Aspirante optimiste!Felicitari sorinake!!!! (452)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna seara,mai intru si eucaci timp ne+ma,decat dupa ce se culca sau se baga la patutz marmota
ma bucur pt voi fetelor,vedeti ca se poate?mai stati linistite si profitati de sarcina,eu oricum va felicit si va doresc din tot sufetul meu la dublu sarcina usoara si bebei sanatosi
COSMI,ce fericre pe tine cu concediu,eu nici macar nu am simtit ca sunt in co doar ca am dormit pe zii cu fata dar in rest ma ostenesc toata si nici nu se observaasta e!
TALIDA,in privintza testelor nu stiu ce sfat sa+ti dau,am facut si eu dar atunci nimik nu iesea,asa ca m_am lasat pagubasade unde esti din craiova,olteanco?eu sunt din 1mai
MADUTZA,eu zic sa asculti sfatul medicului si sa mai astepti 2luni juma cat mai ai ca deja a trecut din timp si va fugii repede,mai ales cu un copil acasa,nici nu stii cand a trecut,stiu ca e grea asteptarea,mai ales ca ai trecut prin greu"imi pare rau!"dar ai sa vezi ca DD vede si+ti va da un bebe super sanatos si o sarcina asemenea
JOY,mamico,pe tine te astept luni la raport caci voi fii super activa,sunt la servici si cu ochii+n DC,oricum iti tin pumnii numai de bine si chiar asta seara cand ma rugai cu fetitza ma gandii la voi sii ii cerui la SF.Maria sa+si mai bage urechile pe aici,la rugaciunea noastra de grup si sa+i fie mila de durerea noastrasper ca ma va asculta!
noapte buna ca ma bag in pat,revin maine de dimi la cafea,sper sa mai fie caldasa nu uitati lumina aprinsa si spor la gigei activi si indemanatici

18+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marya_b spune:

Buna fetelor!
Sunt noua pe aici, insa sper sa ma primiti si pe mine in club
Vreau si eu sa devin mamica...numai ca deocamdata imi este cam teama si prefer sa ma concentrez mai mult pe work ..Am o varsta si probabil de asta privesc cu mai mare retinere ideea de a face un copil. Ma rog, nu vreau sa va plictisesc cu "filozofeala" mea, insa am simtit ca va pot spune ce am pe suflet din punctul asta de vedere.
Am inceput sa studiez..cred ca pot sa scriu si o carte cu teorie despre fertilitate, numai ca...mai trebuie sa pun si in practica
Cu ajutorul vostru poate imi fac curaj

Felicitari celor care au reusit sa devina mamici si mult succes celor care aspira la acest statut!

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Sorina felicitari inca o data! Ma bucur mult de tot pt tine!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Fetelor ma duc si eu la culcare. Noapte buna si spor la treaba

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui marya_b

Buna fetelor!
Sunt noua pe aici, insa sper sa ma primiti si pe mine in club
Vreau si eu sa devin mamica...numai ca deocamdata imi este cam teama si prefer sa ma concentrez mai mult pe work ..Am o varsta si probabil de asta privesc cu mai mare retinere ideea de a face un copil. Ma rog, nu vreau sa va plictisesc cu "filozofeala" mea, insa am simtit ca va pot spune ce am pe suflet din punctul asta de vedere.
Am inceput sa studiez..cred ca pot sa scriu si o carte cu teorie despre fertilitate, numai ca...mai trebuie sa pun si in practica
Cu ajutorul vostru poate imi fac curaj

Felicitari celor care au reusit sa devina mamici si mult succes celor care aspira la acest statut!

Va pup cu drag!

Bine ai venitScrie vreo 10-12 mesaje sa scapi de moderare si sa te "vedem" in timp util
Sorina in legatura cu beta eu zic ca e bine,poate fi si o ovulatie mai tarzieFii optimista da,daca Dumnezeu ti-a dat minunea va avea si grija de ea.Multi

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Sorina, valoarea Bhcg e buna! Indica aprox 4 sapt de sarcina. Mergi sa mai faci unul peste 2 zile si apoi sarbatoreste. Vei fi mamica. Felicitari!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Uite Sorina ca sa vezi ca e bine,copiez aici ce am gasit pe un site:

Nivelurile de hormon hCG din timpul sarcinii:

a 3-a saptamana de sarcina: 5 - 50 mIU/ml

a 4-a saptamana de sarcina: 5 - 426 mIU/ml

a 5-a saptamana de sarcina: 18 - 7.340 mIU/ml

a 6-a saptamana de sarcina: 1.080 - 56.500 mIU/ml

a 7-a pana la a 8-a saptamana: 7.650 - 229.000 mIU/ml

a 9-a pana la a 12-a saptamana: 25.700 - 288.000 mIU/ml

a 13-a pana la a 16-a saptamana: 13.300 - 254.000 mIU/ml

a 17-a pana la a 24-a saptamana: 4.060 - 165.400 mIU/ml

a 25-a pana la a 40-a saptamana: 3.640 - 117.000 mIU/ml

Tu cu val 79 te incadrezi in saptamana 4

Mergi la inceput

Andreea,Didi,Madutza va
Somnic usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Andreea,Didi,Madutza va
Somnic usor

Somn usor! ne vedem maine la cafeluta!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Am asteptat cu sufletul la gura momentul asta, Sorina. Cred ca F5 meu nu mai rezista mult timp saracu. Incerc sa imi caut cuvintele - nu prea reusesc. Am lacrimi in ochi - de fericire.
Felicitari draga mea si sa te bucuri de fiecare clipa de sarcina. O meriti atat de mult..... Iti trimit o imbratisare calda.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput