LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**171**
Raspunsuri - Pagina 18
m_monique spune:
imi aduc aminte de andrei la 1 an. se uita tare nedumerit la tort si lumanare. mai mult noi am suflat in lumanare. dupa ce s-a stins lumanarea, a pus si andrei degetul sa vada cum e.
carmenada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui m_monique
aici e plantatia mea merci de vot ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
am gasit 61 monede
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inna30 Buna seara gagici..va pup si va rog imi dati si mie un vot la plantatie, suntem incepatori..multumim reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-daniutza/ |
si pentru tine 38
Nicky09 spune:
Buna seara cucuiete!
Ce mai faceti? V-ati apucat de plantatii de cafea....mmmm...mi-amintesc de Gaviota, era o telenovela acum 100 de ani.
Eiiiii si ce de sarbatoriti astazi...La multi ani si din partea noastra:RARES, ILINCA, GABRIEL,DIANA ANDREA...ati implinit un anisor, sa va fie de bine, sa aveti o copilarie frumoasa, sa fiti sanatosi si plini de viata!
Noi raportam o mare raceala din nou cu tuse,cu raguseala, fapt care m-a facut sa ma duc de urgenta sa cumpar un aerosol....acum astept sa se trezeasca si ii fac imediat, sper sa functioneze, sa nu se sperie de aparat( desi e dragut aparatul, e in forma de pinguin, cu ochii mari, cu plisc)...va pup si va dorim o zi buna.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni
provista spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly Am mai votat si eu plantatiile Provistei,Monicai si Mireal(ei)...ca momentan doar acolo ma incadrez cu orele! ![]() ![]() |

Ajutati-ma sa imi cresc plantatia
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
provista spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 PROVISTA, site-ul este toybox, am vazut ca dat si tu link-ul. Eu nu am gasit in metro borcanul. Sau nu in Baneasa cel putin, ca am observat ca aici in Baneasa si car4 e f prost aprovizionat, comparativ cu cel din grozavesti. |
de asta e cel mai ieftinla ei ca dau teapa, eu am gasit la noi in gl la metro borcan cu 100 ron
Ajutati-ma sa imi cresc plantatia
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui inna30 Buna seara gagici..va pup si va rog imi dati si mie un vot la plantatie, suntem incepatori..multumim reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-daniutza/ |
44 de monede de la mine
plantatia mea mea
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Kea spune:
Eu de mana cu Keutu cantam in cor "Multi ani traiasca" ghioceilor sarbatoriti: RARES
, ILINCA
, GABRIEL
,DIANA ANDREA
si asteptam cuminti felia de tort.
Keutulache are de 2 zile 3 dintisori si nu-i chiar in apele lui. Taica-sau nu-l vede pe al treilea
, de ajung si eu sa ma indoiesc de ce vad.
Am colindat si eu pe plantatii si ieri si azi, deja imi spune ca treb sa mai iau o pauza de la scris coduri.
Acum ma relaxez pentru cateva minute cu un lichior de oua. N-are gust de omleta cum ma asteptam
, dar a doua oara nu mai cumpar. Dar nu mai puteam de curiozitate. Poate gasesc ceva praji in care sa-l bag. Pana atunci ma mai sacrific cu cate un paharel.
Socrii mei renoveaza si sotul merge in fiecare zi dupa serviciu sa-i ajute, asa ca eu si Keutu suntem singurei pana seara. Iesim zilnic afara desi e frig, vreo 5-7 grade si vaaaant, dar din casa cand vedem soarele ni se pare ca a venit primavara. Numai ni se pare. Dar trece timpul mai usor.
Pisigri, eu torturile lui mamistef le stiu de pe culinar. Sigur e bun! Si pisica aia e haioasa!
Eu nu vi-l arat pe cel pe care am de gand sa-l fac ca il comparati mai apoi cu originalul si va dezamagesc![]()
Va pup, ca-s franta si mai trebuie sa spal si biberoanele. Seara va mai citesc pe diagonala, dar nu prea am energie sa scriu mai mult de niste coduri pt plantatii.
carmenada spune:
plantatoarelor.... am avut o reveletie... cat o supravegheam pe Ina: pot sa votez si de pe tel
dar din pacate am gasit putini banuti: dodo doar 6 si provista 5 banuti ...
Daca mandra se mai joaca intru si pe celelalte plantatii iar dupa ce adoarme intru de pe calculator ca poate trec cele 24 de ore.
dyana27 spune:
am culcat mutzuniciul la 8... maine la 6 juma' o sa-mi traga pumni in cap sa ma trezesc... ca asa mi-a facut si azi

banuti de cafelutza yummy!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume