Timisoara, Impreuna! (168) Adieri de primavara

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut!

Silva, nici eu nu stiu de ce nu am mai intrat asa de des in ultimele zile ... am 3 zile de concediu, vreau sa le fac pe toate, si-mi trece timpul incredibil de repede.

Ana, vroiam sa-ti ofer un ceai ca la carte, daca cafeaua nu a fost buna din cauza de prea multe calorii. Sper sa dai de el maine dimineata

Andani, votat, sa traiti!

Vicki, multzam de cafea ....

Geta, bine ca mi-ai amintit , si noi avem nunta in aprilie, dar nu cred ca-mi fac eva nou, o sa dau iama prin garderoba sa vad ce-mi mai vine dintre toalele festive din anii trecuti.

Asa .... ieri mi-am montat o jardiniera la fereastra de la bucatarie, vreau sa cresc in ghivece patrunjel, leustean, telina, marar ... ierburi din astea aromatice bune de pus proaspete prin mancaruri. Sper sa-mi iasa experimentul.

Cat depre intalneala, daca e in cursul saptamanii, inclusiv vinerea, numai daca o faceti la Malll, ca altfel nu am cum sa scap de la lucru. dar cu vremea asta frumoasa probabil ca o sa vreti la o terasaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am vrut sa scriu mai multe da' m-am scurcircuitat de la cele 5 nunti ale Deiei si am pierdut tot fata dragaaa, ce sa-ti urez...opinci bune de rupt in talpa!!!

week-end faina sa aveti cat despre intalneala de-o putea venim si noi.
pusixuri la tata' lumea.

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Da da Mariaa
2in familie
2 la prieteni(aici is acelasi cuplu dar tin dupa moda de la tzara si la fata si la baiatnoroc ca au muzica buna de jucat)
1 la o colega
1 la un prieten de a lu popica
1 botez in familie

Si la una din ele ma duc sa joc cu ansamblu

Mergi la inceput

Mihi la multi ani!Sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere sa iti cresti puiutii in pace si fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Mihi draga La multi ani, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa ta familie!

Cum in America nimic nu e ca in Europa, aici azi e prima zi de primavara, care o venit cu zapada multaaaa ninge ca in toiu iernii, cred ca ies la o bulgareala cu fiu-miu mai tarziu.

Mergi la inceput

Mariaa tu de care oficiul postal apartii?Ca trebe sa merg pana la oficiul postal 15 si nu stiu unde e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya

Mariaa tu de care oficiul postal apartii?Ca trebe sa merg pana la oficiul postal 15 si nu stiu unde e

deya

http://www.timisoreni.ro/servicii/oficii_postale/Oficiul_Postal_Timisoara_15_2175.html
sau
http://www.posta-romana.ro/offices/details/timis/timisoara-15_2323

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

LA MULTI ANI MIHI!!!

Mergi la inceput

Multumesc Vicsper ca m-am orientat bine pe harta.Luni ma duc peste ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mihi la multi ani cu multa sanatate si noroc

multumesc mult de voturi , a fost incantat copilu ... daca mai puteti va rogggg http://www.animalut.net/user/mininova2.html miiii de multumiri de la copil

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput