LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Novus, m-am uitat pe siteul babyfox dar nu vad preturile....zi-mi cum le aflu, te rog!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

LA MULTI ANI FETELOR! Si multe, multe de la mine!
Am intrat scurt sa va urez toate cele bune. Sa zic LMA sarbatoritelor si sarbatoritilor si insanatosire bolnaviorilor.

Noi ne apropiem de aniversare. Am niste emotii cat casa si zilele astea mi-am reamintit cum eram anul trecut, pe vremea asta. Atat fizic dar mai ales psihic! Actually, maine nasc (nasteam, acum un an!). Il iubesc pe Calin dar mi se pare ca afirmatia "il iubesc" este mult prea saraca sa poata exprima ce simt fata de el. Si ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a facut aceasta favoare si mi-a dat sa traiesc aceasta bucurie.

DYANA, iesim maine in parc? Esti acasa? O sa sun in jur de 10.30-11.00. Pup

VA PUP si va imbratisez

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

A, si am uitat sa va zic. Vineri dimineata Calin mi-a spus pentru prima oara "mama". Nu am auzit niciodata, in viata mea, ceva mai frumos.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna ziua!!!

Va oferim si noi mai timid un ghiocel

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David10Luni#5443629862441970962

Sa aveti o primavara frumoasa!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

ooo, multumim cavalerului
l-am vazut si la masa, vai, vai, vai chiar azi am vazut niste chestii in loc de bavetica, ceva care parca ar fi pelerine de ploaie, cred ca i-ar veni numai bine bossului

niko, multumim pentru martisor!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna ziua!!!

Va oferim si noi mai timid un ghiocel

http://picasaweb.google.com/olgagireada/David10Luni#5443629862441970962

Sa aveti o primavara frumoasa!!!

ooo, multumim cavalerului
l-am vazut si la masa, vai, vai, vai chiar azi am vazut niste chestii in loc de bavetica, ceva care parca ar fi pelerine de ploaie, cred ca i-ar veni numai bine bossului

niko, multumim pentru martisor!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Cu placere!!! Daca ati sti cat m-am chinuit sa-l pozez, caci nu prea ii plac florile si le tot arunca pe jos De zambile nici nu a vrut sa se atinga. Dar pana la urma a iesit ceva....

Babetici avem si noi de tot felul, dar de obicei il las sa se mozoleasca si apoi il schimb. Sa nu crezi ca asa arata fiecare masa

Pupam frantuzoaicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Novus, m-am uitat pe siteul babyfox dar nu vad preturile....zi-mi cum le aflu, te rog!

mami de Silvia Ioana

Eu am sunat la ei,e cam 50 rom perechea exceptand cizmulitele

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Novus, m-am uitat pe siteul babyfox dar nu vad preturile....zi-mi cum le aflu, te rog!

mami de Silvia Ioana

Gasesti www.botosei.ro/list/1/botosei/pitic_baby_fox.html" target="_blank">aici.

Ai de unde alege si poti face comanda online

Mergi la inceput

A venit primavara !!!!!!

Va doresc sa fiti fericite si iubite !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Citat:
Novus, m-am uitat pe siteul babyfox dar nu vad preturile....zi-mi cum le aflu, te rog!mami de Silvia Ioana
Gasesti www.botosei.ro/list/1/botosei/pitic_baby_fox.html" target="_blank">aici.Ai de unde alege si poti face comanda online
Multumeeesc! intru sigur la programul de bu-hu-hu ca e sotul plecat si laptopul pe mana meamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Am recuperat si eu ce s-a mai discutat pe aici si am admirat ghiocei !!

Ana vad ca a fost in delegatie si serveste masa in oras iar David e un gentelman ca de obicei, multumim pt ghiocel !!
De Vladimir ce sa mai zic: e demential cu ochii aia si cu zambetul de smecheras

Noi ne pregatim de aniversare care va tine de miercuri incolo pe grupuri si grupulete !

Azi am comandat si tortul , am luat lumanarica cu 1 si i-am spus mamei ce sa gateasca , aaa si tati a facut curat pana ne-am plimbat noi

Mergi la inceput