Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 18
vik-cj spune:
Fetelor la premergator si eu voi spune pas...din experienta nasilor am vazut diferenta. Baiatul cel mare a inceput sa meaega tirziu...pina la un an jumate aproape a mers de-a busilea si a stat in premergator. cel mic a fost mult mai harnic si din fundulet la 9 luni a trecut direct in picioare (nu au mai folosit premergator). Sunt si mamici care spun ca e benefic...ca ajuta cind incepe bebe sa mearga si iti mai menajeaza spatele...dar eu am spus ca mai bine fara.
Duamna Hepilica ai dreptate! Complet interzise...
Lali esti totala, si tu Dana ce figurita esti...si eu ma plang de neuronii (multi!!!!) lipsa...dar sa stii ca si azi imi aduc aminte despre discutia din timpul broderiei (criteriile de avansare la conf si tipurile de granturi necesare ) si stiu sigur ca am ajuns in salon intr-un scaun cu rotile ca eu una 3 ore nu mi-am simtit corpul de la brau in jos dupa ce am nascut . Bine ca de astea imi aduc aminte dar de ecuatia lui Schroedinger pe care am invatat-o de 4 ori in faculta nu!!! Si jur ca eram capabila sa o dezvolt cap coada si la 12 noaptea! Rau am ajuns
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Fragutza spune:
Lulluby, cei 3 medici, 2 dermatologi si un pediatru mi-au zis ca nu are treaba alimentatia mea. Ba, unnul dintre dermatologi mi-a zis ca e o deficienta a pielii, ca nu secreta suficienta grasime.Azi pediatrul imi tot explica cum acum 20 de ani erau f rare cazurile de DA iar acum, din pricina poluarii si chiar a produselor de ingrijire pt bebei e tot mai frecventa.
Ce produse ti-a zis sa folosesti?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Dana15 spune:
Iulika imi pare tare rau pentru puiut..sa dea dumnezeu sa scapati repede de virusel si sa fie totul bine!
Hepilica ti-am admirat minunea cu ochisori de veveritza..ai mai tuns-o? parca nu mai are asa mult par ca prima data cand am vazut-o..
Nici noi nu cred ca vom lua premergator: am citit despre tot felul de accidente (copilul se agata de diverse lucruri, se trage, cade-n fata), se pare ca ar deforma mersul, nu avem spatiu suficient..
In schimb, am vazut zilele trecute o chestie faina, pe care mi-ar place sa o luam pentru Ana..cand va mai creste si va incepe sa se ridice-n picioruse..am vazut un copilas ce inca nu putea merge singur in picioare cu un fel de cadru (de jucarie, bine inteles..cu tot felul de zorzoane pe el) cu roti..si puiul, caruia se pare ca-i era teama sa-si dea drumul singur, mergea impingand cadrul acela si sprijinindu-se de el..mi s-a parut interesanta treaba;
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Fragutza spune:
Da, hainutele de la Kara au un bumbacel tare bun. Toate hainele de stat in casa ale fetitzei sunt de la ei.
Nici eu nu iau premergator desi mamicile care au folosit imi zic ca o sa-mi schimb parerea ca cica isi mai face copilul de lucru si mai respiri un pic si tu. Still, cred ca voi zice nu.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Lullaby_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Lulluby, cei 3 medici, 2 dermatologi si un pediatru mi-au zis ca nu are treaba alimentatia mea. Ba, unnul dintre dermatologi mi-a zis ca e o deficienta a pielii, ca nu secreta suficienta grasime.Azi pediatrul imi tot explica cum acum 20 de ani erau f rare cazurile de DA iar acum, din pricina poluarii si chiar a produselor de ingrijire pt bebei e tot mai frecventa. Ce produse ti-a zis sa folosesti? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Lapte de la Bioderma, produse Mustela pentru baita, apa termala si ceva picaturi antialergice pentru bebe, iar dupa ce se usuca doua unguente de la faramacie. O lista intreaga.
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui kemsy Fetelor, off topic! Incerc sa-mi rezerv bilet la blue air, eu voi veni cu avionul acasa, cu Loris. Carutul este considerat bagaj?Intra in cele 20 kg permise??Sau trebuie declarat aparte? Nu as vrea sa ma trezesc in aeroport si sa nu ma lase sa trec Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Asa s-a nascut Loris |
nu e bagaj. poti merge pana la scaun in avion si acolo ti-l ia cineva si ti-l pune in cala. am cautat si io pe net ca sa iu sigura ca asa fac si eu...adik plec acasa cu blue air-ul.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Dana15 spune:
Fragutza ma bucur ca totul a fost ok la control..pare de treaba medicul vostru! si cum faceti? incepeti diversificarea?
(am vazut si mailul Deliei cu schema de diversificare din canada..se pare ca la ei ordinea de incepere ar fi cereale imbogatite cu fier, legume, fructe)..tare m-am regasit in mesajul tau de zilele trecute in care spuneai ca te simti stresata de etapa aceasta..uff..o facem noi si pe asta!
Bia, sigur, sigur teleportata am fost..eu chiar am un mare lapsus vis a vis de primele 2 ore dupa nastere..cele in care a stat si grig cu mine sa maseze burtica..stiu ca am vorbit cu raluca si inca tremuram de la efort..de acolo s-a rupt firul..
cum a mers treaba? ai reusit cu articolele ce le cautai? puiul a papat mai bine?
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
citat din mesajul lui Clodute Dana multumesc de mesaj M-ai impresionat Gata fug la nani... Clodute mami de Patrick si cu Karolina |
mamicule, oare sigur de mine-i vorba? oricum, te pup si eu
sa ai o noapte linistita!
Thank God I'm a woman!
raluk16 spune:
citat din mesajul lui hepilica Dragelor, am pus poze cu Maia pe mailul comun. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
uite un motiv bun sa dau sign out... de pe contul meu desigur!!!
Este o superba Maia . Comentariile alea de la un alex sunt eu, e contul lu' fiu-meu .
Pfuaiii Ralu ce m-am distrat la aia cu sirena
Delia multumim mult de schema de diversificare si ca ai scanat-o pentru noi
Mimika eu stiam ca atasamentele de pe yahoo erau limitate la 10 mega... dar acum nu au fost limite . Multumim ca te-ai gandit la noi!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)