Sa accepte sa vorbeasca la tel cu amanta sotului ?
Raspunsuri - Pagina 3
r_ocsy spune:
Sub nicio forma sa nu accepte ... nu-i suficient ca stie de 3 ani de existenta ei ? Acum asta mai lipseste, sa ii usureze saracului sot situatia in fata amantei care probabil il preseaza intr-una pe acest subiect ... ca doar altceva nu stiu decat sa se bage si sa destrame casnicii .
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO Daca as fi in locul femeii, as telefona amanta si i-as spune ceva de genul "Imi pare bine ca sotul meu te are pe tine, stiu ca este foarte greu sa iti gasesti un partener cind ai SIDA si toata lumea te ocoleste"... |
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Fomalhauti spune:
Nu pot sa inteleg. Nu pot. De ce accepta DOUA femei povestea asta stupida? De ce accepta fiecare cate o bucata de barbat cand lumea e plina de barbati? Chiar nu gasesc ceva mai bun?
De ce sta sotia cu un asemenea individ? Pentru copii? Ce avantaj au copiii? Il vad pe tatal lor plimbandu-se prin casa...Cat au copiii? Cat mai dureaza pana cand vor intelege situatia? Nu cu totul (la inceput). Dar ceva in sensul ca tata nu o iubeste pe mama si mama e necajita si....chiar nu mai e important ca tata se plimba prin casa...Apoi vor intelege ca tata se duce la alta femeie. Dar cine este aceasta femeie? Ce membru al familiei este? Asa arata o familie? Cred ca este mult mai clar pentru copii, indiferent de varsta ca mama si tata nu se mai iubesc, tata a plecat de acasa dar vine sa-i ia si sa-i plimbe si ii iubeste, dar locuieste cu alta femeie...Si mama locuieste cu ei, ei sunt o familie si se iubesc si asta e important.
Si mai e amanta...Si ea e o femeie care se multumeste cu putin. Un barbat o data pe saptamana (sau are altul in fiecare zi a saptamanii, asta e de sambata....). Poate sotia inselata ar trebui sa faca un exercitiu de imaginatie...Are si o fetita? Amanta are 22 de ani si relatia dureaza de 3 ani? Buuuuun...Ce s-a schimbat acum? Pai, se pare ca s-a schimbat ceva. Amanta poate ca a inceput sa se sature si sa puna conditii...Deci, prietena ta sa-si imagineze ca fiica ei isi va gasi la 19 ani un barbat casatorit de care se va indragosti. Barbatul o va minti in fel si chip, pana la faptul ca nici macar nu locuieste cu sotia lui in casa. Si ea, prietena ta, mama fetei, ii va spune fetei "Draga mea, lasa-l, are nevasta, are copii, tu vezi-ti de viata ta, cauta altul..." Si fata ii va raspunde: "Dar nici nu are cu adevarat nevasta, nici nu sta cu ea." Si mama ii va spune "Te minte." Si fata va incepe sa aiba indoieli. Si atunci suna sotia inselata si spune: "O, nu, draga mea, eu sunt gata sa ti-l dau. Nici nu sta cu mine in casa, nu e sotul meu. De fapt e al tau.." DE CE? De ce ar face o femeie asa ceva? Poate doar ca sa-i faca rau amantei....Ca, intr-adevar, ii face rau. Singura problema este ca isi face si ei rau. Si copiilor ei.
Dar recunosc, eu NU INTELEG.
ladyJ spune:
Deci, prietena lui Batool nu cere sfaturi de genul ´´crezi ca ar fi mai bine pentru copii mei si pentru mine daca as divorta´´ ci se intreaba daca e OK sa o sune pe mandra sotului si sa minta pentru el.
Ea a ales deja. A ales sa-si lase sotul sa zburde pe campii iar ea sa se complaca, sa faca pe victima din ´´cauza´´ copiilor.
In aceasta situatie, sfatul meu este sa o sune pe aia si sa vorbasca cu ea, sa o minta frumos asa cum vrea sotul.Cu sau fara telfonul ei, situatia va ramane aceasi, dar totusi, exista riscul ca sotul,(daca ea nu vrea sa sune), sa fie pus la colt de amanta sa isi paraseasca familia. In aceasta situatie prietena lui Batool, pare-se, va avea doar de suferit, in sensul ca sotul ii va parasi iar ea nu isi doreste asta...
Nu credeam vreodata ca voi da un asemenea sfat unei femei. Insa, pe cat de imorala si anormala e propunerea, pe atat de anormala si imorala e relatia pe care cei doi o au, de sot si sotie. Ai aceptat hora? JOACA. Pentru a pastra ceea ce vrei sa patrezi. Daca e sau nu moral si ideal ceea ce prietena lui Batool vrea sa pastreze, asta va trebui sa judece ea.
Si abia atunci cand ea isi va pune intrebarea: ´´Este bine sa accept in continuare aceasta casnicie?´´, abia atunci vom veni cu sfaturi de aceasta natura.
Batool, prietena ta este bagata pana peste cap in jocul asta murdar, din momentul in care a acceptat situatia fara sa comenteze. Ceea ce ii propune sotul ei e doar o regula a jocului pe care EL IL FACE.
conchita spune:
o prietena de-a mea e in situatia asta. e divortata, sotul a inselat-o cu alta inca de cand ea era gravida cu al doilea copil, a plecat la aia, dupa care era cu amandoua - ex sotia si amanta. amanta nestiind ca asta vine si doarme la exa si au si sex, nici nu le-au spus copiiilor ca au divortat acum doi ani. ei bine, amanta i-a scris un mesaj pe facebook lu ex sotia, certand-o ca de craciun a acceptat invitatia ex socrilor la masa, laolalta cu copii, in felul asta amanta neputand sa participe. io i-am zis prietenei sa nu-i raspunda pe facebook, asa a facut. acum ex sotul face scandal ca de ce nu-i raspunde sotia amantei si o roaga s-o faca, pentru ca aia e cu o falca-n cer si i-a pus bagajele la usa. deci ex sotia este solicitata sa-l ajute pe ex sot sa-si pastreze relatia cu amanta, in timp ce amanta este si ea mintita la loc comanda de catre musiu.
deci s-au vazut si mai nasoale pe lume.
sfatul meu? n-am niciunul. ma uit si ma inchin la lumea asta nebuna, nebuna, nebuna...
escu spune:
Eeu zic ca fiecare are dreptul sa aleaga cu cine si cum vrea sa traiasca. Ce atata drama si resentimente. Vrei cu ea du-te la ea. Cu amandoua nu se poate. Asa ca eu, in locul sotiei, i-as spune ca e dreptul lui sa hotarasca si al meu sa sa-mi vad mai departe de viata mea, fara resentimente de nici o parte.
batool67 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Acesta este un neadevar. Cand esti in cauza, poate nu realizezi, insa adevarul e unul singur: de dragul copiilor n-ar trebui, in nici un caz, sa faca asta. In rest, buli a zis cel mai bine: e greu sa-ti dai cu parerea, pot exista intelegeri intre ei, el are o amanta, ea a avut vreo doi amanti, numai Dumnezeu stie de ce altceva ar sta impreuna. Problema banilor? E reala, insa asta ar insemna ca nu sta cu el pentru copii, ci pentru bani. Pana la urma batool, arata-i prietenei tale "semnatura" ta...o caracterizeaza perfect. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Ea nu a avut niciodata o legatura extraconjugala, el este prima ei iubire. ea a ramas cu el, doar de dragul copiilor.
batool67 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO Daca as fi in locul femeii, as telefona amanta si i-as spune ceva de genul "Imi pare bine ca sotul meu te are pe tine, stiu ca este foarte greu sa iti gasesti un partener cind ai SIDA si toata lumea te ocoleste"... |
Buna solutie.
escu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui batool67
Ea nu a avut niciodata o legatura extraconjugala, el este prima ei iubire. ea a ramas cu el, doar de dragul copiilor. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Batool sa intelegem ca ea nu a vrut sa-i acorde divortul, preferand acceptarea amantei?
miriama spune:
Pai,batool,chiar tu spui ca "esti ceea ce iti doresti sa fii"... De ce nu spui asta prietenei tale?
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"