LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**171**
Raspunsuri - Pagina 11
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 si acum sa vin la raport: am fost la dr, am constatat 200 gr lipsa fata de inventarul de 10 luni, am identificat un gat tare rosu si ... sper doar atat am primit pufuri cu tantum verde(asta acceptam), panadol (nu ne place), peritol (cat de cat acceptat), ... complex de vitamine+calciu (am uitat cum se numeste, dar daca va intereseaza revin - asta urmeaza astazi sa-i dau asa ca nu stiu deocamdata daca il v-a scuipa sau nu) Am inceput de aseara sa-i dau si parca-parca a revenit la ganduri mai bune (asta noapte a limbutit ceva laptic) sper din tot sufletul sa revenim la ganduri mai bune repedeee |
sanatate la maxim va dorim
Ajutati-ma sa imi cresc plantatia
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
provista spune:
citat din mesajul lui Gianina34 de fapt trebuia sa ma astept la vre-o "peripetie" ca doar se apropie ziua ei (11 luni, nu ca altii care fac anul deja) si trebuie sa respectam "traditia", nuuuu? poate acum am noroc si scapam ieftin, fara spitalizare |
fara spitalizare ca e cumplit... Drg si acum e traumatizat de injectii, cand vede ca ma aproprii de el cu seringa sa ii dau sirop fuge.
provista spune:
citat din mesajul lui carmenada La noi s-a intors iarna .. e lapovita si frig. Ina sta cu nasul pe geam si se uita luuuuuuung la fulgi. |
si la noi a revenit iarna, frigul..brrr urat tare de tot..
provista spune:
citat din mesajul lui Gianina34 fetelor care folositi advantan milk pentru bebei - aveti mare grija ca face parte din categoria corticosteroizi puternici. Sunt multe alte produse eficiente si nu asa "daunatoare". Sfatul meu este sa nu va aruncati din prima la medicamentul asta. |
eu una habar nu am ce e
provista spune:
citat din mesajul lui Pisik06 GIANINA, de unde comanzi tu jucarii? eu mi-am louat teapa cu un site, am comandat acum 2 sapt borcanul FP si nu am primit niciun semn de la ei, iar telefonul afisat pe site e inchis |
despre ce site e vorba? sa stim si noi sa nu facem c-da. cat despre borcanul FP este la metro cu 100 ron cu tot cu tva.
provista spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
as mai adauga sa ii dai lapte fara lactoza Ajutati-ma sa imi cresc plantatia Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) |
mai adaug sa ii dai cereale orez cu roscove de la nestle, sunt f bune si fac minuni in cazuri din astea. i le poti prepara chiar in ceai de menta nu in lapte.
provista spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Astept sa se trezeasca mandra... Doctorita zice ca e un virus de asa ceva si mi-a zis cam ce mi-ati zis si voi. |
ai facut rotarixul?
provista spune:
citat din mesajul lui Gianina34 daaa... va asteptam are si bucurestiul asta aglomerat si poluat si... si... cateva avantaje |
sau mai bine imi fac o afacere cu locuri din astea...
provista spune:
hei, numai copilul meu doarme la ora asta?
m_monique spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Avem si noi un bai: Bris de azi-noapte are diaree. In 12 ore a avut 5 scaune. Starea ei e relativ ok... desi pare un pic maraita. Temperatura e 37.5 si azi dimineata am surprins-o scuipand un gat de ceai... nu stiu dc sa zic ca a vomitat. Am intervenit cu: - banana, ores cu pui - Hidra Sec - Biotics - Oscilococcinum - preventiv Va rog, daca aveti solutii, ajutati-ma cu idei! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
eu zic sa o duci la medic. s-ar putea sa fie o viroza.
pt diaree:
- debridat (asta regleaza tranzitul intestinal)
- saruri de rehidratare
- smecta
- mar copt
- branza
- masline (daca le-ai introdus deja)
- orez cu morcovi
- ceai de menta sau afine
- lapte fara lactoza
- eventual cereale burtica sanatoasa de la nestle (sunt cele de orez cu morcovi), dar preparate cu apa, nu lapte