serata fetelor OLANDEZE (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Specie pe cale de disparitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

salutare de la alta raritate...
Se pare ca trebuie sa fiu racita, sau mai stiu eu ce ca sa mai intru si eu ca uomul pe forum.

Ce mai faceti voi dragutzelor? Cum mai e vremea pe la voi ? Olandeza cumva?

La mine e rece...dar cred ca e de la raceala.

In rest, un cupil plin de personalitate, de ii iese si pe nas si deja incepem lupta de guerilla cu el; incepem lupta pentru suprematie si sper sa fiu suficient de desteapta incat sa castig o parte din batalii

In rest, nimic nou sub soare! Ne pregatim de aniversari, shi apoi gata! la munci

La voi cum mai e?

Pupici la toti

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumesc! Va merge la Amsterdam, pt ca biletul de avion la Rotterdam e fff scump (ce a gasit sare de 100 0euro).. Am vazut ca la fiecare juma de ora e tren direct din aeroport la haga si face 34 min. Sigur se va descurca, vorbeste engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

salutare de la alta raritate...
Se pare ca trebuie sa fiu racita, sau mai stiu eu ce ca sa mai intru si eu ca uomul pe forum.

Ce mai faceti voi dragutzelor? Cum mai e vremea pe la voi ? Olandeza cumva?

La mine e rece...dar cred ca e de la raceala.

In rest, un cupil plin de personalitate, de ii iese si pe nas si deja incepem lupta de guerilla cu el; incepem lupta pentru suprematie si sper sa fiu suficient de desteapta incat sa castig o parte din batalii

In rest, nimic nou sub soare! Ne pregatim de aniversari, shi apoi gata! la munci

La voi cum mai e?

Pupici la toti

Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

neatza ,

si eu sant racita ...tot de la vremea asta ,,olandeza,,!zici ca vine iarna si nimic altceva !

nici eu nu intru asa des pe aici ,dar tu cel putin esti ,,floare de colt ,,...si tocmai tu ,fondatoarea topicului!!! pai se poate?

eu am cam aglomerat zilnic ,munca ,apoi treburile casnice ,temele cu cel mare ,ne aflam in peioada testelor .chiar azi da la mate ! a terminat cu germana si engleza ,au mai ramas geografie si biologie ,cred ca pe saptamana viitoare .noroc ca avem weekedul la dispozitie .mai facem o scurta recapitulare.

cu cea mica ,am avut de furca cam 1 luna .au iesit caninii ,iar acum santem inapoi la ea in camera ,sa o reobisnuiesc sa doarma acolo ,singura .am demontat patutul de bebe ,acum are unul de copii mai mari (i-am dat grilajul jos ).arata asa frumos cand doarme acolo .zici e ca ditamai copilul ,dar ea are doar 20 lunitze!

sa aveti o zi frumoasa ,chiar daca e inorat si frig ...

Mergi la inceput

Bafta la test baiatului!Sa foloseasca R patutul sanatoasa!La noi e rece dar soare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Bafta la test baiatului!Sa foloseasca R patutul sanatoasa!La noi e rece dar soare.

sa vezi la noi ce ploua si ce frig e ! astazi mi-am luat geaca de iarna cand am plecat la cumparturi .si ghetele le-am scos iara din cutie ! dezastru anul asta cu vremea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui albertje

neatza ,

si eu sant racita ...tot de la vremea asta ,,olandeza,,!zici ca vine iarna si nimic altceva !

nici eu nu intru asa des pe aici ,dar tu cel putin esti ,,floare de colt ,,...si tocmai tu ,fondatoarea topicului!!! pai se poate?

eu am cam aglomerat zilnic ,munca ,apoi treburile casnice ,temele cu cel mare ,ne aflam in peioada testelor .chiar azi da la mate ! a terminat cu germana si engleza ,au mai ramas geografie si biologie ,cred ca pe saptamana viitoare .noroc ca avem weekedul la dispozitie .mai facem o scurta recapitulare.

cu cea mica ,am avut de furca cam 1 luna .au iesit caninii ,iar acum santem inapoi la ea in camera ,sa o reobisnuiesc sa doarma acolo ,singura .am demontat patutul de bebe ,acum are unul de copii mai mari (i-am dat grilajul jos ).arata asa frumos cand doarme acolo .zici e ca ditamai copilul ,dar ea are doar 20 lunitze!

sa aveti o zi frumoasa ,chiar daca e inorat si frig ...

Bafta la cupil cu teste Sa va iasa zuuuper bine !!!

eheee, pai aveti o domnishoara maaaare! Acushica o sa te ia de manutza sa ii cumperi, aia, ailalta si sa nu uiti fusta ceea faina din vitrina

Caninii, mama lor de canini! Stim si noi ce am patimit cu ei, dar ce o sa fie si cu maselutzele. La noi astia ultimii ne-a facut paf! Cu mancatul vad ca inca nu si-a revenit...dar la noi e o intreaga poveste si nu merita sa ma mai stresez cu asta.

Vremea noastra e teribila...daaaar...sa ne multumim ca nu e ca in Spania. Adica, se poate si mai rau.

Raceala mea vad ca o ia pe carari mai bune: continua sa evolueze nestingherita catre noi idealuri... Dar si cand m-oi face bine

Noi acum incercam cu piticul , daca tot stam prin casa, sa ii facem activitati educative...colorat, modelat, gatit...dar nu stiu de ce de fiecare data iese total diferit de ce mi-am imaginat eu ca va fi.
Pe langa ca copilul meu nu poate sta mai mult de 5 minute la o activitate, dupa jumate de ora ma oboseste in asa hal ca pana la urma renunt si il las sa faca ce vrea...

Pupici tuturor!

Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

neatza ,

mersi fetelor de urari ! a zis ca nu a fost asa complicat testul ..sa vedem si rezultatul pe saptamana viitoare !

fecian ,multa sanatate .si eu ca gasesc in aceiasi situatie ,sant racita cobza .o tin in ceaiuri ,picaturi in nas ,sirop de tuse .m-a luat bine de data asta ,pare sa tina mult de data asta!

va las ,rea fetita mea sa asculte muzica pe site-ul lui nijntje..o zi buna !

Mergi la inceput

Mai doamna,tu ai trimis ploaia la noi?Te rog sa nu mai faci!Sanatate,bolnavioarelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Mai doamna,tu ai trimis ploaia la noi?Te rog sa nu mai faci!Sanatate,bolnavioarelor!

sper ca azi nu mai ploua ! la noi nu ,dar e inca inorat de nu iti vine sa iesi nicaieri din casa ! unde naiba sa mai si ies ,ca sant in punctul culminant al racelii ...

voi ce program aveti in weekend?

Mergi la inceput