Dovlecei de sept-oct 2009 *100* a venit primavara"

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Va multumesc, fetelor!!

Nu stiu ce fel de virus e(l-au numit un simplu, usor virus).Daca era ceva vreo bacterie sau un virus mai periculos ieseau la analize.Analizele sunt perfecte.Aici cica in ultima vreme copii de dupå 6 luni au episoade din astea (chiar si mai urate), fara a depista exact ce si cum e..Si mai depinde si de la copil la copil..Acum nu stiu ce så spun..Probabil asa e.

La spital suntem mereu tratati bine..Numai ca atunci cand mergi la urgenta, riscul sa stai cu orele e foarte mare, pt ca mereu vin cazuri mult mai urgente si se lungeste treaba.In rest daca intrebi cat mai dureaza , ca au trecat deja cateva ore , nu stiu cum så iti raspunda mai frumos ca au primit cazuri urgente si ca va veni imediat ce sunt liberi medicii..Dar asistentele sunt mereu prin preajma så ne mai intrebe cum suntem si så ne aduca aminte ca : ,vine, vine medicul in curand!'

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

La spital suntem mereu tratati bine..Numai ca atunci cand mergi la urgenta, riscul sa stai cu orele e foarte mare, pt ca mereu vin cazuri mult mai urgente si se lungeste treaba.In rest daca intrebi cat mai dureaza , ca au trecat deja cateva ore , nu stiu cum så iti raspunda mai frumos ca au primit cazuri urgente si ca va veni imediat ce sunt liberi medicii..Dar asistentele sunt mereu prin preajma så ne mai intrebe cum suntem si så ne aduca aminte ca : ,vine, vine medicul in curand!'

iulika - dar sa stii ca asa e si in romanica. la fel iti spun si aici la urgenta "vine, vine medicul... maine".

si asistentele la fel stau prin preajma....si isi asteapta dreptu'.

si la fel de frumos raspund si ei cand intrebi ceva. ai auzit de madam culcer ce a dat-o pe biata mamica cu capu' de ciment ca nu alapteaza.

e foarte pitoresc totul.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara gagici!Ce faceti voi? In seara asta cine da party? Cine da vin,prajituri?Mai fetelor,mi se pare mie sau Tulibu cam lipseste la apel? Si Monica cea vesela care ne canta in fiecare seara?

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Paul-Iulian...Paul si mamica lui
fetita,bucalata;despre .fetita.bucalata
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

'na seara gagici!Ce faceti voi? In seara asta cine da party? Cine da vin,prajituri?Mai fetelor,mi se pare mie sau Tulibu cam lipseste la apel? Si Monica cea vesela care ne canta in fiecare seara?

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Nasterea lui Paul_Iulian

si uve lipseste la apel...de ceva vreme inca..

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

iulika - dar sa stii ca asa e si in romanica. la fel iti spun si aici la urgenta "vine, vine medicul... maine".

si asistentele la fel stau prin preajma....si isi asteapta dreptu'.

si la fel de frumos raspund si ei cand intrebi ceva. ai auzit de madam culcer ce a dat-o pe biata mamica cu capu' de ciment ca nu alapteaza.

e foarte pitoresc totul.

h.

Multumesc lui DD.

In Romania da , stiu, cunosc!Dar aici a venit , pe bune, medicul!!

Si fara bani!!

aici pt bebe vizitele la medici sunt gratis.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Hepi cocosu raposat brad pitt a aparat gaina??

nu ma selen. alt cocos - i-am zis Arnold de la scena aia .

mai are socrul meu un cocos negru, mare, frumos care alearga in viteza toata ziua, cred ca are ceva la cap pe asta il cheama BMW .

h.

Multumesc lui DD.

pe silent asa,ca barb atii mei dorm unul de-a dreapta si unul de-a stanga mea.Ce de vedete in 'poiata' socrului tau...

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna seara din nou . Techila ,daca nu sunt eu prea ramolita ,imi amintesc ca la un moment dat in sarcina la o morfofetala unul din puii tai avea ceva la inimioara sau cel putin asa ti-au spus atunci.Ai mai urmarit situatia? Era ceva sau nu? Uite asa ajungem la motivul pentru care am citit eu odiseea voastra foarte atent.Intrasem eu si pana in saptamana 22 cand am facut prima morfo 4d insa nu foarte des.La aceasta morfo Dr Radulescu -Botica ,un extraordinar dupa parerea mea ,a descoperit un focus hiperecogen la ventriculul stang al puiului meu drept pentru care am facut lunar 4d la el sa monitorizam situatia.Bineinteles ca am mers la multi medici care mi-au spus pe rand ca acesta ar fi semn de Down insa probabilitatea ar fi mica pentru ca nu avea si altele.E mult de discutat.Sarcina mea a fost umbrita de acest lucru si am plans pe la usile multor medici din tara asta.Asta ar fi alta poveste pe care v-o spun alta data.POate iti faci timp sa -mi zici si mie daca voi mai faceti cva investigatii la puiul vostru .Asta e motivul de am ajuns la Culcer aseara.Se pare ca nu am nimerit .Poate s-o gasi cineva aici sa ma sfatuiasca incotro s-a apuc.Nu ma pot linisti pana nu stiu daca Raducu are sau nu ceva la inimioara.

Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mey dar ce faceti cu toatele??unde fugirati? faceti curat in baie? sau hraniti puii de om?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

poze de la origini pana in prezent ************ nasterea a doua putze

Mergi la inceput

Techila eu sunt aici nu de alta,dar am facut curat pe zi,inclusiv in baie,si acum oricum nu am cu cine,grasul meu doarme

Lali Lacra de
Paul-Iulian
Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Eu am mancat ca

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput