serata fetelor OLANDEZE (1)
Raspunsuri - Pagina 10
albertje spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui albertje
foarte bine ca ai aparut si tu gusta ! hai sa vorbim ! ce subiect abordam? obiceiuri olandeze ? ticuri ,meniuri ? |
voi la ce ora mancati? ca olandezii sau ca romanii? noi la ora 20 ,atunci e sigur si tati acasa .masa de seara e singura pe care o servim impreuna ,atunci ne si povestim unul altuia ce am mai facut in cursul zilei .
ce mancaruri olandeze va plac? ce ziceti de erwten soup? groenekool stammpot ?
gusta spune:
Neatza.
Jenn eu numai pot cu vremea suntem in lucrari cu gradina ,facem o terasa si m-am saturat.
Albertje eu am un pui de aproape 5 ani si pentru ea nani coca e la 7:30 iar noi astea mari dupa 23, la fel masa de seara in jur de 5:30 -6 o luam impreuna si in weekend mancam tot impreuna.De mancare ce sa zic ,supa de mazare eu nu ,restul da iar stampoot e pe placul meu.
O zi cu mult soare ca eu am nevoie.
Marilena si Mara Augusta
jenn spune:
La noi se mananca cand ajunge tati acasa.Glumesc,majoritatea zilelor e la 17 30 dar ea mananca cand ii e foame.Daca a mancat bine la 15 sa zicem nu pot sa i dau iar peste 2 ore!Mananca ca o manechina,putin si pe alese.Cu vremea,da,e rece,cum nu a mai fost din 1982.Deci nu ni se pare...Din mancarea olandeza,nuuu,nu ne place,nu mancam.Doar peste prajit dar asta nu e exclusiv NL
Alina Maria spune:
Buna fetelor , noi am fost plecati in vacanta cu rulota la Duinerell sia fost super fain dar obositotr .
Bine ai venit M. cefain ca ne mai adunam
Am o gramada de treaba insa am intrat sa va salut .
Spal rufe , fac paine calda (la msina desigur ) fac si mancare si pun vaselela spalat .
Va pup si o sa mai intru !
albertje spune:
hoi hoi ,
am trecut sa va salut.mai ales acum ca am influiente olandeze ...ramase de ieri ,de la vizita la maastricht.
am prins ceva soare .bine ca nu a fost prea cald,dar eu nu prea am avut timp sa realizez caci eram prinsa de febra shopping-ului .am umbalt prin toate magazinele din centru ,am luat pt fiecare cate ceva ,indeosebi pt copii .pt cea mica ,am luat din v&d ,o canitza si ceva hainute cu nijntje .e fan mare ! iar la noi nu le gasesc ,din pacate .
am mancat pe la toate colturile de strada ...am trecut dintr-un snack in altul ,cand crocheta cand kaassoufle ,cand bami ,mai hai si un kibling ..la ora pranzului eram full ,ce sa mai mergem la vreau restaurant...
am luat si pt acasa ,mult doritele produse din supermarket .aseara ii faceam baitza fetitei cu zwitsal cu lavanda,de am dormit eu mai bine
noi iesim putin ,o tura prin parc si poate si o inghetata la salon .duminica placuta in continuare !
albertje spune:
olandezelor ,buna dimineata ! pe unde santeti fetelor? nu mai zice nimeni nimic? cred ca vremea joaca un rol ,nu? a inceput sa se incalzeasca si va bucurati de soare ,he?
sa aveti o zi faina ! fara vreme olandeza ...ci vreme de mallorca !
fecian spune:
Buna la toata lumea!
Tii s-a mai adunat ceva gasca
Oi fi io pasare rara, dar cu motiv..
Acum ne pratim de ziua piticului nostru...nici nu stiu cand au trecut 2 anisori! Parca ieri era in fasha si acum...
Cum am zis, ne pregatim de ziua piticului...Nu vor fi invitati ca unii saracii sunt in arest la domiciliu (de motiv foarte serios)...
Asta e , nu-i bai , va fi in familie Vom papa mai mult tort
Sper macar piticul sa bage de seama tortul...ca il stim noi pe el!
E super tare cand il intreb cati anisori are si imi arata cate un degetzel de la fiecare manutza si imi zice "doi" ! Evident acest lucru se intampla numai si numai cand vrea el!
Gusta bine ai venit in grup! Sper sa fii mai harnica decat mine
Albertje pe tine ar trebui sa te super honoram , avand in vedere contributia ta la acest subiect
Jenn ce mai face puiuca ta ? E mai bine? Voi cum sunteti?
Se pare ca aici e iarasi epidemie de roodvonk. O tipa de la munca mi-a zis ca fata ei are asa ceva...
Mda, e deja perioada, nu? Waterpokken, roodvonk, ce mai e?
Zilele astea am inceput si mai serrios cu muncile..dar chef nu prea am . Tot timpul sunt asa de obosita, as dormi cred 50% din timp. Desi azi noapte am avut impresia ca am fost treaza tot timpul...ufff
Sorry, fug, am uitat de probe
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
gusta spune:
Soare si caldura asa imi place.
Fecian noi am facut si waterpokken si roodvonk la ultima am primit antibiotic si crede-ma ca e mai bine sa le faca cand e mic. Si noi ne pregatim de sarbatorit pui de 5 ani .
o seara cat mai frumoasa.
Marilena si Mara Augusta