serata fetelor OLANDEZE (1)

serata fetelor OLANDEZE (1) | Autor: fecian

Link direct la acest mesaj

Dragi, zburatoare olandeze!

Ar cam fi cazul sa ne adunam si noi si sa constituim un subiect serios...asa ca celelalte tzari...Pai ce? facem Olanda de rusine ??

Asa ca hai sa ne facem si noi un clubusor dragutz, cu idei, cu linkuri interesante, ca pentru orice romano-olandez: cum sa mamicim mai bine, ce restaurante romanesti stiti, cum sa ne adunam mai des...si de ce nu? cate o barfa mica, la o cana de cafea OLANDEZA.

Haideti sa ne adunam si sa vb mai des de o data la luna!

Aaaa, si FARA AFSPRAK ...cand doriti, cand poftiti, cenaclul nostru poate incepe! Ce ziceti? va bagati?

Aaa si in momentul in care avem si doritori , facem si o listutza cu mamici si pitici si tatici daca vor si poate candva organizam si noi o intalnire romaneasca pe plaiuri olandeze!

Dar sa incepem cu inceputul!

Astept doritori de barfa in olanda!

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel

Fericirea e o alegere!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Hai ca incep eu
Zilele astea eu sunt tare intoarsa pe dos. Ai mei parinti mi-au promis ca vin pe la noi, si eu deja visam cu ochii deschisi.. Nu va spun cat de dezamagita sunt cand i-am sunat si mi-au spus ca nu mai pot veni...imi vine sa plang continuu, de nervi, de neputintza, de dor..
si ca sa fie totul; intregit, mai ascult si melodia www.youtube.com/watch?v=SCtkOluoslI&feature=related" target="_blank">asta
Urla sufletul in mine de dor!!!

Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

intru si eu la taclale cu voi in grup. Ce mai faceti? tocmai am citit ca vine iar o runda de zapada.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Venim si noi .

Felicia poate reusesti sa strangi mai multe fete.De dor nu zic nimic ca la mine de sarbatori e prezent cel mai tare.

Mirela fara zapada ca numai vreau,dimineata era un pic dar vad ca a disparut,numai vreau zapada,numai vreau ploi vreau soare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

intru si eu la taclale cu voi in grup. Ce mai faceti? tocmai am citit ca vine iar o runda de zapada.

Mooorrr de nervi...Azi dimineatza cand am vazut sa turbez nu altceva!
Deja mi s-a luat de atata zapada!
Sa ma mai uit la temperaturile din Romania, imi vine sa iau bagajul si cupilul, si tzusti directia Romania.. Pana o veni primavara sii aici

gusta eu asa sper..Sa vina cat mai multi...ca vad ca subiectul celalalt e cam la stadiul coma gradul IV!!!
Deci , la voi ninge???

Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Aaaa, care din voi stie unde gasesc ceai de maces? Eu aici am cautat, am gasit ceva la naturiste, insa ca ceaiul din Germania, sincer nu am gasit nicaieri!!
Eu sunt innebunita dupa ceaiul asta...as bea in prostie...numai ca mi s-a terminat rezerva de ceai din Germania, si mi-e peste mana ca tot merg acolo sa iau!

Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

fecian, vezi in magazinul ala naturist (am un lapsus cum ii zice) - cu multe ceaiuri, sunt pungi cu bucati de macese uscate - ca se pun in ceai. Iese un ceai super.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

fecian, vezi in magazinul ala naturist (am un lapsus cum ii zice) - cu multe ceaiuri, sunt pungi cu bucati de macese uscate - ca se pun in ceai. Iese un ceai super.

Saru'mana, chiar am sa ma uit! Sotzul meu se face rosu-verde la fatza cand ma vede ca intru intr-un magazin naturist..Deh, am si o belea

Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Fetelor, abia astept sa zic si eu, anul asta, www.youtube.com/watch?v=aJq2VAnfPtw&feature=related" target="_blank">ca au innebunit salcamii! Insa cred ca mai degraba a luat-o iarna , razna!Ma uit pe geam su vad fulgoi, nici urma de mireasma de primavara

Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Felicia ce primavara ca eu pe lalele am zapada si ieri mi-am luat trandafiri si nu ii pot planta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Buna seara.

O zi super azi de primavara si am lucrat in gradina lucru care imi place foarte mult.

Voi ce ati mai facut?

Mirela ce mai spui mai vine zapada sau nu?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput