Timisoara, Impreuna! (168) Adieri de primavara
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
vickip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Multumesc Vic ![]() ![]() deya |
vezi ca in cele 2 link-uri erau 2 adrese diferite...suna-i inaite ca sa vezi care e cea corecta...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danitin spune:
Mihi, La multi ani fericiti si tot binele din lume!!!!!
... si www.mylilwhitedress.com/wp-content/uploads/2009/09/Light-Pink-Romantic-Rose-Bouquet.jpg" target="_blank">un buchet de flori
danitin spune:
Noi am fost ieri in excursie pana la Szeged. A fost frumos si placut. Astazi aveam in plan o excursie la casutza, dar norii astia ne cam dau planurile peste cap.
Va pe toate si va doresc o duminica frumoasa !
Mariaa spune:
La multi ani, Mihule, sa fii sanatoasa si sa-ti vezi copilasii mari si la casele lor mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
cine pofteste o cafea , un ceai , capucino, inka ????? poate si niste covrigei ???
multumesc de voturi fetelor .... puteti si azi sa votati .... va rogggg aici http://www.animalut.net/user/mininova2.html
o saptamana cu mult soare va doresc
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
buna dimineata si de la mine
Andanii eu servesc cafeaua si covrigeii ... merci...
Mihi cu intarziere iti zic si eu La multi si fericiti ani! alaturi de familia ta frumoasa.
www.1001case.ro/images/products/big/aranjament-flori-de-toamna-www-floridelux-ro-image0-259383.jpeg" target="_blank">pentru tine
noi am fost plecati la arad unde n-avem net ... a fost tare fain, Alex a stat mai mult pe afara, dar din pacate iar e cu muci si a inceput sa tuseasca, asa ca azi a ramas acasa.
Deya da, soacra mea e croitoreasa .... asa ca are cine se ocupa de toaletele mele pt nunti
trupa, o zi faina
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza...
In prima faza, La multi ani , Mihule draga!
Chiar daca cu ceva intarziere, e din suflet!
O viata minunata sa-ti dea D-zeu!
Andanii, votat!
Ines a stat acasa joi vineri si azi, din cauza de bronsita + rinita ei de primavara, care a culminat si cu o conjunctivita.
E aproape bine, mai tuseste dar o sa treaca.
Vrea deja vacanta de Pasti, a comandat la Iepuroaica sefa ce vrea, asa ca bat de nebuna drumurile sa gasesc...
Am vazut de intalneala, hai sa va pove unde am fost noi sambata noaptea...
La karaoke in Mall, la San Marzano...cu cativa prieteni.
super loc, super atmosfera, mie mi-a placut tare mult, asa incat in fiecare sambata vom fi prezenti.
Daca v-ar place, pot face rezervare, pana miercuri trebuie sunat sa rezervi locurile.
Au pizza, salate, supe, paste, aperitive, tot ce vrei, preturi de bun simt.
Io vin oriunde ziceti voi...
Si mai ceva, anul trecut vorbeam de o ieseala cu masinile cu intreg familionul la iarba verde...
Ce ziceti?
Un mic, un gratar, o voie buna?
Fug sa ma bucur de soare...
Ana68 spune:
'Neata...votat bebelusul ala...si suna bine un gratar la iarba verde...sa auzim de bine si sanatate la bolnavi!
Mihi spune:
Am intrat repede sa va multumesc pt urari dragelor, flori si ganduri bune...am sarbatoritin familie...au venit si nasii...si tata...care a luat-o azi pe mama...a stat 3 saptamani la mine...s-a dus si ea la casaei sa se repare saraca...deci iar sunt pe turbo...jumate din familion cu muci...Americanu pe antibiotic...noroc ca Rosalinda e cuminte...dupamasa fug la controlul de 6 saptamani...
Va pup apasat
mihi