LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**
Raspunsuri - Pagina 18
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 Sasha sa iti traiasca martisoru, sa fie sanatos! mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
Multumesc
denisamada spune:
citat din mesajul lui shasa THEODOR LA MULTI ANI BAIATUL MEU. SA CRESTI MARE SI SANATOS!!!! IN URMA CU 5 ANI AM PRIMIT CEL MAI FRUMOS MARTISOR DIN LUME PE CARE ACUM IL SERBAM AN DE AN IRITEOPETRU New Life Is Born |
La multi ani!
Shasa
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Monnvas spune:
Joanna, pai azi e luni, inseamna 2 zile de febra. Noi am avut 3-4 cu 39,5.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
olishka spune:
citat din mesajul lui carmenada Olga vroiam sa te intreb ceva mai demult ... am vazut niste poze din Austria cu voi si am remarcat scaunelul lui David.. eu cam stiu toate modelele dar pe al tau nu il pot identifica. Trebuie sa ii iau si eu Inei scaun si ma tot documentez dar nu ma decid deloc. Poti sa imi spui, te rog ce model este? Multumesc Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
Acesta este scaunelul nostru
http://picasaweb.google.com/olgagireada/David10Luni#5440328660625318786
Mai are inca un suport sub el ca sa faci scaun inalt, dar eu nu prea il folosesc. Suportul se poate apoi folosi si ca masuta. Noi l-am luat de la Kika si are un pret f bun, 120 de RON parca. Noua ne-a placut mult si imi place ca pot sa-l car sus-jos chiar cu David in scaun.
Sper ca nu le-ai vazut pe acelea din restaurant, caci nu erau ale noastre.
Olga, mamica lui David iepurasul
denisamada spune:
citat din mesajul lui joanna27 BU HU HU! Mai e cineva? LA MULTI ANI SARBATORITILOR! O PRIMAVARA FRUMOASA SA AVETI! Sanatate bolnaviorilor! |
Bu-hu-hu 2u2!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
joanna27 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Joanna, pai azi e luni, inseamna 2 zile de febra. Noi am avut 3-4 cu 39,5. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Oooooooo Monica cate zile?[alcool
Pai mie 2 deja imi sant pana peste cap, in conditiile in care e detul de cuminte saracutu.Bine ca nu doarme decat 10-15 min si ziua si nopatea e partea a doua.
Da pe bune 3-4 zile de febra la un amarat de dimte..
joanna27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Bu-hu-hu 2u2! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
ce faci doamna la ore din astea pe ici?
joanna27 spune:
Nu mai dau edit sa corectez greselile ca mi-e lene.
Mai nici eu nu mai vad pozele Luanei... sper ca nu s-a suparat Monica pe noi si le-a facut private.
carmenada spune:
MONNVAS am aruncat un ochi prin cioburi de viata ... si asa de mult mi-a placut ca am parcurs cam toate posturile. Am gasit, expuse atat de frumos, o parte din gandurile mele. Ai un real talent.
Merg la. Noapte buna!