IRLANDA - irish girls

IRLANDA - irish girls | Autor: irlandeza

Link direct la acest mesaj

Irlanda 1

Irlanda 2

Buna fetelor.
Am regasit subiectul din intamplare dupa o lunga absenta de pe DC.
Sper ca sunteti bine cu toate, mi-ar place sa aflu vesti de la voi.
Am pus mai sun link-urile catre celelalte subiecte cu Irlanda.
Eu va astept aici, cu bratele deschise.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN

Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

hello Mari! ce mai faceti? a crescut Patricia, nu am vazut poze. ma grabesc.
m-as bucura si eu mult sa vad ce mai fac fetele. mai intrati pe forum?
ori va vopsiti tricolor de Paddy's Day?
am luat vacselele aferente si pictat fata cupilului din dotate cu ele. exersat deci, copilul a raspuns favorabil. mai ales ca nu ii placea face painting pana acum.
cum vi se pare doom & gloom- ul, ie. recesiunea, sunteti bine?
imi place ca sunt oferte fff multe si ca au scazut considerabil preturile. restul nu...
fug sa ma imbac. sa imi iau fata de la scoala

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

inca nu stiu ce facem de st paddy, probabil vom merge la vreo parada...nu cred ca la cea din centru dar anii trecuti am fost prin orasele mici de-alungul coastei sudice (nu mai stiu exact care, greystones,bray,dalkey etc) si a fost frumos, nu atit de aglomerat ca in centru si plin de restaurante dragute pentru un pint si o pizza dupa parada...:)
pe mine ma termina recesiunea asta, mi-au taiat salariul de citeva ori plus levy, plus mai stiu eu ce...si nici nu mi se pare ca au scazut preturile prea mult...adica platesc childcare la fel de mult, benzina la fel daca nu mai mult, road tax si insurance la fel de mult, mortgage la fel, bill-urile de gaz si electricitate la fel,vhi-ul a crescut, etc...adica cheltuielile de zi cu zi nu mi s-au redus defel...ca mai gasesc cite o tzoala si un papuc mai ieftin :) nu prea ma incalzeste...:(
am aflat ca se inchide uci tallaght , nu-mi vine sa cred, e al doilea loc dupa dundrum unde mergem la filme si imi place in mod deosebit ca au butter popcorn! de-li-cios! nici nu ma intereseaza ce film vad atita timp cit am butter popcorn! :)
plus ca s-a inchis hughes & hughes...care dupa border (care s-a inchis anul trecut) era libraria mea preferata...:( well, cam atit despre doom & gloom, predau legatura :)

Mergi la inceput

de paddy's day mergem la noi in orasel la parada. anul trecut a fost f frumos. ne mai vin si dubliners la noi ca e muult mai quiet decat Dublin candyfloss& amusemnet park pt copii dupa. puteti veni si voi- da-mi pm si iti zic in ce oras stam
sotului si mie ni se pare ca se compenseaza cat de cat faptul ca au scazut salariile un pic + levy cu morgage-ul considerabil mai putin, curent si gaz un pic mai ieftin. cheltuielile saptamanale mai mici, nu ca le-as fi redus. nu ma refeream la haine. iar childcare nu mai platesc ca mi-e fata la scoala.
in rest am fost ieri in park de copii cu dra si ne-am bucurat de soare. alaltaieri am fost la bray si am vazut marea si lebedele super domestice
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

fetelor, voua v-a rasarit ceva in gradina ?? (ma refer la bulbii de primavara, ghiocei,zambile, daffodils etc) mie nimic! de fapt au incercat sa rasara vreo 2 zambile dar acum par uscate si inghetate...( si nici n-am vazut pe marginea soselelor sau prin roundabout-uri ca si in alti ani...si nu numai atit dar mi-a pierit clematita ce am pus-o anul trecut ...:(
apropo de parade etc azi mi-a zis o colega de suferinta :) ca in Trim va fi un "hot air baloon festival". daca va intereseaza amanunte am sa le cer la rindul meu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna seara.

LA MULTI ANI de Ziua Femeii si Ziua Mamei ( in Ro.)
In sfarsit, ne-am regasit.
De Patrick's Day facem bagaje, pe 18 o trimit pe mama cu Alexia in Ro, pana in august, asa ca anul asta sarim peste.
In gradina altora, ca noi nu avem, au si inflorit deja daffodils si brandusele si ghioceii, au iesit si frunzisoarele din bulbi, dar astea sunt gradini la soare .
In rest si noi suntem bine, Alexia merge la play group, ai place mult, sapt. trecuta am fost la mare, pe Strand Road, a fost super, nu a batut vantul deloc si am mai prins si fluxul, ca de 6 ani apa a fost tot in retragere.
Unde mergeti in vacanta? Mai mergeti si in Ro.?
Cam astea ar fi noutatile.

Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !

Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog

Mergi la inceput

ce bine ca ai amintit de Trim Balloon Fiesta, speed, iaca asa link:
http://www.trimballoonfiesta.com/
am tot vazut panouri publicitare pe stazi. iar sambata trecuta chiar am fost prin Trim si am cercetat netul pt detalii. suna fun, insa e 2ori/zi dim& seara, nu au o ora anume, in functie de vreme. insa mai sunt si altele pt copii
mi-au rasarit irisi, zambilele cam pitice pt perioada asta, branduse, lalele cam putine& pitice, deloc narcise. mi-a degerat yucca si inca una, mi-au rezistat primulele, gura leului, magnolia, garofitele, macul californian,varza ornamentala,trandafirii, merii din ro. hortensiile au boboci, la fel azaleele, liliacul, rhododendronul. am inca patrunjel din toamna si mi-a iesit si usturoiul verde& un pic de chives. clematitele mele nu au inghetat, au si ele bobocei.
oops, gata mi-e pauza.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce fac fetele? Ati avut un wk placut? A fost frumos azi si cald, desi de dimineata parea cam innourat.
Am fost si noi in parc, ne-am simtit f. bine. Incercam sa profitam de ultimele zile impreuna.

Sa o ajutam pe MIHAELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !

Mergi la inceput

irlandeza, chiar a fost o zi superba...noi am fost cu masina sus pe munti (ca locuim aproape) si am oprit din loc in loc sa mai luam aer, sa ne mai plimbam prin paduri, o poza, o inghetata etc.

emaaimee, merci pt link-ul cu Trim, pare super, sper sa ajungem...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Happy Paddy's Day ! :)

Mergi la inceput