Sa accepte sa vorbeasca la tel cu amanta sotului ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Probabil e dependenta financiar de barbat. Clasic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

O fi dependenta acum de el, dar daca are maini, picioare, 2 ochi, se va descurca si fara el.
Cel mai bine e sa isi revina si sa ia atitudine, ori termina el cu amanta, ori termina ea cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Noi dam sfaturi aici, dar nu stim daca sotia are creierul spalat sau zdruncinat; la cum o trateaza, de cate ori o fi dat-o cu capul de pereti? Poate femeia ii stie de frica si accepta tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Io cred ca a scapat relativ ieftin. Stiu pe una care trebuia sa spuna ca e "verisoara" sotului ei. Normal, boul venea cu amantele in casa.

Deci se poate si mai rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Daca as fi in locul femeii, as telefona amanta si i-as spune ceva de genul "Imi pare bine ca sotul meu te are pe tine, stiu ca este foarte greu sa iti gasesti un partener cind ai SIDA si toata lumea te ocoleste"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Probabil e dependenta financiar de barbat. Clasic.

Nu neaparat, mama nu a fost niciodata dependenta si tot a stat cu el 13 ani, ne batea de ne canta apa in cap si o insela pe mama cu tot ce respira.
Mama stia asta dar era total indobitocita de iubire si teama ca nu s-ar putea descurca singura pe lume cu 2 copii, ce va spune lumea...mai degraba asta e clasic. Speranta ca o sa fie bine, ca el va lasa femeile si se va intoarce la sotie ca un print pe cal alb si rusinea unei reputatii de mama singura :(

Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Daca as fi in locul femeii, as telefona amanta si i-as spune ceva de genul "Imi pare bine ca sotul meu te are pe tine, stiu ca este foarte greu sa iti gasesti un partener cind ai SIDA si toata lumea te ocoleste"...

Haha, excelent!

Adriana 13w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui batool67
sotia nu are alternativa , trebuie sa suporte infidelitatea lui de dragul copiilor lor, pe care ii iubeste f. mult.

Acesta este un neadevar. Cand esti in cauza, poate nu realizezi, insa adevarul e unul singur: de dragul copiilor n-ar trebui, in nici un caz, sa faca asta.
In rest, buli a zis cel mai bine: e greu sa-ti dai cu parerea, pot exista intelegeri intre ei, el are o amanta, ea a avut vreo doi amanti, numai Dumnezeu stie de ce altceva ar sta impreuna. Problema banilor? E reala, insa asta ar insemna ca nu sta cu el pentru copii, ci pentru bani.

Pana la urma batool, arata-i prietenei tale "semnatura" ta...o caracterizeaza perfect.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Foarte trist!!!!Sa plece cat poate de repede....fara urma de regret!!!Cum sa accepti asa ceva???Care este mesajul pentru copii?Mami accepta sa fie tratata ca o persoana de mana a 2-a....de dragul vostru dragii mei copii?!Offfff.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Pfff, ce viata, ce casa, ce exemplu....ce vina au copiii?!

Mergi la inceput