Aspirante optimiste > 20 ani (454)
Raspunsuri - Pagina 11
bebelu86 spune:
NEATAAAAA !!!!
va doresc o zi minunata de duminica

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi
anul acesta
ukume24 spune:
Buna dimineata si de la Cluj![]()
Bebelu esti o scumpa. Tu ai inchis forumul ieri si tit tu l-ai deschis azi. multipupici. Eu nu am mai intrat ieri ca m-am pus si eu un pic pe treaba dar am zis ca intru acum inainte de a pleca la biserica.
Sorina ma bucur ca a vazut doctorita samburelul. Doamne ajuta sa fie bine. Sa mai intri sa ne spui cum te simti.
Cosminutza si eu am facut clatit ieri dar le-am umplut cu inghetata si cu toping de caramel pe deasupra. Sunt fenomenale. Am mancat odata la restaurant si de atunci fac frecvent si acasa.
Multi

pentru toate fetele si va doresc o duminica frumoasa.
Joy21 spune:
'Neata! Vin cu o www.trilulilu.ro/0405br/7434b1de16d696" target="_blank">dedicatie muzicala pentru aspirantele optimiste. 
Sa aveti o duminica frumoasa!
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
PaulaFrida spune:
Neata fetele 
Cosmy si eu de acolo am luat reteta,se serveste la sotiorul meu la cantina firmei si a zis sa fac si eu ca sunt super bune si am cautat reteta pe net si ma gasit-o si eu tot acolo,doar ca la sotul la cantina se serveste cu sos tartar,eu il fac asa:un pahar de smantana,1-2 catei de usturoi,marar si sare,zdrobesc catei de usturoi,ii frec cu sare,impreunez cu paharul de smantana si dup-aia si mararul si gata sosul.Incearca daca vrei,e o combinatie super 
Fetele si mie atat de mult imi plac hainutzele de bebe ca de pe-acum i le-as cumpara,dar mai am un pic de rabdare pana o sa fiu
de vreo 6 luni macar.pana atunci o sa mai tricotez cate ceva.
Va 

pe toate si va doresc o zii de duminica frumoasa 
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzei
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
madutza_bra spune:
'Neata fetelor!
Ce soare frumos e afara
. Abia astept sa ajung la mama sa-mi vad baiatul. Ma simt vinovata ca in ultimele 2 sapt a stat mai mult pe acolo (mama sta la 30 de km de Buc). Luni ma duc la dr si nu am cu cine sa-l las, asa ca abia marti il iau acasa. Imi e asa de doooooor de el!
Sa aveti o zi frumoasa!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Talida__ spune:
'neata fetele. am intrat doar sa va salut.
ieri am avut program de musafiri si azi de vizite. vad ca ati fost foarte harnicute. pupici
_
FF Charts: http://www.fertilityfriend.com/home/2ba8d8
bebelu86 spune:
ce fac feteleee?
eu abia m-am intors de la biserica. am venit asa linistita si cu zambetul pe buze cum nu am mai venit de mult timp
va
pe toate
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
anul acesta
cami_antonia spune:
bebelu
ma bucur pt linistea ta ... e benefica organismului
talida spor la vizite placute
da paula .... tre sa mai ai putinica rabdare
eu practic acum la 1 an am inceput sa cutreier magazinele pt ca pana la varsta asta am avut ... dar sunt o sumedenie de lucrusoare minunateeeeee si mici .... iti vine sa le iei sa le tii de bibelou
iar jucariile si mai si
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
bebelu86 spune:
cami_antonia 
cred k atunci cand voi avea un bb sigur vor fi numai hainutele bbului..
abia astept
noi2
nunta noastra
anul acesta
cami_antonia spune:
bebelu
sigurrrrrrrrrrr asa va fi
noi nu am mai apucat sa ne mai luam mare lucru
da fata are tottttttt ce-i trebe
si il da pe ta-su afara din sifonier .... ahahahaha
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com