiterile la concursurile de pe alte site-uri sunt interzise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Fragutza - imi amintesc ca Nedelcu (stii tu, dermatologul acela de care ti-am povestit) ii spunea sotului meu ca daca excludem in bolile de piele, bacteriile, virusii si tulburarile de matrice (ceva in tesutul pielii este gresit - poate fi din nastere, genetic...etc), atunci 95% dintre bolile de piele sunt date de ficat, care nu se alimenteaza cu ceva din care sa fabrice enzima necesara pileii. intelegi? asta nu inseamna ca ficatul este bolnav (nu tb sa faci analize pt ficat), ci ca ceva din afara nu intra in organism, deci lipseste procesarii ficatului si eliberarii lui benefice pt organism.

adica, eu am luat-o metodic, dar nu spun vreo clipa ca am dreptate, doamne fereste. e numai o pista, poate nici atat. sunt doar info culese...de un necunoscator...

tu acum nu faci altceva decat sa tratezi efectele, fara a stii cauza (ma rog, nu ma refer la tine in mod particular..., sa nu intelegi gresit). adica tratez efectul, dar ceea ce produce bubitzele (cauza), exista inca, poate, si isi face de cap. inteleg ca nici nu se cunosc cu adevarat cauzele DA, fapt pt care se tot oscileaza in tratamente. unii zic ca nu conteaza ce mananci, altii din contra.
tu vii din exterior si faci ceea ce ar trebui sa faca niste mecanisme in interiorul organismului.

tie ti-a zis doc ca pielea nu secreta suficienta grasime.

bun.

prin ce metoda pielea secreta grasime?
prin intermediul ficatul, exista probabil niste procese / mecanisme...cred ca doc le stie si le poate explica.

ce-i lipseste ficatului ca sa secrete aceste grasimi necesare pielii sau ce ii vine "alterat" , "gresit", "in plus", "in minsus"...? (daca tinem cont si de poluare..).
aici cred ca e cheia. sau nu neaparat cheia, dar macar niste raspunsuri care sa ne faca sa intelegem.

auzim foarte des spunandu-se ca pestele face bine pielii. pai cum? evident, doar prin intermediul ficatului, ca doar el este organul ce proceseaza tot ce intra. in alimentul peste ficatul gaseste enzima ce face bine pielii.

cand am spus ca cine stie? poate cu inceperea diversificarii treceti de hopul asta, ma refeream la faptul ca daca incepi sa-i dai si alte alimente, poate odata cu ele, ficatul "gaseste" in ele necesarul pt fabricarea enzimei ce ii lipseste pentru a fabrica grasime.

nu stiu daca ceea ce spun are vreo noima sau daca exista vreun sambure de adevar sau pista corecta. cel mai bine ar putea raspunde la toate astea un medic bun. eu i-as spune tot ce am in cap vis-a-vis de asta.

numai daca ne gandim la faptul ca DA poate fi provocata de factorii de mediu, de poluare, la faptul ca sunt afectati mai mult copiii din mediul urban...atunci...na, eu stiu daca exista remedii, daca putem face ceva in sensul asta?

nu reusesc sa-mi dau seama prin ce procedee poluarea afecteaza organismul si nici nu am studiat problema. tie cum ti-a explicat doc? probabil si aici ficatul are rolul sau. intrebarea este: avem remedii sau suntem prizonierii lumii in care traim?

din cate mai stiu si eu...toate toxinele din mediu ajung in plamani, in sange...apoi sunt preluate mai departe...sangele circula in toate organele pana la nivelul celulelor...

e pacatoasa rau DA. stiu ca tu faci tot ce tine de tine, ca toate mamicile de altfel, dar incearca sa gasesti info / raspunsuri la toate astea, ma rog...daca si pentru tine sunt inca necunoscute. nu stiu daca poti vindeca DA, conform informatiilor existente, dar daca ai lamurite toate astea poate ca altfel privesti lucrurile. mai detasat si mai stapan pe situatie.

ok. poluare? atunci e bine sa mergem mai des la munte, la mare...? daca schimbam mediul, se vad imbunatatiri? ii face bine?
ok. are ficatul rolul sau aici? daca da, ce enzima ii lipseste ficatului? o gasim in vreun aliment? care sunt mecanismele?
ok. pana la urma are sau nu importanta ce papi tu atata timp cat alaptezi? cam multe opinii aici.

mie personal imi lipsesc raspunsurile astea si atunci fac numai scnarii si conexiuni care poate au ceva adevar sau care ma duc pe coclauri... nu stiu.

te pup si iti doresc numai bine. m-a terminat diana aseara cu povestea ei si te inteleg.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Lali,felicitari .Si lasa,nu mai fi supi,nu merita

V-as spune ceva,da' mi-e sa nu cobesc...Alex a inceput sa faca la olita.Asa,intr-o zi,i-a venit lui sa-mi spuna ca il scapa si sa-l pun pe olita Inca nu facem de fiecare data,dar perseveram.Si e un dulce cum aplauda si zice "bavo,Adu,bavo" dupa ce vede c-a facut.
L-am mai stimulat spunandu-i ca nu-l primeste la gradinita daca nu face la olita...si functioneaza

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hepilica

Merci mult de tot pentru raspuns! Pare foarte logic ce zici tu si foarte clar! Si asa cum zici, nu se actioneza asupra cauzei ci asupra efectelor. Motivul e clar, pentru ca inca nu se stie ce declanseaza..de aici si atatea teorii
O sa cer mai multe detalii si la dermatolog si la pediatru, poate imi dau niste raspunsuri sa ma lumineze.

Si o chestie foarte interesanta, apropo de diversificare..Am tot citit aseara de ceva studii care corelau DA-ul cu alaptarea exclusiva pe perioada mare de timp. Nu explicau cum de, dar astea erau concluziile. Pe de alta parte, erau alte studii care concluzionau ca alaptarea e benefica in cazul copiilor cu alergii. Deci e o ceata totala!!!!

Merci inca o data pentru raspuns!

Mergi la inceput

Catalina,scuze,n-am stiut
Am sters linkul de la semnatura

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Dana, am vazut ca ati incepu diversificarea si Anei ii place. E super.

A, si sa va spun fetele, azi a mancat Maria 95 de grame de para. Putin maraita dar s-a uitat la Tv intre timp nsi a papat. Nu a mai fost de mult asa ceva si ieri a bagat 260 ml lapte (aseara). Sper sa o tie tot asa.

Liliac, cum stati cu bulbuceala? Si la noi a fost si am tratat-o cu humana hn (ca nu e alaptata ca la cei alaptati se continua san) + supa morcov cu orez+ compot de mar (cu orez)

Raluk

Dana cum e puiul azi?

Liliac , da papa mai bine de ieri. Sper sa o tina tot asa. Inca nu stiu cum o fac sa accepte mancare solida altceva decat fructe dar mai vedem.

Lullaby, inca nu vad nici un efect la baita de tarate din pacxate. Mai insistam ca cine stie. Nu imi place ca i-au reaparut petele acelea rosii si uscate si pe langa au aparut pe barbita si in zona guritei o multime de buburuze rosi, ca niste cosulete mici, care nu stiu daca nu sunt tot DA. La voi cum arata?
Sper sa va ajute tratamentul. Luni va spun ce ne zice la dermatolog, iar.

Gata 101.

Revin probabil dupa ce papa scumpa mea si je si sper ca reusesc sa o bag la un somnic inainte de plimbarea de dupa-amiaza.

la toata lumea

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii

Mergi la inceput