Diferenta intre mame si supermame
Raspunsuri - Pagina 6
unducthable spune:
nu stiu , continui sa vorbesti despre altceva decat am spus eu
nu mai am timp , mai am si altele de facut ...
mai citeste o data ce am scris mai sus si pe scurt
NU NE SPUNETI NOUA , IN LIPSA COPIILOR CE SUPERBI COPII AVETI , SPUNETI-LE COPIILOR VOSTRI , INCURAJAREA SI ALINTAREA e ceva destinat lor , nu noua . este ceea ce faceti voi in armonia caminului , nu are legatura cu a spune si a repeta la infinit pe forumuri , unor femei , alintul si incurajarea pe care nu inteleg de ce repetati in fata unor straini
Blue Eyes , te pup , multumesc si macar stiu ca am fost inteleasa.
sa avem grija ca copiii nostri sa nu fie numai superbi , sa fie sanatosi , puternici , sa isi faca temele la scoala , sa termine liceul si o facultate , o meserie frumoasa , asta e important
Diana, LA revedere
P.S CRED ca am citit cuvantul "interzis" de n ori ... dar unde am scris eu cuvantul interzis ??
nu va interzice bre nimeni nimic
eu am spus o parere , am remarcat o tendinta care de fapt nu e "nice" ca sa umblu cu manusi in rest , am un mesaj spre Caragiale : mi-e dor de dumneata , ca ce bine ai scris tu "DOMNUL GOE "
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
blue eyes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianapop
Cu asta sunt de acord si asa fac si eu. Felicitari, recompense, incurajari, imbratisari, complimente le fac si eu. Ideea mea era legata de autolaudarosenia (exista cuvantul asta? ) in gura mare. _ Daca nu a existat pana acum cuvantul,,exista de acum incolo Nici eu nu agreez genul asta de mame dar nici nu ma deranjeaza,e dreptul lor sa vorbeasca ,cat despre ceea ce vorbesc chiar nu poti sa le interzici. |
Nici eu nu le interzic, dar imi exprim parerea contra acestei inflatii.
adrianapop spune:
Citat: |
P.S CRED ca am citit cuvantul "interzis" de n ori ... dar unde am scris eu cuvantul interzis ?? nu va interzice bre nimeni nimic eu am spus o parere , am remarcat o tendinta care de fapt nu e "nice" ca sa umblu cu manusi in rest , am un mesaj spre Caragiale : mi-e dor de dumneata , ca ce bine ai scris tu "DOMNUL GOE " A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE . |
Nimeni nu te-a acuzat ca ai interzis,,daca asa doresti sa o intelegi Ok,,,dar in umila mea parere ar trebui sa nu umbli cu manusi ca prea aiurea suna cuvantul BRE in aceeasi propozitie cu NICE si CARAGIALE ..
unducthable spune:
SPER CA NU IMI INTERZICI sa folosesc cuvantul bre, ca vorba aia fiecare face ce doreste , nu-i asa ?
fetelor , ma retrag , plecam pana la munte maine si asta micu al meu nu mai e de acord sa scriu pe internet
Diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
adrianapop spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unducthable SPER CA NU IMI INTERZICI , ca vorba aia fiecare face ce doreste , nu-i asa ? fetelor , ma retrag , plecam pana la munte maine si asta micu al meu nu mai e de acord sa scriu pe internet Diana A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE . http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html |
Niciodata in viata mea nu am interzis la cineva ceva,,,asa ca nu o sa incep tocmai acum,,,,
Drum bun maine
sirimie spune:
orice mama buna e super mama
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog