LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**171**
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
ce imi place cum se joaca el acolo... ce ma enervati voi cu locurile astea de joaca...venim si noi la bucale sa ne jucam acolo Ajutati-ma sa imi cresc plantatia Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
Va asteptam
Olga, mamica lui David iepurasul
provista spune:
va dorim distractie maxima
Ajutati-ma sa imi cresc plantatia
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
despre ce site e vorba? sa stim si noi sa nu facem c-da. cat despre borcanul FP este la metro cu 100 ron cu tot cu tva. Ajutati-ma sa imi cresc plantatia Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
Ce inseamna FP?
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ela78 Ce inseamna FP? |
Fisher Price
olishka spune:
citat din mesajul lui provista va dorim distractie maxima Ajutati-ma sa imi cresc plantatia Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
Multumim
Olga, mamica lui David iepurasul
provista spune:
www.toybox.ro/jucarii-interactive/jucarie-surpriza-formelor-de-biscuiti/" target="_blank">aici am gasit cel mai mic pret
mireal spune:
L-am vazut pe David,are o fata asa de dulce.La problemele cu diareea nu ma bag, ca nu am avut asa ceva.Gianina multa sanatate micutei.Theo cred ca isi schimba programul de somn, de la doua reprize la una.Am obosit de dimineata, deabia acum a adormit.Plantatia lui Mireal
provista spune:
citat din mesajul lui mireal Theo cred ca isi schimba programul de somn, de la doua reprize la una.Am obosit de dimineata, deabia acum a adormit. |
e un semn de crestere
Ela78 spune:
Olishka, ce dulce e David! Si ce frumos se joaca el acolo Ianis a incercat locul de joaca de la Auchan, dar el vroia sa bage mingiutele in gura
Am retinut ideea cu cercurile din Ukraina, de fapt mie toate lucrurile mi se par mai bune cele rusesti
Da, tratamentul e OK. Multi lui David sa treaca mucisorii.
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)