LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**
Raspunsuri - Pagina 17
carmenada spune:
Olga vroiam sa te intreb ceva mai demult ... am vazut niste poze din Austria cu voi si am remarcat scaunelul lui David.. eu cam stiu toate modelele dar pe al tau nu il pot identifica. Trebuie sa ii iau si eu Inei scaun si ma tot documentez dar nu ma decid deloc. Poti sa imi spui, te rog ce model este? Multumesc
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa Mai fetelor eu nu mai vad pozele Luanei. Voi reusiti sa le mai vedeti??? IRITEOPETRU New Life Is Born |
Tu ai cont pe picasa. Daca o bagi pe Monica la favorite in mod normal iti vine notificare cand incarca poze.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
shasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Tu ai cont pe picasa. Daca o bagi pe Monica la favorite in mod normal iti vine notificare cand incarca poze. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Pai o am in favorite dar acum cand dau clik nu mai vad nimic. Imi spune ca nu are album public
joanna27 spune:
BU HU HU!
Mai e cineva?
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
O PRIMAVARA FRUMOASA SA AVETI!
Sanatate bolnaviorilor!
Monnvas spune:
Ai dreptate, nici la mine nu mai apare.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
joanna27 spune:
Am lipsit o saptamana si am de recuperat 7 capitole!
Pe care sincer nu cred ca sunt in stare.Sa fie cu iertare.
Noi de duminica avem febra,nu stiu de ce pt ca in rest nu prea are treaba, e relativ vesel, mananca,nu tuseste ,nu are muci..banuiesc dintisoru nr 4...dar e posibil atetea zile cu febra doar de la un dinte ?!!!