FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Onnyex: Sunt cu gandul alaturi de tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Onniex, bafta multa!! Va fi bine! Vremea e "prielnica", vor vrea sa stea la caldurica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Va deranjez si eu cu o intrebare: v-ati numarat vreo una foliculii inainte sa incepeti stimularea pentru FIV, la eco din Z4-5. Sunt un pic ingrijorata...

Mergi la inceput

Da, e procedura standard cred, se numara intai foliculii, cati pe stanga, cati pe dreapta... Eu am avut la punctie cati au fost numarati in z3...

Mergi la inceput

Si cati ai avut, daca nu te stresez prea tare.?

Mergi la inceput

10 in total, s-au fertilizat 7, deci au rezultat 7 embrioni din care 4 au avut fragmentatii. Restul - 2 f buni si 1 bun au fost transferati. S-a prins unul.

Mergi la inceput

De asta sunt suparata...ca am doar 3 pe unul si 3 pe celalalt. Si pana acum, fara inhibare cu Diphe aveam mult mai multi. Deci pana la urma Dipherline ajuta sau mai mult incurca?

Mergi la inceput

Diphereline n-are cum sa incurce, el controleaza functia ovulatorie, practic o stopeaza. Pot sa te intreb cati ani ai? Eu am implinit 40, ca sa-ti marturisesc prima

Mergi la inceput

27, si sunt la primul FIV. Pana acum am facut 4 inseminari nereusite, de fiecare data cu raspuns foarte bun la stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Onnyex, bafta dupa amiaza la ET!
Yarina, cu ce faci stimularea? Medicul ce ti-a zis despre nr redus de foliculi? Am citit ca in unele cazuri maresc doza.

Mergi la inceput