"Dovlecei de sept-oct 2009 *97* 7 luni!"
Raspunsuri - Pagina 6
NelaM spune:
Maria, Piski e un frumos, ti-am zis, da? Faza cu autobuzul mi-a adus aminte de noi, odata, a facut circ Ana in autobuz! Numai intorceau asa, capul, si se uitau la noi, cu priviri ce ne intrebau "dar ce ii faceti, doamna, de plange asa?!"... am crezut ca nu mai ajungem! O singura data s-a intamplat, dar ne-a ajuns!
Cecilia draga, nasol momentul cu inindatia. Va pup! Ce mai face Mamarutza? Cu jobul merge bine?
Eu trebuie sa ma interesez de nanny cand ne intoarcem din Romania. Nu stiu cine intreba de nanny filipineze, zilele trecute; aici numai filipineze si indoneziene sunt, si localnice, bineinteles. Deci o sa angajez o bona frumusica, care se ne incante pe toti trei! Am zis!
Andruska, da, ia mai pune niste pozici! Multa sanatate si sa rezolvi cu maseaua.
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
SabinaY. spune:
[cor[cor
La multi ani Maria Irina!! de alecsxa0208
La multi ani Daria Maria!! de grasunica80
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Buna dimineata pe fuga...nici nu se mai pune vorba de recuperari
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
MangaGirl spune:
si voiam sa mai spun ceva de 2 zile...am vazut poze noi cu Andreea si Teodora de monique si m-am impresionat tare. imi doresc si eu asa copil artistic. amandoua sunt frumoase si dragalase si vedem bine si talentate. am incercat sa las si niste commenturi la poze, dar nu le ia.
si pana nu ma duc la culcare, le salut pe doamnele Hepilica, Nela, Mely, Raluk. Mely mami, bine ca le-ai dat de cap pana la urma. stiu ce inseamna bb urlacios ca asa mi-a fost Aidan azi mai toata ziua. vina mea totala....i-am stricat somnul. dar tre' sa se caleasca, n-am ce-i face. ii tot spune ca viata-i grea si lumea dura si trebuie sa se obisnuiasca.
oare am spus ca baietii mimikai mi-au inseninat ziua? mortali. dar cred ca am mai spus o data.
andra nu te invidiez cu maseaua aia deloc. eu stiu cum sa nu poti lua decat paracetamol pe infectie si gravida.
beatrice liniuta aia roz tot pala a fost si la mine la 2 sp dupa ce nu mi-a mai venit CM si copil a fost. succes si tine-ne la curent.
doamna luci ha, ne ajungi?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
NelaM spune:
Mai, ce imi plac caracterele astea! Am copiat din mesajul Ralukai, sa vad cum se vede.
Zilele trecute noi am fost la plaja. Poate ma invrednicesc si va pun si un filmulet ce l-am facut duminica. A fost tare frumos, ne-am incarcat bateriile. Nu am facut baie, apa e inca foarte rece, am stat numai pe plaja.
A venit primavara!
_
NelaM spune:
Asa-i ca ne-am satura de atat roz daca v-as scrie tot timpul numai asa? Dar e frumooooos. Mie imi place, e romantic.
Ana este la ora de aerobic.
La noi se anunta o zi foarte frumoasa, cu mult soare.
Va sarut usor pe frunte, de noapte buna, sa visati frumos si bebelacii sa fie cuminti.
Noi ne incepem, incet, incet, ziua.
Ma duc sa imi fac o cafeluta
_
MangaGirl spune:
sa mai spun ca uka e mortala cu textele la poze, iar Carina e adorabila? nu mai zic. si apropo, unde e Ioanna these days?
la multi ani Raisa! sa fii sanatoasa mami scump.
sabina buna dimineata.
mihaela ce peripetii. unde te-a purtat vantul si gandul azi?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
Ola fetili!!va scriu repede ,apoi merg la somn!!
Noi am facut un drum la spital , am stat vreo 5 ore..Bruce avea din nou febra la ora 18 (39.6) ..asa ca nu am mai stat si am vrut så ii facem un set de analize..Care bineinteles ca sunt perfecte..l-a controlat in urechiuse.. nu au vazut nimik dar cica daca mai face din nou febra( ii scazuse febra dupå un supozitor pt varsta/greutatea lui, noi ii dadusem de bebe de 3 luni) så mergem asa de dublucontrol så vedem daca are ceva la urechiuse..ca altceva nu e pt ca i-au luat si probe de sange si urina..Nu va spun ca de la plangocit cum era dupå ce i-a scåzut febra gangurea, radea vorbea de ne lasau astia mereu la urmå( ii luau pe cei mai gravi..am vazut intra-devar cum arata copii cu adevarat bolnavi), si uite asa am stat 5 ore la urgente..
Acum speråm chiar så nu mai revina!!
vå multumesc pt aprecieri!!Sunteti atat de dragute!!
ukaaaa am vazut pozele cu 'martisoara' mea ce frumoaså..e cea mai cea, så stii , o scumpå, o dulce.
Am plecat la nani..Noapte buna!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Iulik sper ca e mai bine Bruculica acum. Ma bucur ca nu va seriati prea tare si va pastrati calmul. Multa sanatate sa nu mai vina febra inapoila baiat.
raluk te-am scapat la milimetru.....daca alergam naibii mai repede de prindeam online. Zi-i lu Alexutu sa se faca baiat de comitet ca maine poimaine mergi la Cluj si trebuie sa faca fata la fete.
Mimiko poze bestiale !!!!! si Adi il tine pe David cu capul in jos ca intr-una din pozele tale de la gimnastica
fragutza nu trebuie sa ai emotii, hepilica ti-a scris asa frumos azi Un biet mar si un morcoveatza nu vor schimba cu nimic starea lui Natalix. Consider ca grijiile tale trebuie sa fie mai accentuate mai tarziu, cand se va ajunge si la un ousor, la un iaurt...o carnita.....sau ce mai papa copilasii....ca eu nu stiu, spun si eu ce am auzit la lume ca vorbeste.
techila tinem pumnii cu mango ...daca nu, eu zic sa treci la fructul pasiunii....
VA ROG MULT SA NU VA SUPARATI dar mor de somn si nu pot raspunde fetelor asa cum as vrea.
Imi place ca cele mai multe dintre voi deja ati inteles ca e greu cu copilasii si cu cititul atat de mult.....si e mult maiplacut sa savurezi cateva randuri faine la ceas de seara cand intri sa te relaxezi.
Va imbratisez
PS - Davidelu e VARZA, plange si nu am reusit sa-l cuceresc cu nicio jucarica de dentitie. E alb la cei doi dintisori de jos, isi smulge efectiv degetele ....ii curg balutzele ca la un caine frumos de Techila, Uka, sau Alex.....Nu mai stiu ce sa-i mai fac.I-am dat sa roada in seara asta ratele alea cu care face baie ca am zis ca poate sunt mai tari....nimic. Il luam sa-l fac avionul si incepea dragutul sa rada in timp ce-i curgeau lacrimi pe obrajori.
I-am repetat toata seara: lasa mami ca trece si o sa poti sa mananci carnita cu dintocii
Numai bine la toti bebeloii !!!!!!
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009