Aspirante optimiste > 20 ani (454)
Raspunsuri - Pagina 8
camcris spune:
prima parte terminat,
a doua rufele stau in masina astepta sa le scot
vezi ca ti-am trimis un mesaj
bebelu86 spune:
raspuns pm 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi
anul acesta
camcris spune:
bebelu iar am ramas doar noi doua, stii ce s-a intamplat ieri,
am scris jumate de capitol![]()
![]()
![]()
bebelu86 spune:
pai cred k si azi mai scriem unu tot noi
numai k eu mai stau la mama pana p la 4.30 dupa care mergem inapoi la biserica ca are manu botez si ajung p la 7,30
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi
anul acesta
cos_minutza spune:
Gata cu treaba pe ziua de azi
Am fiert sarmalele si am facut clatite cu carne,curatenie si spalat haine...mai trebuie sa le intind da' ma apucat lenea![]()
Pupici la gagici![]()

In primavara asta,musai sa vina barza
camcris spune:
ce fata harnicuta ca o
,
eu am o lene de i-mi vine sa 

nu am chef de nimic,
nici nu am terminat de spalat
madutza_bra spune:
Salutare fetele (din nou), intr-un final m-am urnit si eu sa fac cate ceva. Am bagat o friptura la cuptor cu cartofi prajiti si mujdei, am bagat la spalat, am sters praful, am frecat in baie, acum mai am de dat cu mopul - sotul a dat cu aspiratorul in toata casa
.
ar tb sa tragem si o fuga la cumparaturi prin Cora, dar nu stiu cata putere mai am...daca n-ar tb pampersi la baiat cred ca m-as baga in pat ![]()
cosmi, mmm clatite cu carne
suna bine.
bebelu, toata ziua te ti de plimbari, mmm?
Voi cand va apucati de curatenia de Paste? Io ma gandeam cu 1 sapt inainte de Florii, poate se mai indreapta si vremea si nu spal degeaba geamurile.
Anca
, cum ati petrecut aseara?
-ici!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
didi32 spune:
Fetelor am revenit si eu, da' ati disparut voi! Mi se pare mie sau in sfarsit s-a oprit ninsoarea?

Cami, si eu as vrea sa-ti dau un PM, da' nu-l vad activat la tine.
Fetelor, voi cum petreceti de 8 martie? Eu ies cu fetele in oras mai tarziu

in devenire
sorinake spune:
multumesc pentru sfaturi! noi am fost la spital, ca dr era de garda. am facut un eco, dr a vazut ceva in uter, dar a spus sa mai vin si sapt viitoare la cabinetul ei pt a-mi face o eco cu un ecograf performant! oricum, colul e sus si e inchis, iar asta e de bine. mi-a dat sa iau amoxicilina. cica e permis in primul trimestru de sarcina!
cos_minutza spune:
Madutza si eu asa m-am gandit cu curatenia de Pasti,undeva inainte de Florii cand se mai incalzeste
Didi distractie placuta
Sorina e bine ca ai fost la medic,el e cel mai in masura sa-ti prescrie tratament.Deci se vede samburelul
,cred ca esti super fericita

In primavara asta,musai sa vina barza