Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 8
kiki_cri spune:
Fetelor, va mai amintit ca am intrebat daca stiti ceva de toxoplasmoza ca are nasa mea insarcinata in 4 luni?Ei, s-a dus la cel mai bun doc ginecolog din Cluj (cica), renumitul Stamatian, care am inteles ca e expert in depistarea malformatiilor intrauterine, si SURPRIZA, el i-a spus sa stea linistita ca nu are copilasul nimic. Am fost foarte fericita! Si era o veste buna pe care toti o asteptam...desi sincer eu nu credeam ca ii va zice asta...
Pupici
Poze Kiki&Twins
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Am revenit si eu dupa cateva zile de absenta.
Vesti bune: puiuta mea sta in fundulet cat de cat bine si nesprijinita. Si se si intoarce bine. Sunt cat de cat multumita de progresul ei. De vorbit nu gangureste ea prea mult, mama-tata nu zice dar nu-i stres, are vreme.De luat in greutate - greu... Luna trecuta a luat 400 g iar luna asta nu cred ca trece iar de 400 g. Noroc ca a luat in primele luni bine si are de unde sa amortizeze:) Are 7,95 kg si probabil o sa incheie luna la 8,1-8,2 kg.
Cateva cuvinte pt. cateva fete:
- Ellenuta- imi pare rau pt. Anna. Multa sanatate fetitei tale si sa dea Dmnul sa treaca repede si cu bine peaste operatie. Si Eva sa nu sufere prea mult pt. lipsa mamei de acasa.
- Dana si Luto, felicitai pt. dintisori! A mea inca e total stirba, dar nu-i stres, are timp.
- Anco, imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat. Sa-ti dea Doamne Doamne putere sa treci peste, sa teintaresti, sa iti cresti copiii frumos si cine stie..poate in viitor sa le gasesti si un tati care sa-i merite. Mai mult nu stiu ce sa spun caci ce a facut sotul e greu de calificat. Eu nu sunt prea dusa la biserica...mie de-mi facea asa cred ca ii aruncam hainele de la et. 9, aruncam cu pietre dupa el, ii dadeam suturi in fund sa gaseasca iesirea mai repede etc... Macar ma racoream putin. Multi pupici de sustinere si felicitari pt. baieteii grasunei si frumosi foc
- Miha, si noi cautam un ap. cu 4 camere tocmai ca sa avem mai mult spatiu (acum stam la 2 cam. plus ca mai vrem un bebe). Felicitari pt. achizitie! Sa fie cu noroc!
- Fraguta, m-am tot intrebat. Ai avut alt ID, adica inainte intrai cu alt nume ? Daca nu, scuza-ma. Doar ca mi-e cunoscut stilul de a scrie si nu stiu de unde.
- Clodute, la multi ani pt. Patrik!
- Totodata, doresc sa le transmit tuturor bebeilor ce au sarbatorit zilele trecute si sarbatoresc azi lunite si jumatati de an LA MULTI ANI!
- Iulika, multa santate lui Bruce!
- Mada, sanatate tatalui tau si felicitari pt. zestrea beietelului.
- Alex25 - paperea mea e ca ai nevoie de putin ajutor din partea cuiva din familie: mama, soacra, sora. Daca nu ai, atunci o bona chiar daca nu una permanenta. Si de putin timp doar pt. tine si sotul tau. Rezista mami, vine imediat primavara si la propriu si la figurat.
Si eu a avut stari precum spui tu la 2-3 sapt. dupa nastere dar mami era atunci la noi si a preluat mai mult copilul cateva zile pana mi-am revenit. Crisina cred ca are de asemenea o idee buna cu psihologul, mai ales ca vine acasa.
- Monikus, ce mai face puiul tau? Sper ca mult mai bine. Multi pupici
- Anamaria1979, are toane. Mai incearca cu papa peste 2-3 zile poate se razgandeste.
- Raluk, multi pupici
Sigur am uitat pe cineva. Va pup si o zi faina.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
mkunigunda spune:
Neata babies!
Wow, am ajuns la 100 de capitole!! Si la mai mare!
Azi sunt mult mai bine, nu mai am febra cel putin, asa ca pot sa intru si eu putin cu voi
Felicitari Dana, Fragutza ptr dintisor si Selen pentru primul cuvant ba-ba!
Fragutza cum mai stai cu sfarcurile?
Mada am citit patania lui Iri, cred ca si eu ma speriam teribil. Bine ca nu a patit nimic puiul
Mai era ceva, dar nu mai stiu ce....
miha74 spune:
biaz-
clodute- asta este si programul nostru de iesit afara, in ce parte a parcului iesi tu?
eu vin cu masina (cu doi copii (sac), nu sunt chiar in zona, dar imi place parcul
cristina_ana spune:
Claucia, ce mesaj frumos ai scris pentru Alex!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Danuta, tu nu stii cine este Fragutza? Ia uita-te la descrierea ei de sub nick. Daca nu iti dai seama, zi-mi si iti trimit PM!
POZE
cristina_ana spune:
Claucia, cum ai facut cu pozele alea alaturate, cu fetitele la aceeasi varsta? Ca vreau sa va arat si eu asemanarea mare dintre cei doi copii ai mei si nu stiu cum sa fac sa pun doua poze intr-una singura!
POZE
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Danuta, tu nu stii cine este Fragutza? Ia uita-te la descrierea ei de sub nick. Daca nu iti dai seama, zi-mi si iti trimit PM! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Gata, stiu. M-am uitat la pofil. Eram precisa ca o stiu de undeva.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
MangaGirl spune:
am uitat sa felicit frumusete deb Alba ca Zapada pentru baba.precum si pe diversificarea cu supica reusita de Amos.
iar tie, ALEX iti doresc putere. sa stii ca toate avem momente de frustrare si de panica. eu una, le am. nu neaparat ca nu pot iesi si sunt legata de el total. dar ma mai ia nebunia, ca nu-l stimulez destul, ca nu reusesc sa ma ocup de el suficient, ca poate sta prea mult in leagan...ca nu voi reusi sa mai ajung la lini de plutire, sa mai fac si altceva IN AFARA DE HRANIT/CULCAT/DISTRAT COPIL. adik ...oare cum reusesc mamele sa aiba si serviciu, sa si gateasca, sa faca si curat, sa educe si copii.dar poi imi dau doua palme si ma gandesc ca asa cum m-am descurdcat la inceput, asa ma voi descurca si de acum incolo. ca vrand, nevrand copii cres si noi suntem acolo sa avem grija de ei. cred ca trebuie sa ne gandim mai putin la c va fi si cum ne vom descurca si mai mult la aCUM, LA ZAMBETUL LOR, la urmatoarea masa, la urmatorul pui de somn. cred ca pasii mici ajuta psihicul. gandurile mari in viitor ingrozesc. cel putin, pe mine. uneori.
claucia
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume