FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)
Raspunsuri - Pagina 5
yarrina spune:
Nu am inceput inca stimularea, abia de maine. Cu Puregon de 150 in prima faza mi-a zis dar il voi suna sa-i zic de nr de foliculi si sigur imi va creste doza. Nu ma asteptam sa am asa putini...

anda82 spune:
Onniex sunt cu gandul alaturi de tine, vreau sa ne bucuram pentru tine.
Yarrina ma ingrijoreaza ceea ce spui ...insa ma gandesc ca poate raman 3 si buni...poate tot "raul" spre bine.Oricum asteptam sa ne spui ce a spus dr. Tot la dna Dracea faci?
toate fetele
yarrina spune:
Nu Anda, eu fac la Sibiu, la Ispasoiu. Am mai facut azi o eco sa mai vad o parere si stupoare: pe ovarul drept aveam 5 foliculi si pe cel stang 1. Una peste alta am sunat la dr si mi-a marit doza la 200 ui pana in Z 5 cand ma duc la el vedem cum evolueaza si daca se indreapta lucrurile imi va scadea doza.
In alta ordine de idei, stiti ce surplus are un pen de 300 ui de Puregon?
yarrina spune:
Multumesc din suflet Beatrix, Pen am si eu, mi l-au dat de la clinica. Eu incerc sa aflu in cutia de 300 ui cat este de fapt....350 sau 375. Acu ca mi-a marit doza incerc sa calculez cat tre sa-mi mai procur.
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la
sau laptic cald.
ONNIEX te asteptam cu vesti.
MARIA tu cand incerci urmatorul FIV?
22+ 
maria08 spune:
Buna dimineata!!
Vanessa: Astept echo sa vad care-i situatia chistului....vom vedea.....
vanessa80 spune:
Am trecut la inceputul capitolului preturile din octombrie 2009. Daca s-au mai modificat sa-mi spuneti.
22+ 
onniex spune:
vanessa80,
Fetelor dragi,
Va multumesc mult pentru gandurile de bine. Sunt sigura ca au ajutat ![]()
Totul a decurs ok la ET.
Am transferat 2 blastocisti de calitate buna.
Dna dr a fost, ca de obicei, o draguta. Mai erau 3 blastocisti ramasi, dar de calitate inferioara, C, si nu ar fi rezistat.
Eu sunt calma si increzatoare ca totul va fi bine 
Va pup
pe toate, fete curajoase!
anda82 spune:
Onniex, doresc din tot sufletul sa ne dai o veste bunaaa in cateva zile
.
Fetelor, ma gandesc ca daca la Onniex a pus doar 2 blastociti foarte buni, eu care am doar un ovaras...oare o sa aiba ce pune...offf...sper sa fie bine.
la toate fetele