Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 16
hepilica spune:
Dragelor, am pus poze cu Maia pe mailul comun.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia0807 Buna seara din nou . Techila ,daca nu sunt eu prea ramolita ,imi amintesc ca la un moment dat in sarcina la o morfofetala unul din puii tai avea ceva la inimioara sau cel putin asa ti-au spus atunci.Ai mai urmarit situatia? Era ceva sau nu? Uite asa ajungem la motivul pentru care am citit eu odiseea voastra foarte atent.Intrasem eu si pana in saptamana 22 cand am facut prima morfo 4d insa nu foarte des.La aceasta morfo Dr Radulescu -Botica ,un extraordinar dupa parerea mea ,a descoperit un focus hiperecogen la ventriculul stang al puiului meu drept pentru care am facut lunar 4d la el sa monitorizam situatia.Bineinteles ca am mers la multi medici care mi-au spus pe rand ca acesta ar fi semn de Down insa probabilitatea ar fi mica pentru ca nu avea si altele.E mult de discutat.Sarcina mea a fost umbrita de acest lucru si am plans pe la usile multor medici din tara asta.Asta ar fi alta poveste pe care v-o spun alta data.POate iti faci timp sa -mi zici si mie daca voi mai faceti cva investigatii la puiul vostru .Asta e motivul de am ajuns la Culcer aseara.Se pare ca nu am nimerit .Poate s-o gasi cineva aici sa ma sfatuiasca incotro s-a apuc.Nu ma pot linisti pana nu stiu daca Raducu are sau nu ceva la inimioara. Raducu si mamica lui Iulia Bebe voios de mami Iulia |
femeio....stai calma si vezi-ti de puiul tau. eu am aflat atunci de aria hiperecogena care inseamna probabilitate de SD asa cum stii. am fost suparata cateva zile...dupa aia mi-am vazut de bucuria sarcinii...nu mi-a umbrit cu nimic fericirea. mai ales de cand am nascut doi pui sanatosi...chiar nu mi-am mai batut capul. nici nu cred ca trebuia sa o fac. adica s-a nascut puiul, nu are SD (care era oful cu treaba aia)...care e problema?? nu am mai monitorizat nimic...doctorii mei nu mi-au zis ca ar trebui sa fac nimic si nu am facut.
plus ca atunci la 4D doctorul care ne-a ecografiat a si zis ca sa nu ma sperii ca un singur simptom nu inseamna nimic, si ca daca nu se confirma SD aria aceea va ramane mica, pe cand inima puiului va creste, si nu va avea nici o insemnatate.
te pup, nu fi ingrijorata si nu iti fa griji degeaba!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze
iulia0807 spune:
femeio....stai calma si vezi-ti de puiul tau. eu am aflat atunci de aria hiperecogena care inseamna probabilitate de SD asa cum stii. am fost suparata cateva zile...dupa aia mi-am vazut de bucuria sarcinii...nu mi-a umbrit cu nimic fericirea. mai ales de cand am nascut doi pui sanatosi...chiar nu mi-am mai batut capul. nici nu cred ca trebuia sa o fac. adica s-a nascut puiul, nu are SD (care era oful cu treaba aia)...care e problema?? nu am mai monitorizat nimic...doctorii mei nu mi-au zis ca ar trebui sa fac nimic si nu am facut.
plus ca atunci la 4D doctorul care ne-a ecografiat a si zis ca sa nu ma sperii ca un singur simptom nu inseamna nimic, si ca daca nu se confirma SD aria aceea va ramane mica, pe cand inima puiului va creste, si nu va avea nici o insemnatate.
te pup, nu fi ingrijorata si nu iti fa griji degeaba!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze
[/quote]
Iti dai seama ca nici ecografistul meu nu m-a speriat .El a fost singurul dintre toti medicii care m-au vazut ce mi-a zis ca el nu crede ca ar avea ceva copilul.Ceea ce s-a si intamplat.Adic pui sanatos ce ia in greutate normal si nu are nici unsemn de boala Dar piticul meu ? ce ma fac cu el?ma tot gandesc ... si citesc tot felul de chestii parca numai de copii bolnavi de inima aud
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
Oricum iti multumesc mult ca mi-ai raspuns.Esti singura mamica cu care am vorbit in cunostinta de cauza (care a trecut prin asta)si am mare incredere ca stii ce spui
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
suede spune:
Eu va las,ma duc la baita
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
Lali_mete spune:
Piticii din paduuree ,au case in ciuperci
Mananca fragi si muuureee si-ncaleca pe melci...
Piticii nu stiu carte,nu stiu nici poezii
Haideti sa-i trimitem in lungi calatorii..
Sfarsitul nu era asa,dar hai sa trimitem toti piticii de mamica speriata la plimbare,nu vreti? Toate avem cate unul,sau mai multi,si spunandu-ne oful aici ne mai descarcam,mai scapam de temeri,ne mai venim in fire...
Alex,mamicule,ce faci? Cum mai esti?
Cristina mi-am dat seama aseara ca am sarit calul...asa am tendinta mereu,sa fac craaa-craaa,refaceam mesajul cand l-am citit pe cel de la tine si m-am rusinat,asa ca am sters tot ce ii scrisesem lui Anco
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
anco spune:
inca n-am fugit, va citesc, dar imediat ma duc sa hranesc puii
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
7 martie facem jumate de an
Lali_mete spune:
Suede baitza placuta ... ooof,iar astia cu 60 de secunde ale lor
Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian
hepilica spune:
fetelor, vroiam sa va intreb ce parere aveti de premergator.
veti lua puilor? am citit tot felul de pareri pro si contra si am studiat si oferte. sunt indicate de cand bebe sta in fund nesprijinit. am vazut si cateva modele de la chico si e mentionat ca se pot folosi de la 6 luni. probabil pe la vreo 7 luni bebe sta singur in fundulet, nu?
voi ce parere aveti?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
vik-cj spune:
Na..ca iara am alergat dupa voi...dar v-am prins!
Anco...eu nu am cuvinte despre un asemenea barbat...jos palaria ca te descurci asa bine cu cei doi puiutzi. O sa regrete el odata...
Iulika...sanatate multa lui Bruce. Eu sincer nu stiu cum as reactiona daca ar pati si Isabela la fel...cred ca prima data as lua eu un distonocalm...
Si am ajuns si la Alex...foarte frumos ti-a raspuns si Claucia dar si Bia...cred ca fiecare zi langa puiutza e o lectie invatata. Eu cred ca toate avem angoase si stari de "sfarseala" fizica dar mai ales psihica. Cred ca ar fi bine daca ai avea cu cine sa povestesti.
Techila la puiuti ...sa devina mancaciosi.
Eu azi am iesit la o plimbare prelungita cu Isabela si apoi am tras o tura de mall...cu tata. Vai ce bine a fost. M-am simtit iar fetita mica si rasfatata desi am luat cadouri pentru Isabela, Sorin si mama.
Despre celebra schema de diversificare scrisa de Iulia nu comentez decit atit...parte din ea e luata din capraru dar sunt multe chestii controversate: zahar, miere, sare???? Hmmmm...si 630 lei consultatia????? Nesimtire!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela