Aspirante optimiste!Felicitari sorinake!!!! (452)
Raspunsuri - Pagina 11
cos_minutza spune:
Talida o singura data am facut ca la cat de regulat e ciclul meu m-am lasat pagubasa
Cred ca Narcis(nu sunt sigura
) si erau 3 intr-o cutie
In primavara asta,musai sa vina barza
ukume24 spune:
fetelor si eu am facut teste de ovulatie. Din pacate nu mai stiu cum se chemau dar erau in cutie roz si erau 5 teste. Mie mi-a aparut 2 liniute in z 17 si atat. Si liniuta era asa cum scria pe prospect-adica se vedea la fel de bine ca si cea de control. Mie mi se par foarte ok mai ales ca eu nu am rabdare cu temperatura bazala.
ancadragoman spune:
eu am facut teste si nu am avut niciodata unul pozitiv asa ca am ramas la temperatura![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
camcris spune:
si eu am facut un set de teste de ovulatie parca erau 5 in cutie, nu mai stiu ce denumire aveau, dar la mine au fost 2 liniute timp de 3 zile consecutiv si nu mai stiam care a fost ziua ovulatiei, asa ca m-am lasat pagubasa, eu am CM regulat, si cu ovulatia satu bine.
Deci ramane la alegerea ta.
ukume24 spune:
Fetelor eu va las ca imediat trebuie sa plec. Sper sa ma intorc la voi cu o veste buna . Ma inotrc oricum si daca nu e buna vestea :)
madutza_bra spune:
Anca, ai si de la mine un vot 
Fetelor, eu luni ma duc la dr sa vada cum ma recuperez. Oare o sa-mi faca doar control sau si eco (sa vada daca e ok inauntru)?
Si ma mai gandesc la ceva: daca dr-ita a spus pauza la bebe 3-4 luni, ce ar putea sa o faca sa ne dea unda verde mai devreme?O eco sau niste analize bune?
cat despre testele de ovulatie ( am mai zis) eu am folosit test pe baza de saliva si a mers
. Adik am prestat dupa cum a iesit pe test si s-a prins bebe. Data viitoare oricum voi folosi toate mujloacele posibile ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ancadragoman spune:
Va multumesc pentru voturi.
Mada ti-a facut chiuretaj cand ai pierdut sarcina?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Va multumesc pentru voturi. Mada ti-a facut chiuretaj cand ai pierdut sarcina? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Da, Anca. Luni am facut chiuretaj. Era oprita de aprox 1 sapt
. Am facut 2 eco la 2 zile distanta plus Bhcg, dar degeaba, inimioara se oprise...Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

sa devin