Carti pentru 9 ani?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Eu imi doream intr-o vreme ca fetita mea sa citeasca cu drag cartile copilariei mele, insa ea are preferintele ei... cartile copilariei ei Si sunt carti foarte frumoase, eu le citesc cu placere in rand cu ea, le discutam, ne citim una alteia pasaje amuzante.
Am incercat sa-i citesc Fram, ursul polar, si recunosc ca priveam cartea din perspectiva ei si tot speram sa ajung mai repede la partea interesanta Pana la urma am renuntat, citeam cate o pagina, doua, si ne apuca somnul pe amandoua.

sanzi_ana, cand fetita era mai mica, obisnuiam sa cumpar carti. Acum citeste enorm de mult, asa ca mergem cam la 3 saptamani la biblioteca de unde de obicei luam 15-20 de carti care in cateva zile sunt terminate. Pai de unde bani sa cumpar in ritmul asta... si adevarul e ca nici nu mai am loc. Ii mai cumpar carti care apar in serie, carti pe care ea le reciteste cu mare drag, Little house in the prairie, Narnia, Tin-Tin... si altele, cam 1-2 carti pe luna sunt cumparate, restul de la biblioteca.
O alta chestie faina e ca la scoala au comenzile de la Scholastic si cartile sunt mai ieftine.

Iasmin, multumesc, astept pm cand ai tu timp, nu-i graba

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Donia, cand ai timp verifica PM.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput