LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**168**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

buna dragelor,
in primul rand vreau sa va urez tuturor o primavara superba alaturi de cei dragi!
Si apoi va daruim cu cea mai mare dragoste un martisor...
Am sa pun diseara poze de la ziua lui Mario,caci nu am loc acum de M.
Am vazut k discutati de jucarii...si noi avem o multime de jucarii...insa pasiunea lui pt ele consta in demontarea lor...in primele 2 minute...asa k sincer nu prea imi vine sa dau sume f mari pe jucarii predestinate categoric distrugerii.
Bianca si Moonvas,si Mario da cu capatana de pereti in cazul in care se buseste din greseala...cred k ii place senzatia aia de durere ...habar nu am,k da cu capatana si apoi rade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
mireal la capitolul cazaturi e doar inceputul! andrei si la 3 ani tot e ciuruit pe picioare de vanatai. ii trece una, mai face doua.calmeaza-te! ca in curand vor urma: nas julit, genunchi juliti.e bine ca e mancacios. din ce ai povestit, parca povesteai de ioana sambata la ziua soacrei, cand a mancat ca disperata.andrei are momente la gradinita cand mananca si din mancarea celorlalti copii. andrei fiind de mic spaima farfuriilor.-------------------------------------------------------------------------mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)
imi imaginez ca de acum incolo va fi ziua si buba,probabil ca cu timpul te obisnuiesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20
buna dragelor, in primul rand vreau sa va urez tuturor o primavara superba alaturi de cei dragi!Si apoi va daruim cu cea mai mare dragoste un martisor... Am sa pun diseara poze de la ziua lui Mario,caci nu am loc acum de M. Am vazut k discutati de jucarii...si noi avem o multime de jucarii...insa pasiunea lui pt ele consta in demontarea lor...in primele 2 minute...asa k sincer nu prea imi vine sa dau sume f mari pe jucarii predestinate categoric distrugerii. Bianca si Moonvas,si Mario da cu capatana de pereti in cazul in care se buseste din greseala...cred k ii place senzatia aia de durere ...habar nu am,k da cu capatana si apoi rade.MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Niko, martisorul e comestibil nu?cred e foarte gustos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Jucaria preferata a lui David este un titirez. Ia luat cam 1 luna sa se prinda cum sa-l foloseasca, dar acum ii iese binisor. Ii plac f mult masinutele si se joaca frumos cu ele. Face 'brrrrr"

Pisik sa stii ca David nu este asa pasionat de toba. A fost in prima zi, dar acum nu prea o baga in seama. Cred ca i-o ascund si i-o dau alta data.

Gaza cum sunteti? Mai aveti febra?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Andiaroro, stiu ca de la voi a venit furtuna. Din cate am citit eu, am inteles ca a cam fost prapad prin Franta.

Nu te supara ca te intreb, dar tu nu vorbesti romaneste cu baiatul? De ce a trebuit sa vina mama ta?

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 7+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Tocmai am fost afara

Super tare Vladimir !!

Am vazut ca are si talente de DJ dupa cum umbla la sculele de muzica

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

intru si eu cu greu (oooff si auditul asta) sa va salut
sa pupacesc virtual ghioceii mai mari si mici
si mamicile bine-nteles
si va doresc tuturor sa aveti o primavara frumoasa, linistita, fara peripetii gen mucisori, febra si altele mai grave

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

am admirat-o pe ana scumpica foc in delegatie
de vladimir, ce sa mai zic: eu cand vreau sa-mi revin din vre-o depresie , caut repede pozele cu el .... si gata... a trecut
davidutul care mananca asa ca o pasarica delicat, draga, ce vrei

imi pare rau de bebelusii bolnaviori - pupam mamicile sa-i faca repede bine

andiaroro - ce mai faceti ? ati terminat cu carnavalurile? (ati inceput cu circotecile se pare)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Novus, m-am uitat pe siteul babyfox dar nu vad preturile....zi-mi cum le aflu, te rog!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Magdy-noi ii vorbim 99,99% numai romaneste (exceptie: grupuri unde sunt copii care inteleg doar franceza si trebuie sa priceapa si ei ce spunem), domnul intelege ce ii spunem in ro 100%, dar ne raspunde in fr ca asa "vra"el pt ca noi stim ce spune el...Dupa o perioada de gratie de vreo 3 zile, se convinge el ca persoana din fata nu stie deloc franceza (ca bunica-sa care e "prea mica" si "prea fata"-nu stiu de unde a scos asta) si atunci face efortul suprem sa-i vb in ro(bine, are un accent de student din orientul mijlociu venit sa faca stomatologia in ro).
Cum banuiesc ca te preocupa subiectul, iti explic si de ce insistam in mom asta. Avem cateva cupluri de amici cu ceva plozi incapatanati in exprimarea in limba ro(sau"smecheri" de gradinita ca alde Alex) si care nu au insistat pe la 3_4 ani si mai tarziu mare lucru nu s-a mai putut face si copii au cam ramas la faza: inteleg ro, dar raspund in fr. Prietenii; care au facut eforturi au reusit sa obtina o exprimare "bilingva" cat de cat corecta(scuze, suna aiurea fraza, dar nu am alta idee acum)...Vestea buna e ca sunt si copii care se exprima in ambele limbi de la inceput, fara sa fie nevoie de "strategii" ca ale noastre si asta tine si de ef parintilor, dar si de disponibilitatea progeniturii...La Alex poate nici noi n-am insistat la modul extrem tot timpul: "nu-mi ceri apa in ro, nu-ti dau", dar e si in firea lui sa incerce sa iasa ca el tot timpul, asa ca a tinut-o pe a lui cu rasp in fr si ne vb in ro, doar cand vrea el sa ne faca un maaaaare favor....cu mama nu are de ales, asa ca face ef si-si imbogateste vocam ro si se obisnuieste sa ne vb si noua la fel.
Nu ma mai lungesc, ca nu vreau sa plictisesc fetele care nu sunt poate interesate de asa ceva cu aventurile noastre(daca mai ai intreb de genul asta, poti sa mi le pui fara pb si in privat ca sa nu incarc subiectul aiurea)

Geanina-daca e sa ma iau dupa fustele tantilor, putem considera ca suntem intr-un continuu carnaval. Bafta cu auditul!

Mergi la inceput