Eu ma uit la Acasa.tv
In continuarea mesajului cu manele, dar pe un ton mai serios, as vrea sa stiu cate sunteti care spargeti audienta la Acasatv - postul telenovelist pentru coafeze.
mersi anticipat pentru sinceritate.
Raspunsuri
sdcristian spune:
nu ma uit la acasa tv ca nu mai am rabdare de telenovele. in liceu cand imi placeau telenovelele nu aveam cablu...
dar uneori ma uit la euforia sau la romantica, ca au si emisiuni care imi plac, plus dallas si baywatch. nu-s ele in spaniola da tot cam telenovele ar fi
si in facultate cand veneam acasa ma uitam la tanar si nelinistit. acuma nu mai am rabdare nici de asta - am trecut pe seriale sf.
pitzinuca spune:
dar de ce pentru coafeze?
ele - coafezele sa uita la servici sau acasa pe Acasa?
Ca daca se uita de la servici avem o problema: nu m-as coafa la o duduie care sta cu occhii in teveu.
daca se uita de acasa, e treaba lor.
si ontopic, nu am grila postul.
eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
elyda spune:
Daca o manea o mai pot asculta la o petrecere fara sa ma ingretosez si sa jignesc pe cel care m-a invitat aratandu-mi dispretul fata de subcultura cu care ma trateaza punandu-mi la urechi asa mizerii, in privinta telenovelelor...se schimba treaba.NU le suport, nu m-am uitat in viata mea la o telenovela, nu am rabdarea necesara sa stau sa vad ce se intampla acolo.Asta fara sa arunc cu pietre dupa cei/cele care se uita. Fac orice altceva , numai sa nu ma oblige cineva sa ma uit la asa ceva.La acasa tv uneori vineri, sambata sau duminica seara sunt filme bune, in rest ...nimic.
Dana
blackgirl0 spune:
Off topic:
Propun ca urmatorul topic deschis pe aici musai sa intrebe: mama /tata ce pregatire, ce muzica asculta, ce post TV urmaresc, ce nivel salarial, la teatru sau la cinema, ce carte citesc, cercul de prieteni ce nivel 'telectual are! Si concluzia: ce va deveni in viata copilul/copiii.
Penibile asemenea subiecte! Va avea fix soarta acelui subiect cu manelele. Multe generalizari, multe catalogari aiurea, multe judecati de valoare!
Guestus spune:
Yo nu ma uit.
Si am dreptul sa-mi aleg prietenii de unde vreau yo....si consider ca numai un low quality om se poate uita la asa ceva.
hai...curaj...inteleectualiiiii..se aude?
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Off topic: Propun ca urmatorul topic deschis pe aici musai sa intrebe: mama /tata ce pregatire, ce muzica asculta, ce post TV urmaresc, ce nivel salarial, la teatru sau la cinema, ce carte citesc, cercul de prieteni ce nivel 'telectual are! Si concluzia: ce va deveni in viata copilul/copiii. Penibile asemenea subiecte! Va avea fix soarta acelui subiect cu manelele. Multe generalizari, multe catalogari aiurea, multe judecati de valoare! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
in sinea lor isi spun ele intelectualele..."noroc ca mi-a dat cel de sus minte"
sdcristian spune:
eu totusi vad o deosebire intre manele si telenovele. desi simpliste si deloc culte, telenovelele incearca macar sa aiba un mesaj pozitiv, ca cei saraci reusesc in viata daca sunt buni, ca dragostea e importanta... ca cei rai termina prost... cam ca basmele.
si nu sunt doar pentru coafeze. dar cum nu poti citi doar tolstoi si cioran, ca uneori simti nevoia de un chick lit usor care e citeste la o cafea, nu te poti uita doar la mari capodopere cinematografice, uneori vrei si ceva care nu solicita deloc intelectul.
in schimb manelele prin limbaj si "mesaj" transmit non-valori sau lipsa de valori. inteleg ca uneori la chefuri se mai asculta manele, ca nici bach nu poti asculta toata ziua exclusiv, cui ii plac sta, cui nu ii plac ignora sau se retrage. nici restul muzicii neclasice (nu stiu cum sa ii spun altfel ca sa nu fie vorba doar de un gen) nu exceleaza prin inteligenta, doar ca sunt unele genuri care un pic sar peste nivelul manelelor, cu lovele si dusmani si femei...
ingrijorator e cand cineva se uita exclusiv la telenovele sau asculta doar manele. mai ales la varste fragede.
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Yo nu ma uit. Si am dreptul sa-mi aleg prietenii de unde vreau yo....si consider ca numai un low quality om se poate uita la asa ceva. hai...curaj...inteleectualiiiii..se aude? |
Eu in timp ce soacra mea se uita la telenovele siare in urechi castile de unde se aude carmen serban, citesc schopenhauer si paler si o sterg de pe lista celor cu care voi mai vorbi vreodata pe soacra mea si pe altii ca ea. De asemenea imi fac o lista cu intrebarile pentru actualii si viitorii prieteni , in care sa se regasesca intrebari de genul: asculti manele...la ce fel de filme te uiti ...cu cati de iiii scriiiiii....cine a fost vivaldi...Ce conteaza cum sunt ei ca oameni daca nu le place ce-mi place mie????
Dana
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
in sinea lor isi spun ele intelectualele..."noroc ca mi-a dat cel de sus minte" |
Guestus, gata, m-ai convins! :))
Invitatie
Draga Guestus, in numele nobilelor idealuri ce ne infratesc pe DC, propun extinderea acestei infratiri si in afara acestuia.
Cu respect, simpatie si aleasa consideratie, te invit oficial in parcurile Capitalei pentru a imparti fluturasi impreuna!
In numele alesei consideratii de care pomeneam mai sus, te las pe tine sa alegi parcurile unde, nadajduiesc, vei dori sa te afli in compania mea. Multe !!! Si cateva !!!!
Denizel
ni-na spune:
Am vazut Isaura(si nu-mi pun cenusa in cap),vad de 3-4 ori pe an Tanar si Nelinistit(cu acea ocazie aflu ce am pierdut in ultimele 200 episoade),o manea ratacita intre melodiile de la o nunta nu ma deranjeaza.......ce fac,imi sterg contul de pe acest forum ca nu ma ridic la nivelul participantelor??