Onniex, bafta multa!! Va fi bine! Vremea e "prielnica", vor vrea sa stea la caldurica...
Va deranjez si eu cu o intrebare: v-ati numarat vreo una foliculii inainte sa incepeti stimularea pentru FIV, la eco din Z4-5. Sunt un pic ingrijorata...
Da, e procedura standard cred, se numara intai foliculii, cati pe stanga, cati pe dreapta... Eu am avut la punctie cati au fost numarati in z3...
10 in total, s-au fertilizat 7, deci au rezultat 7 embrioni din care 4 au avut fragmentatii. Restul - 2 f buni si 1 bun au fost transferati. S-a prins unul.
De asta sunt suparata...ca am doar 3 pe unul si 3 pe celalalt. Si pana acum, fara inhibare cu Diphe aveam mult mai multi. Deci pana la urma Dipherline ajuta sau mai mult incurca? 

Diphereline n-are cum sa incurce, el controleaza functia ovulatorie, practic o stopeaza. Pot sa te intreb cati ani ai? Eu am implinit 40, ca sa-ti marturisesc prima
27, si sunt la primul FIV. Pana acum am facut 4 inseminari nereusite, de fiecare data cu raspuns foarte bun la stimulare. 
Onnyex, bafta dupa amiaza la ET!
Yarina, cu ce faci stimularea? Medicul ce ti-a zis despre nr redus de foliculi? Am citit ca in unele cazuri maresc doza.