Eu ma uit la Acasa.tv
Raspunsuri - Pagina 2
sdcristian spune:
stie cineva cate episoade are tanar si nelinistit?
oare o sa fiu in viata sa vad ultimul episod?
ca e singurul pe care nu vreau sa il ratez
elyda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian stie cineva cate episoade are tanar si nelinistit? oare o sa fiu in viata sa vad ultimul episod? ca e singurul pe care nu vreau sa il ratez |
Mai este si acum ???? Era acum cativa ani cand stateam eu acasa cu copilul...si copilul a crescut...
Dana
blackgirl0 spune:
Da, de-asta crede barbatul meu ca am IQ-ul mic: ca inca ma mai uit macar 1 data pe saptamana la "Tanar si nelinistit". Eh, nu-i nimic! Ii voi replica si eu ca stiu de ce are el IQ-ul mic: ca asculta manele!
sdcristian spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Da, de-asta crede barbatul meu ca am IQ-ul mic: ca inca ma mai uit macar 1 data pe saptamana la "Tanar si nelinistit". Eh, nu-i nimic! Ii voi replica si eu ca stiu de ce are el IQ-ul mic: ca asculta manele! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
chiar ma gandeam intr-o zi zappand prin tv si dand peste serial
oare actorii aia mai stiu cine sunt ei? ca de atatia ani joaca aceleasi personaje... toate serialele incep si se termina, doat tanar si nelinistit meeeerge meeerge
natalia_nica spune:
citat din mesajul lui ni-na Am vazut Isaura(si nu-mi pun cenusa in cap),vad de 3-4 ori pe an Tanar si Nelinistit(cu acea ocazie aflu ce am pierdut in ultimele 200 episoade),o manea ratacita intre melodiile de la o nunta nu ma deranjeaza... |
Parca am scris eu asta DAr ce ma fac, ca la testul de IQ mi-a iesit aproape de geniu. Sa fie un paradox???
Guestus spune:
citat din mesajul lui denizel [Draga Guestus, in numele nobilelor idealuri ce ne infratesc pe DC, propun extinderea acestei infratiri si in afara acestuia. Cu respect, simpatie si aleasa consideratie, te invit oficial in parcurile Capitalei pentru a imparti fluturasi impreuna! In numele alesei consideratii de care pomeneam mai sus, te las pe tine sa alegi parcurile unde, nadajduiesc, vei dori sa te afli in compania mea. Multe !!! Si cateva !!!! |
sa zici "hai ba ca te cinstesc cu 1 bere " nu poti...dar sa ma cari prin parcuri sa impart fluturasi da.
Deus spune:
citat din mesajul lui blackgirl0 Off topic: Propun ca urmatorul topic deschis pe aici musai sa intrebe: mama /tata ce pregatire, ce muzica asculta, ce post TV urmaresc, ce nivel salarial, la teatru sau la cinema, ce carte citesc, cercul de prieteni ce nivel 'telectual are! Si concluzia: ce va deveni in viata copilul/copiii. Penibile asemenea subiecte! Va avea fix soarta acelui subiect cu manelele. Multe generalizari, multe catalogari aiurea, multe judecati de valoare! Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
propun putina toleranta fata de subiectele "penibile"
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
violetan spune:
Mie nu mi s-a parut absolut deloc penibil subiectul cu manelele. Din contra, s-au starnit discutii foarte inteligente. Sigur ca se mai incing si spiritele, dar nu-i bai, atata timp cat nu iese cu paruiala. Pai daca subiectul ala e "penibil", subiectul cu "starea vaginului dupa nasterea naturala" cum o mai fi??
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
blackgirl0 spune:
Violeta, acum iar o dau in off topic , se presupune ca pe autoarea respectivului subiect o interesa viitorul relatiei sexuale cu partenerul ei. Si vroia sa stie la ce sa se astepte. Ca doar in relatie este importanta si partea asta, chiar si dupa nastere. Ce sa spun ca si eu am avut asemenea frici, insa nu mi le-am exprimat public si-acum ma gandesc ce bine am facut.
Deus, asa-i, putina toleranta nu strica. De partea tuturor! Dar zau daca vad si-acum ce relevanta are ce va deveni copilul meu in viitor cu ce muzica asculta pe la nunti mama'sa si taica'su! Dar da, am sa incerc sa citesc toate raspunsurile la astfel de topice, facem sondaje, o statistica ceva si vedem al cui copil iese maturator, al cui copil parlamentar!
Edit ca unii parlamentari nu reprezinta si modele de urmat. As fi vrut sa spun cercetatori, dar acestia sunt cam muritori de foame, la fel si oamenii de arta, cultura.