Fulgusori Noiembrie-Decembrie2009(32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,mamici si fulgusori dragi!!

va ofer si eu o aburinda si bunatatile aferente cu ocazia celor 5 lunitze...

In primul rand va urez tuturor SA AVETI O PRIMAVARA MINUNATA ALATURI DE PUIUTII VOSTRI ,CU MULT SOARE ,ZAMBETE SI GANGURELI!!!

si tot la capitolul felicitari...
LA MULTI ANI ,IULIAN,PUIUT DE MONIS!! SA CRESTI MARE ,SA FII SANATOS SI SA FII CUMINTE (ca mami sa poata sa mai stea cu noi cate putin)!!

LA MULTI ANI SI TIZULUI NOSTRU DAVID DE DANA.N. ,SA CRESTI MARE SI SA FII SANATOS !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neata buna la toata lumea! Ceaiul si apa plata sunt servite!

Coque, inelele s-au pierdut undeva pe drum, asa ca azi imi mai trimite saraca tipa de la care am cumparat inca o tura, de data asta plateste suplimentar si ptr tracking, macar sa le putem supraveghea calatoria... Am emotii cu slingul, in principiu e gata, mai trebuie sa cos partea de sus care ramane fixa in inele, dar astept patternul sa ma orientez cum sa fac. De ce am emotii, ptr ca zana asta a mea mica nu-i fan nici wrap, ea adoarme singurica in patut si in wrap sta numai daca e linistita, hranita, si gata sa adoarma, dar la fel de bine ar sta si in patut... De purtat pe afara n-am purtat-o ptr ca sta f cuminte in carucior sau scoica si daca incerc s-o pun se agita in wrap.
Vad ca ai comandat de pe amazon. Iti trimite jucaria aici in tara? De pe care amazon ai cumparat (com, uk, de)si cat a fost transportul?

Spun si eu la multi ani sarbatoritilor de azi!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

De acord si eu cu mancarea de la tara, nu mai e ce a fost. No eu imi permit sa folosesc produsele de la "tara" adica de la socrii mei din curte si de la bunica sotului ptr ca stiu sigur ca sunt absolut ok. Dar asta inseamna gaini deci carne si oua si ceva zarzavaturi si fructe. Fructe am si de la ai mei din gradina. Doar ca puii aia de la socrii sunt comestibili doar dupa ce ii fierbi cu orele de nu mai ramane nimic de capul lor si de cele mai multe ori pruncii nici nu se ating de ei. Ii mai pacaleam si taiam marunt de tot carnea si faceam ceva gen perisoare sau chiftele sau amestecam carnea taiata in mancarica.

Coque exercitiile alea (si imaginile) sunt din Capraru. Eu pe astea le tot fac de la Vlad incoace.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

da, da, LA MULTI ani si celor 2 DAVID:)

Diana, am comandat de pe UK si de pe de.
Tare ea fost ca de pe UK , la comanda anterioara a venit chiar a doua zi.
Termenul este cam de doua saptamani.
In principiu, comanda de pe DE este mai ieftina, am simulat ceva intr-o cutie mare si transportul era 6 EU fata de 12 lire pe UK, cu acelasi produs. Acum, cu o comanda cu 2 cutii mari, platim 17 lire.
Ce e foarte important, sa gasesti produse de la Amazon, nu de la alti furnizori. Cu astia, am simulat un transport si plateam 150 de lire transportul. Sunt multe chestii de la Amazon, dar si furnizorii aia au chestii foarte faine, asa ca ma simt uneori limitata. Oricum , am gasit bouncer la jumate de pret fata de ROmania.

Fug

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Profit ca puiul meu doarme inca (de aseara de la 23) sa mai postez si eu un mesaj...ca de citit am citit tot ,acu sa vedem cu ce am ramas...

Monica,Lalu imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva ...va doresc multa sanatate si putere sa treceti cu bine peste aceasta incercare..multisi osa va lumineze zilele!!!

DANKUTZA ma bucur ca operatia mamei tale a fost o reusita ..multa sanatate!! Mult succes la munca!! Ce surpriza frumoasa ti-au facut copiii!!! E clar ca le esti draga!!

Ionela si celelalte fete care v-ati serbat ziua : cu intarziere ,dar din suflet va urez LMA cu mult sanatate ,bucurii si fericire alaturi de cei dragi voua !!!
P.S multa sanatate si varului tau!!

A_driana ma bucur ca ai revenit la noi ...multa sanatate iti doresc si tie!!!
p.s. bebei nostri au acelasi nume...

Simonette bine ai revenit !!! ne-ai lipsit si tu!!

ANDRE mica italianca sa-i treaca rapid raceala si colicii..ufff,nenorocitii....

MONIS,LAVIfulgusorii mofturosi ,sa isi revina cat mai repejor,sa lase mamicile sa se odihneasca...

sigur ar mai fi ,dar atat imi amintesc ...din cele 3 capitole pe care le-ati umplut de cand nu am mai postat...

si asa pe final de mesaj vape toate fara exceptie !!!! si promit sa devin mai activa (numai sa ma lase puiul,care tocmai face ochisori si vb cu animalutele atarnate de patut)

trimit si sper sa mai revin....O zi mai buna ca ieri va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza si de la mine!

eu is cam suparici, imi merge calculatoru ca un , se incarca o pagina in 3 minute, ma chinui de o ora sa recuperez 3 pagini, deci I give up
Bani de repair la busitu asta de calculator ioka..deci..cam ata e..
Sunt prin zona, sper sa reusesc sa va mai urmaresc!
Dankutza, frumos ai mai povestit tu de prima ta zi de scoala!
Am vazut pozici frumoase , da la modu in care mi se incarca o poza, astept o zi..deci pas si la asteaa
Pupici, o zi frumoasa, ca aici la noi ploua de ieri, e urat ca o zi de toamna, si cica vine primavara

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

NEATZA MAMICI!!!

Va trimit ceva dulce:

VIATA DE DINCOLO

Se spune ca doi copilasi in burta mamei vorbeau unul cu celalalt.
- Tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva… Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura…
- Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical… Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
- Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
- Bine dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

NEATZA MAMICI!!!

Va trimit ceva dulce:

VIATA DE DINCOLO

Se spune ca doi copilasi in burta mamei vorbeau unul cu celalalt.
- Tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva… Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura…
- Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical… Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
- Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista!
- Bine dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!

Lidia

foarte frumos Lidia

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetelor...

Dankutza... ce fericita trebuie sa fii cu asa elevi... asta da viata: satisfactie acasa, satisfactie la job! Ai o viata frumoasa.

Simonette, ma bucur asa de mult ca sunteti ok! Spor la gasit scoli.

nu imi dati va rog si mie link-ul sa ma delectez cu frumusete de fulgusori, va rog???

Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios, si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece!

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Neatza! Mmmm, simt asa o aroma de cafea de la Lavi si dau repede pe gat o gura de apa plata cu lamaie. Nu de alta dar tocmai am mancat prajituri...si salam de biscuiti.

LA MULTI ANI David Andrei de Miany75, David de Dana n si nu in ultimul rand Iulian de Monis5 sa cresteti frumosi si sanatosi!!!

Laurairina, sper sa i se faca mila calculatorului si sa traga tare cu ultimele puteri...ca iti vine sa te urci pe pereti nu alta (si conexiunea mea la net e cam proasta si face uneori la fel).

Lidia, frumoasa conversatia din burtica!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput