Diferenta intre mame si supermame
Raspunsuri - Pagina 3
ariel_7000 spune:
pe mine treaba asta cu super, hyper, mega, extra ... ma duce cu gandul la faina extra cu 3 nule . "mami extra" cu 000 in coada
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
unducthable spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Atunci io`st "megamami" daca ai luat tu aia cu hyper Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
ce faine sunteti , am ras ca lumea
daca e dupa greutate atunci sunt MICROMAMI ; DACA AVEM SI MAMICI FFF SLABUTE ZICETI , exista si nanomami , nano =10 la puterea -9 , hehe
SI CU REVISTA ASTA SUPERBEBE , sa inteleg ca acolo sunt numai superbebici , or avea pelerina in spate , asa ca tatal lor , "superman" si vor salva lumea , acu inteleg
domne , io cred ca un american ar spune asa : supermama e mama lui superman , asta e, si ii spala pelerina cu TIDE
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 pe mine treaba asta cu super, hyper, mega, extra ... ma duce cu gandul la faina extra cu 3 nule . "mami extra" cu 000 in coada |
Corect! Mamele obisnuite au doar 00 in coada.
asteryaro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Corect! Mamele obisnuite au doar 00 in coada. |
"Mama ta ce numar are?" (vav de nr. de la oua).
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
Grace spune:
Te-al draq si marketing-ul asta ca si-a atins tinta . Scorneste unul o idee, si altii imediat se identifica...
petra spune:
Asta cu supermame este o bazaconie scornita de o firma comerciala care nu mai stie cum sa indoaie inimile , ca oamenii sa cumpere ! Da, s-a ajuns si-n Romania,totul sa fie comercial, totul sa se raporteze la cat se vinde si cat se castiga.
Eu consider ca de 2000 de ani incoace mamele au fost mame si gata. Nu super, ultra, mega extra!
Toate cele care avem copii si ne zbatem pentru ei suntem mame. Nivelul la care reuseste fiecare sa ajunga sa-i ofere copilului intra in alte discutii. '
Chiar si acest forum si acest site fac reclama la supermame asa ca nu stiu de ce ne intrebam noi aici care este diferenta.
unducthable spune:
trebuia sa fie in ghilimele intrebarea ... nu m-am intrebat cu adevarat , am spus si eu cum, chiar sub ochii nostri , se creeaza idei penibile
vad ca partea cu mentalitatea nu ati citit-o , hai fratee sa fim seriosi , nu-mi plac oamenii care se lauda singuri cu glas tare , a fii mama e ceva minunat, e ceva ce ce o femeie a ales sa fie , mama este mama si atat , si sa vorbim serios , vad ca trebuie sa spun negru pe alb , unele dintre mame am impresia ca au facut copil ca sa se laude , sa-si ridice statuie , sa li se ridice statuie , exista ceva nespus poate decat in grupuri .... femeile fara copii sau femeile care au adoptat copii sau femeile cu copii si divortate sunt discriminate in societate , asta este ;
reclamele stupide exista pentru ca exista mentalitatile stupide
in plus , domne am nascut un copil minunat , dar de ce trebuie sa il compar cu altii si sa iasa ca al meu e cel mai frumos ?? sa comparam tot timpul si sa vrem sa iesim noi primele ca noi si copilul suntem cei mai cei , unde e Caragiale ?
numai bine , Diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
blue eyes spune:
citat din mesajul lui Fomalhauti M-a pus pe ganduri subiectul asta. Eu o sa le zic astora mici sa nu ma mai strige "mami" de azi incolo, sa ma strige "supermami". Sau, daca ma gandesc mai bine, cum e cu "supermarket" si "hypermarket", sa ma strige "hypermami" (neaparat cu "y"). Sa stiti ca asta inseamna "supermami", o mami mai mare, adica supraponderala.... |
Formalhauti, esti hyper-hyper-hypermami. http://www.youtube.com/watch?v=l7JPUzJOpOE
blue eyes spune:
citat din mesajul lui danitin Eu as fi curioasa ... la titlul de gigamama se inscrie cineva ? |
Tu esti modesta, eu ma inscriu la teramami Care e mai tare decat mine?
Of, pe mine ma irita si cand vad (super)mame care scriu:
- am un copil extraordinar
- am un copil superb
- am un copil minunat
- etc etc etc
Pai nu cazi in butoiul cu complexe si te intrebi daca nu cumva ai un copil anormal doar pentru ca este un copil normal?